tiistai 8. joulukuuta 2015

Luonnolliset & kosteuttavat

Voitteko uskoa, että joku vuosi sitten käytin Nivean perusvoidetta niin kasvoille kuin käsillekin. Rasva kuin rasva, eikös juu? Nyt olen aivan toista mieltä. Olen erittäin tarkka siitä mitä laitan iholleni päivisin ja iltaisin. Päiväksi laitan kevyen mattapintaista voidetta ja yöksi tehokasta kräämiä. Tässä tuleekin muutama hoitava kasvovoide ja pari extraa Nourish luonnonkosmetiikkamerkiltä, jota testailin parin purkin voimin.


Aloitetaan vähän erilaisella kasvovoiteella. Golden Glow Illuminating Face Shimmer on aika hauska tapaus. Kultaisen hohtava voide voi sormella kokeiltuna ja kädelle hiveltynä näyttää aika hurjalta, mutta kasvoilla shimmeri on paljon maltillisempaa.



Kimaltava kasvovoide on varmasti parhaimmillaan kuivalla ja normaalilla iholla, jos hakusessa on heleyttävä ja silti todella hyvin kosteuttava päivävoide.


Arganaöljyä alkaa olla jo joka paikassa, mutta minua se vielä kiinnostaa. Täyteläisen paksu Argan Skin Renew on mielestäni paras iltaisin meikinpuhdistuksen jälkeen, jolloin jo pieni määrä voidetta riittää kosteuttamaan ihon täydellisesti. Aivan ihana tuote!


Kasvoöljyt kuuluvat myös iltaisiin hemmottelurutiineihin. Olen laittanut tätä kevyen oloista Argan Skin Rescue öljyä kasvovoiteen alle. Ohuen koostumuksen takia öljy imeytyy ihoon hyvin, eikä jätä rasvaista pintaa kasvoille, mutta tämä kosteuttaa silti riittävästi. 


Ennen kosteutusta hoidetaan tietenkin puhdistus. Kale Enzymatic Exfoliating Cleanser tuo mieleen kaurapuuron, jossa on siemeniä seassa. Rakeet ovat vähän turhan isoja, joten niillä ei hirveästi ihoa kuorita, mutta tuotteen puhdistusteho on hyvä ja hellävarainen. 


Tykästyin kaikkiin neljään tuotteeseen todella paljon ja mielelläni tutustun tähän sarjaan lisää. Nourish sarjaa myy esimerkiksi Feelunique. Hinnat ovat noin paristakympistä ylöspäin.

15 kommenttia:

  1. Onpas jännä sarja, en oo koskaan kuullutkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feeluniqueta selaamalla löysin tämän itsekin ihan sattumalta. Ainakin näiden kokemusten perusteella tykkään :)

      Poista
  2. Mitäh?!? Siis sä käytit kasvoille, käsille ja kropalle samaa, en usko. :D Jotenkin tätä lukiessa tuli tunne, että se arvontapaketti taisi itse tietää kenen luo se tahtoi. LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta se on :D. Mulla oli joku todella laiskamainen ihonhoitokausi menossa, mutta onneksi se ei kestänyt kauaa. Nykyään en voisi tehdä niin edes unissanikaan :D

      Poista
  3. Olen usein tutkaillut Nourishia Feeluniquessa, mutta tutkailuksi on vielä jäänyt, kun en viitsisi ostaa ihan kaikkea vain ulkomailta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tietenkin miinusta, kun joutuu tilaamaan ulkomailta. Olisi hyvä, jos näitä myytäisiin kotimaisessa nettikaupassa :)

      Poista
    2. Niinhän se on, mutta luulen että jossain vaiheessa repsahdan Nourishiin, kun olen sitä jo pari vuotta tutkaillut. :D

      Poista
  4. Onpas hauskan oloisia voiteita!

    VastaaPoista
  5. Rakastan ja tutustuin näihin niin, että voitin Feeluniquen arvonnassa paketin, joissa oli muutama tuote. Tykkäsin niin paljon, että tilailin niitä lisää Naturisimosta muistaakseni. Hih Nourish jopa seuraa meikäiläistä instassa. :) Ihanaa kun nämä näkyi täällä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olitpa onnekas! Arvontapaketti oli varmasti upea :). Nourish on kyllä hyvä merkki.

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita. :) Muistan, kun joskus tuota Niveaa ylistettiin ihan joka paikan voiteena. Tuolloin en vielä ollut perehtynyt kosmetiikkaan juuri lainkaan, ja huoletta käytin kosteusvoiteena kasvoille aamuin illoin, sekä tietenkin silmän ympäryksille, huulille ja käsille. :D Nykyään olen hieman tarkempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli silloin meikki-intoilu menossa, eikä ihonhoito kiinnostanut juurikaan. Mutta nyt on aivan toisinpäin. Meikkejä ostan harvakseltaan, mutta voidepurkkeja, naamioita ja kasvovesiä alkaa olla kaapit täynnä :D

      Poista
  7. Onpa ihanan oloisia tuotteita! Tuota "kaurapuuropuhdistajaa" tekisi mieli kokeilla :D Mulle ihan uusi merkki, mutta taidanpa tilata joitain Nourish-tuotteita jossain vaiheessa.

    VastaaPoista