tiistai 20. lokakuuta 2015

I Love Me messut & shoppailut

I Love Me messuviikonloppu on nyt ohi. Takana on mielenkiintoinen kokemus ja messut olivat aikalailla sellainen tapahtuma kuin odotinkin. Paljon nähtävää ja koettavaa, sekä runsaasti ihmisiä.


Tälläinen näky kohtasi, kun suuntasi messuille eteläiseltä sisäänkäynniltä. Oli hieman vaikea lähteä kiertämään aluetta jotenkin suunnitelmallisesti, ja aluksi meninkin vähän sinne tänne missä näytti olevan jotain kiinnostavaa. Mutta lopuksi kiersin alueen ihan kunnolla ja rivi kerrallaan. Ei ihme, että perjantaina messuilla kului yli neljä tuntia ja lauantaina vielä noin kolmisen tuntia.


Everyday Minerals on saapunut Suomeen ja toki heidän pisteellä tuli käytyä. Oma suosikkini merkiltä on täällä esitelty punaisuutta taittava Mint puuteri, joka nykyään tulee tosin pikkupurkissa.


Luonnollisesti-osio oli minulle suosikkialue. The Natural Goods Companyltä löytyi miehillekin kosmetiikkaa. Esittelyssä oli uusi Triumph & Disaster merkki. Tyylikkään rokkaavat pakkaukset!


Dabban kukkaisvesiä löytyi ja vaikkapa Dr. Bronners tuotteita. Dabbaa houkuttaisi kokeilla, mutta vieläkään en ostanut näitä testiin. Ehkäpä toivoin, että messuilta olisi löytynyt matkakokoja yksittäismyynnissä, koska näissä on aika lyhyt säilymisaika.


Balm Balmin värikkäät voidepurkit olivat todella söpöjä, mutta muistelen, että minulla on joku näytetuubi tältä merkiltä kaapissa odottamassa. Ja muutenkin minulla on paljon monitoimivoiteita, joten en voinut perustella itselleni purnukan ostamista.


Välillä tuli lepuutettua kuluneita jalkoja istumalla ja kuuntelemalla esityksiä. En vaan muista yhtään mikä tässä oli aiheena, koska keskityin enemmänkin syömiseen ja instan päivittämiseen :D.


Lauantaina kosmetologipuoli avattiin kaikille messuilijoille. Aiemmin sinne oli päässyt vain alan ammattilaiset. Alueelta löytyi esimerkiksi Beauty Shop Malena herkullisella värimaailmallaan. Maistuisiko palanen saippuakakkua?


Oli hauska idea käyttää kylpyammetta sisustuselementtinä. Tälläinen ilovärittely oli mukavan piristävä asiallisempien esittelypisteiden väliin.


Kauniita Zuiin meikkejäkin löytyi ja merkki sai messuilla Kauneuspilkku-kunniakirjan kauneustoimittajien toimesta. 


Hyödynsin Santen, Laveran ja Born To Bion tarjoukset, joissa sai kaksi tuotetta ostamalla halvemman ilmaiseksi. Laveralta olisin toivonut uusia deodorantteja, mutta niitä ei ollut myynnissä. Born To Bioltakin oli aika naftisti tuotteita tarjolla.


Essencen pisteellä oli pitkät jonot koko ajan, joten onneksi kävin siellä heti perjantaina avaamisen jälkeen, jolloin oli rauhallisempaa. Muuten piti jonottaa ensin katselemaan tuotteita, ja sitten joutui vielä kiemurtelevan kassajonon jatkoksi.


Ostoksia kertyi maltilla. En yhtään tiennyt, että virolainen Puhas Loodus oli mukana messuilta. Ostin merkiltä miselliveden ja kasvokuorinnan, jotka maksoivat vain 5 ja 3 euroa. Essenceltä shoppasin pari ripsiväriä ja puuterin. Santelta ostin vartalovoiteen ja hoitoaineen. Myös Laveralta hankin kroppavoiteen ja Born To Biolta öljyn. Lisäksi tuli kaikkea pientä mukaan.


Tämä kuva on Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta Victoria´s Secretiä myytiin myös messuilla usealla pisteellä. Ja bongasin, että Forumiin avataan marraskuussa VS-myymälä.



Messut olivat mielestäni täynnä hyviä tuotteita ja esittelijöitä. Ruuhkiin ei voi toki vaikuttaa, mutta niihinkin olin varautunut. Kannatti olla perjantaina heti ovien avaamisen jälkeen paikalla, jolloin oli suorastaan väljää verrattuna iltapäivään. L´Occitanen käsivoide tuli muuten myös saatua, ja tykästyin siihen heti. Tehokas ja nopeasti imeytyvä voide.


Ehkäpä ensi vuonna taas uudestaan? Neljä päivää Helsingissä oli kuin pieni loma, ja nyt onkin jalat hieman muusina.

17 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Muiden blogeista olen bongaillut tuotteita, joita olisi ollut kiva ostaa, mutta ihan hyvä saalis oli nytkin :)

      Poista
  2. Todella kivoja juttuja olet löytänyt, monet bongasin itsekin, mutta en noita mageen näköisiä miesten tuotteita, wau. Olisi ollut niin kiva törmätä ja nähdä kasvot blogin takaa, kenties se vielä toteutuu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli tosi paljon porukkaa, joten en muista, että olisin juuri ketään bloggaajaa huomannut. Olisi ollut kiva nähdä :)

      Poista
  3. Hih, olet osannut olla aika maltillinen ostosten kanssa, jos minuun vertaa. Ostin tuon EDM:n Mint -puuterin, oli kiva päästä lukemaan sun arvio siitä. :) Millaisella siveltimellä muuten levitit sitä? Mulla on sellainen vähän pienempi kabukimainen sivellin ja sitten ihan kabuki. Isolla se ehkä olisi helpompi levittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvisin yllättävän pienillä ostoksilla :D. Lauantaina oli niin paljon jonoja, että ehkä se hillitsi. Mä levitän EDM:n isolla kabukilla, koska käytän sitä koko kasvoille.

      Poista
    2. Kiitti tiedosta, vois itekin kokeilla sellaisella sitten. :)

      Poista
  4. Minäkin vähän ensisilmäykseltä ihmettelin sitä, että messuilla oli tosi vaikea kiertää mitenkään järjestelmällisesti. Propsit tarkasta kiertämisestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka luulin kiertäneeni hyvin ja nähneeni kaiken, niin silti olen nyt bongaillut blogeista joitain tuotteita, joita en itse huomannut :)

      Poista
    2. Eeva: Mulla oli ihan sama juttu. Tuntu vaan, että siellä kierteli ihan summamutikassa. Ihmeellistä tosiaan, että Maija oot pystynyt sellaiseen!

      Poista
    3. Varmasti tosi moni kierteli siellä täällä missä näytti olevan kivoja tuotteita, ja niin itsekin tein, joten eksyin "reitiltä". Suunnistaminen ei ollutkaan aina helppoa :)

      Poista
  5. Mua harmitti että en nähnyt tuota Kosmetiikankarkkikauppaa, kun ei käyty ollenkaan siellä "ammattilaispuolella"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kuitenkaan ostanut sieltä mitään, vaikka eka olinkin aivan innoissani. Ehkä aloin olla jo liian väsynyt :D

      Poista
  6. Me ollaan oltu kuuntelemassa samaa paneelikeskustelua, tuo oli kauneustoimittajien keskustelu :) Mä istuin ihan vasemmalla :D Näin vaan neljä bloggaajaa, joista kolme tietoisesti ja yhteen törmäsin "vahingossa".

    Mutta oli ihanat messut! Mä olin perjantaina ihan koko päivän siellä. Lähdettiin kun ne sulkemiskuulutukset alkoivat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hauska sattuma! Tuntuu, etten huomannut ketään bloggaajia, kuin muutaman ihan ohimennen. Mäkin tykkäsin messuista, ja nyt ainakin tuntuu siltä, että voisin mennä ensi vuonnakin :)

      Poista
  7. Kiva nähdä messutunnelmia! Mä en itse messuille lähtenyt, ensi vuonna sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli kyllä mukava käydä näin ensikertalaisena, toivottavasti pääsen itsekin ensi vuonna :)

      Poista