maanantai 7. syyskuuta 2015

Everyday Minerals & Essence vihreällä punaista vastaan

Unelmaihoni on raikas, tasaisen värinen ja luonnollinen. En halua peittää ihoani paksulla meikkivoidekerroksella piilottaakseni punertavuutta, joten olen ottanut avuksi vihreän värin taittamaan punaisuutta kasvoillani. Luonnollisista ainesosista tehty Everyday Minerals Color Corrector sävyssä Mint on ollut jo vuosia vakkarituotteeni.Rasian sisällä on kätevä kansi, jonka voi pyöräyttää osittain tai kokonaan auki. Kannen alta paljastuu reiät, joista voi sirottaa halutun määrän tuotetta. Mineraalimeikit pöllyävät helposti, mutta pakkauksen ansiosta puuteri pysyy aisoissa.

Jos käyttää mineraalimeikkiä, niin silloin tätä suositellaan käytetättäväksi meikin alle. Mineraalimeikkipohjien käyttö on minulla jäänyt vähemmälle, mutta mielestäni puuteri sopii hyvin myös tavallisen meikkivoiteen alle tai päälle.


Mint puuteria ei tarvitse paljoa kerralla, ja se sulautuu luonnollisesti kasvoille estäen punaisuuden tehokkaasti. Everyday Mineralsilla on nettikauppa, jossa puuteri maksaa 9 dollaria. Minun puuterini on iso 5,5 gramman rasia, mutta nettikaupassa ei näköjään myyty kuin pientä 1,7 g rasiaa, josta näyttää myös puuttuvan yläkuvan mukainen välikansi. Pigmenttisten mineraalimeikkien kohdalla pienikin rasia riittää pitkään joka päiväisessä käytössä.


Essencen Say No To Redness on kasvojen punaisuuden peittävä tuote kynämuodossa. Koen kynän olevan irtopuuteria kätevämpi pakkaukseltaan, mutta puuteri on kuitenkin nopeampi levittää kasvoille muutamalla siveltimen huiskauksella. Voidemaista kynää joutuu hieman työstämään ihoon ja levittelemään tasaisemmaksi, mutta ihon väri neutralisoituu hyvin myös tämän avulla. Essencen kynä maksaa 2,95 € Kosmetik4Lessillä.


Everyday Mineralsin näyte on vasemmalla ja Essence oikealla. Molempia tuotteita on laitettu paksusti, jotta sävy tulee hyvin esiin.

Essencen kynä muuten löytyy myös tästä arvonnasta, johon on keskiviikkoon asti aikaa osallistua.

16 kommenttia:

 1. Saakohan tuota Essencen versiota Suomesta Essencenceä myyvistä kaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmikseni en tiedä, koska en ole päässyt vielä näkemään mitä kuuluu Suomen valikoimiin :)

   Poista
  2. Ei ole ainakaan 2 metrin hyllyssä tuota tuotetta, veikkaisin jos on niin ykkösmetrin hyllyssä voisi olla (en itse tosin muista nähneeni).

   Poista
  3. Päivitys; Ei ole kummassakaan hyllyssä. Maahantuojan pistämästä kuvasta katsoin, enkä nähnyt noita. Olisi kyllä hyvä lisä johonkin väliin nuo :)

   Poista
  4. Toivottavasti tämä tulee myös Suomeen myyntiin. Mulla ei ole tosiaan yhtään tietoa mitä Suomessa myydään, mutta onneksi Kosmetik4Less myy kaikkia uutuuksiakin :)

   Poista
 2. Multakin löytyy tuollainen punertavuutta peittävä kynä, mutta Max Factorilta. Sipaisen sitä tarpeen vaatiessa punoittavan näppylän päälle, muuten en punoituksesta kärsi. Oma iänikuinen ongelmani onkin sitten ne silmänaluset sinertävine verisuonineen. Niihin tarvitsee peittoa päivittäin, mutta sinertävyyteen auttaa taas parhaiten kellertävän sävyiset peitevoiteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille näpyille kynä onkin näppärä, mutta sitten isommalle alueelle levitettynä se ei ole niin kätevä kuin puuteri. Molemmat toimii erinomaisesti tarpeen mukaan :)

   Poista
 3. Mulla on myös tällainen punertavuutta peittävä kynä, taitaa olla Max Factor. Aika harvakseltaan on käyttöä, mutta musta tosi näppärä tuote, jos sille olisi tarvetta. :) Luulen, että laajoille alueille toi puuteri on ehdottomasti parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynä tosiaan sopii paremmin täsmäiskuna vaikka finnien päälle, ja puuteri vaikka koko kasvoille :)

   Poista
 4. Tuo Essencen kynä alkoi kiinnostaa. Mihin kohtiin itse sitä käytät? Näpyille vai muille punoittaville alueille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tätä molemmin tavoin, mutta helpointa on käyttää kynää vain pienille alueille ihossa. Mutta kyllä tätä voi laittaa vaikka koko poskien alueelle, jos jaksaa enemmän häivytellä :)

   Poista
 5. Onpahan mielenkiintoinen tuo Essencen kynä. Käytössä on blascon red neutralizer ja se on loistava, mutta onhan hintaerokin aika huomattava.

  Hyvää yötä Mousse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen kynä on hyvä ja edullinen tuote. Joe Blascon tuotteissa pigmenttiä ainakin riittää, jos oikein muistelen :)

   Poista
 6. Pähkäilin aikoinaan hankinko tuon vihreän aineksen Lily Lololta vai EDM:ltä, kiva kuulla jos EDM toimii myös. Alussa oli toki vähän häivyttämisen kanssa tekemistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lily Lolo on myös hyvä merkki, joten en epäile yhtään etteikö heidän vihreä puuteri olisi yhtä hyvä. Musta tuntuu, ettei tätä oikeastaan tarvitse häivytellä, kun laittaa todella kevyesti :)

   Poista