keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kaunis Lily L.

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi tapasin kauniin Lily Lolon. Aiemmin purkeissa oli valkoinen kansi ja nimi kirjoitettuna herkällä kaunolla. Nyt huuruisen pinnan saanut luomiväri on koristettu mustalla pakkauksella ja itsevarmalla fontilla. Mukana tuleva pahvirasiakin on tyylikkyyttä huokuva.Jos mineraalimeikit eivät ole tuttuja, niin silloin jauhemuodossa olevat luomivärit voivat herättää kysymyksen siitä kuinka siististi meikkaaminen sujuu. Lily Lolon pigmenttinen luomiväri ei ainakaan sotke yhtään. Mineraalijauhe tarttuu siveltimeen napakasti ja pysyy luomilla ilman poskille varisemista. Tietenkin kannattaa laittaa luomivärinpohjustajaa, jotta sävy tulee vielä entistä paremmin esiin ja meikki pysyy paikallaan rasvoittuvillakin luomilla.


Myös pakkauksessa on huomioitu käytännöllisyys ja irtoluomivärin helppo käyttäminen. Purkin kannen alta paljastuu sirotin, jonka päälle käännetään suoja keskellä näkyvästä nipukasta. Luomiväriä voi napauttaa purkista tarvitsemansa määrän kannen päälle. Kannattaa pitää vain muutama sirottimen reikä esillä, koska jo pieni määrä jauhetta riittää pitkälle.


Olen aiemmin kertonut kuinka taupen värit ovat minulle aina varma ja toimiva valinta. Maltillisen shimmerinen Miami Taupe on myös tälläinen sävy, jolla voi tehdä luomille yhden värin pikameikin. Kevyt rajaus silmiin, ripsiväriä ja luonnollinen meikki on valmis.Lily Lolon luomiväreistä löytyy lukuisia kauniita sävyjä, joita voi ihastella Biodellyn nettikaupassa. Hintaa riittoisilla mineraaliluomiväreillä on 9,60 €. Biodellyssä on muuten ilmaiset postikulut 17.12 asti.


Tuote on saatu testiin. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

 1. Tosi nätti luonnollisen värinen luomiväri. :) En ole kokeillutkaan luomivärejä jauhemuodossa. Ehkä joskus pitäis. Mitä ripsiväriä sulla muuten on tuossa kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on just sellainen väri mitä voisin käyttää joka päivä. Ripsissä on Maybellinen Lash Sensational, ehkäpä suosikki ripsivärini :)

   Poista
  2. Todellakin, sopisi hyvin minusta ihan arkikäyttöön. :)

   Poista
 2. Kiva väri, luonnollinen:)

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näköinen väri! Kaunis, käytännöllinen ja sopii hyvin sun silmien värille :)

  Mulla oli joskus yksi Lily Lolon irtoluomiväri ja olin kyllä tosi tyytyväinen laatuun ja pigmenttiin. Helpoin mun on kuitenkin "työskennellä" kiinteän luomiväripaletin kanssa, koska useimmiten käytän enemmän kuin yhtä luomiväriä. Lily Lololta voisin silti hyvinkin hankkia pari melko neutraalia, helposti yksinään käytettävää luomiväriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kun ei ole meikkaajan lahjoja, niin monesti se helppo mutta nätti meikki tulee tehtyä yhdellä värillä. Luomiväri ei ainakaan voi mennä rikki, jos sen ottaa matkalle mukaan :D

   Poista
 4. Hyvältä näyttää kyllä. <3

  VastaaPoista
 5. Lily Lolon meikit ovat vieraita, mutta pakkaukset ihastuttaa. <3 Ihanaa kun täällä on sinun kuva. <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on kyllä kaunis pahvirasiaa myöten. Pitihän se edes pikkukuva laittaa, jotta näkee millainen kasvo täällä bloggaa :D

   Poista
 6. Minulta on ihme ja kumma vielä nämä irtoluomivärit testaamatta Lololta. Paletista olen tykännyt ja uusinta himoitsen myös. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoinkin, että Lily Lololla on myös kauniita paletteja. Ne voi olla hyviä, jos irtoluomivärit ei niin nappaa :)

   Poista