torstai 8. lokakuuta 2015

Livbox lokakuu 2015

Moni sai boksinsa jo tiistaina, mutta itse sain jännittää eilisiltaan saakka. Kauniin kultainen paperi kätki alleen kolme täysikokoista ja kolme näytettä.


Pepsodent White Now Gold 
En käytä valkaisevia hammastahnoja, joten tämä lähtee kiertoon.

Vaseline Essential Healing Spray
Suihkevoiteet herättivät kiinnostusta, kun nämä ilmestyivät kauppoihin, mutta ostoskoriin ne eivät päätyneet. Pelkään kai suihkivani tällä lähinnä vain kylppärin lattian liukkaaksi. Mutta tietenkin kokeilen tätä nyt, kun se boksin mukana tuli. Onneksi tuli tämä keltainen pakkaus, koska en tykännyt yhtään siitä kaakaon tuoksuisesta voiteesta.


L´Occitane Almond Shower Oil
"Suihkuöljy muuttuu veden kanssa pehmäksi vaahdoksi". Tämäkin on tuote, joka en itse ostaisi, mutta tuotteen kuvaus kuulostaa ihoa hemmottelevalta ilmojen kylmetessä.

Schwartzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick kosteuttava muotoiluvoide
Moisture Kick hiussuihke on lähes klassikko, joten odotan tältä hyvää hoitavuutta. Kosteuttavia tuotteita ei ole koskaan liikaa, joten pitääkin viedä tämä heti lavuaarin reunalle, jotta muistan kokeilla.

Schwartzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuoja
Tuote lupaa antaa hiuksille suojaa 220 asteeseen asti, palauttaa hiuksen optimimaaliselle pH-tasolle sekä lukita väripigmentit hiukseen. No joo, tämä on just sellainen tuote, jotka unohtuu kaappiin.


Löytyihän täältä myös SkinGain näytepussi kollageenijuomasta, jonka pitäisi auttaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoon. Kyllähän tämä tulee alas kulaistua.

Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä meikkivoide
Hehkuva iho olisi kiva saada, mutta meikkikivoiteen peittävyys on varmasti aika kevyt ja sävy 1 voi olla hitusen tumma. En usko, että minun kannattaa tätä edes avata. Ihotyyppini ja meikkivoiteen ominaisuudet eivät kohtaa lainkaan.


Pitkään boksia tilanneena sain Bellapierren aidoista mineraaleista valmistetun hohtopuuterin sävyssä Champagne. Tätä voi käyttää luomille tai sekoittaa vaikka kynsilakkaan tai huulikiiltoon. Hmm, hohtava sävy vähän mietityttää, joten tälle iso ehkä tulenko kokeilemaan.



Lokakuun boksista jäi hiukkasen tylsä fiilis. Olisin ollut tosi tyytyväinen, jos Lumenen meikkivoide olisi minulle sopiva. Muuten laatikossa oli aika peruskamaa, mutta hyvä meikkivoide olisi nostanut boksin selvästi plussan puolelle.

14 kommenttia:

  1. Itselle toi Lumenen meikkivoide oli just kun tehty. Harmi kun sai väärän sävyn. BC tuotteet oli itsellä shampoo ja hoittis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasvainen iho ja kuultava meikkivoide ei oikein kohtaa, joten pitääpä löytää tälle uusi omistaja. Huomasinkin, että boksissa oli vähän vaihtelua hiustuotteiden suhteen :)

      Poista
  2. Tylsähän tämä oli. Sain muuten huonommat hiustuotteet kuin sinä. Ja Lumenen meikkivoide on minulle liian kevyt. Jäämme siis odottamaan marraskuuta :)

    Kivaa päivää Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, boksi jäi vähän kaipaamaan sitä jotain. Lumenesta olisin halunnut tykätä, mutta ei se vaan toimi mulla. Kivaa päivää myös :)

      Poista
  3. Ite taas rrrrrrrakastan suihkuöljyjä ja oonkin miettiny et tota pitäis vielä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan käyttänyt suihkuöljyä, mutta kokeilemani Loccitanen tuotteet ovat olleet hyviä, joten enköhän tästäkin tykkää :)

      Poista
  4. Mä suihkutan tota voidesprayta ihan kämmenelle ja siitä levitän iholle. Ei tarvi pelätä, että ruiskuaa mihin sattuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla vaikka tällä tavalla niin en sotke kylppäriä :)

      Poista
  5. En yleensä lue näitä LivBox postauksia ennen kuin olen omani saanut, mutta nyt tein poikkeuksen :D Mun mielestä toi sisältö vaikuttaa aika kivalta! Vähän etukäteen aavistelinkin, että tuolta löytyy tuo Vaselinen suihkevoide. Itsekin katselin sitä kaupassa useaan otteeseen, mutta ei koskaan tullut ostettua. Kiva päästä nyt testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihjauksista arvasin minäkin, että Vaseline spray löytyy boksista. Aiemmin katsoin heti uudet postaukset boksista, vaikken ollut sitä vielä saanut. Mutta nykyään maltan mieleni, että jännitys säilyy :D

      Poista
  6. Ei ole vielä tullut minulle boxia, mutta hyvältä näyttää. arvelin, olisiko Supermoodia sujahtanut pakettiin, mutta näemmä ei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supermood olisi tosi mahtava yllätys boksiin! Se on kiinnostava merkki, joten en ole vielä kuitenkaan kokeillut :)

      Poista
  7. Nyt oli kyllä vähän blaah. Tosin Lumenesta olisin ollut iloinen ellei sitä olisi jo ollut. Mutta jotenkin... Ööh, en tiedä jokin tökki ja tuo Skin Gain, olen niitä joskus käyttänyt ja olivat hyviä todellakin, mutta yksi näyte...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kuussa ei kyllä mennyt kaikki ihan nappiin! Lumenen tuote on periaatteessa hyvä, mutta tosi monelle se ei vaan sovi. Tämän kuun boksi olisi voinut melkein jäädä tilaamatta...

      Poista