torstai 11. helmikuuta 2016

Väriä poskiin ja ripset pitkiksi

Jos aamulla laiskottaa, niin meikkipohjan lisäksi laitan ainakin poskipunaa tuomaan väriä talven kalpeille kasvoille ja ripsivärillä saan silmät esiin. Jos etsii luonnollisia meikkejä, niin tässä tulee Benecosin poskipunia ja ripsiväri, jotka ovat hyviä tuotteita jokaiseen meikkipussiin ja kiireisiin aamuihin.


Sävy Sassy Salmon on nimenä veikeä, ja onhan tämä tavallista persikkaväriä eläväisempi. Koen tälläiset värit kaikille sopiviksi, ja omasta meikkilaatikostakin löytyy eniten raikkaita korallin värejä.


Mallow Mauve ei myöskään ole ihan perussävy, vaan tässä on violettiin vetävä vire. Viileä sävy sopii etenkin syksyn ja talven tunnelmiin.


Pigmentiltään Benecosin poskipunat ovat kevyitä, joten näitä voi kerrostaa aika huoletta. Mielestäni liian kova pigmentti voi olla aika haastava käytettynä. Poskipunaa on helppo laittaa pikkuhiljaa iholle, mutta häivytys on vaikeampaa, jos väriä sattuu laittamaan liikaa.


Benecosin poskipunat ovat hyvin edulliset luonnonkosmetiikaksi, joten lompakko ei kevene kuin noin 9 euroa. Minulta löytyy myös Benecosin trioposkipuna, jonka hankin näiden kuvien ottamisen jälkeen, mutta se tulee vilkkumaan jossain toisessa postauksessa.


Olen jo aiemmin testaillut Benecosin ripsivärejä, ja niiden arvostelut löytyy täältä ja täältä. Nyt on vuorossa se kuuluisa kolmas kerta, joka todellakin sanoi toden. Testissä on Natural Multi-Effect Mascara.


Ripsivärin harjakset ovat samanlaiset koko harjan ympäri, ja lyhenevät päätä kohti. Lyhyemmillä harjaksilla tykkään laittaa maskaraa alaripsiin, joihin haluan kevyen pienen värin. Nykyään monien ripsivärien harjat ovat eri pituuksilla kikkailua, joten tuntuu ihan hyvältä käyttää perusvarmaan ratkaisuun luottavaa ripsaria. Tämän kanssa ei tarvitse miettiä miten päin harjaa pitäisi käyttää.


Ekassa kuvassa näkyy ripseni ilman maskaraa. On muuten hankala kuvata ripsiä ilman, että näyttävät aivan nysiltä, vaikkei minulla olekaan kovin pitkät räpsyt.



Nyt ei ole nysistä tietoakaan! Pituutta ja tuuheutta lupaava ripsiväri toteutti ainakin pituuden. Yksittäiset ripset venähtivät hurjasti, joten Benecosin ripsarilla saa näyttävyyttä. Jos minulla olisi vielä silmälasit, niin nämä räpsyttimet osuisivat varmaan linsseihin.



Multi-Effect oli ehdottomasti suosikkini kolmesta testaamastani Benecosin ripsiväristä. Kuten olen aiemmistakin sanonut, niin rehkimistä nämä maskarat eivät ehkä kestä, mutta tavallisen päivän puuhastelujen ajan väri on pysynyt varisematta.

Benecosia myy esimerkiksi Biodelly*, jossa on ilmaiset postikulut 11.-15.2 koodilla YSTÄVÄ. Benecosin poskipunia voi ihastella täältä* ja kaikki ripsivärit löytyy linkin* takaa.


Ripsiväri on saatu testiin. *mainoslinkki.

14 kommenttia:

  1. Ihania poskipunia, nam <3 jotenkin niin söpöjä :) muistelen testanneeni tuota mascaraa. Hienon pitkät ripset sillä kyllä sait!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä voi hyvin kuvata sanoilla söpö, värit ovat sen verran nätit :). Ripsiväri oli ehdottomasti paras tähän asti kokeilemani luonnollinen ripsiväri :)

      Poista
  2. Ihanat sävyt noissa poskipunissa! <3 Minullakin on juuri tuo sama ripsiväri nyt testissä. Se yllätti todella positiivisesti ja aika samoilla linjoilla olen sinun kokemustesi kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitat varmaan blogiin tästä ripsiväristä, koska on aina kiva nähdä etenkin ripsivärien kohdalla miten ne muilla toimii :)

      Poista
  3. Vitsit toi persikkainen poskipuna on nätti! <3

    VastaaPoista
  4. Sassy Salmon näyttää kivan pirteältä. Kai tuon joutuu hommaamaan kesää ajatellen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäksi se onkin tosi hyvä sävy, vaikka toki talvellakin on kiva käyttää raikkaita värejä :)

      Poista
  5. Poskipunissa on vallan ihanat sävyt! Ja olet oikeassa, heikompi pigmentti ei välttämättä ole huono juttu, kerrostamalla saa halutessa sitten sitä intensiivisempääkin jälkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin varmaan pulassa liian pigmenttisten poskipunien kanssa, koska tykkään vähän rennommin sutia väriä :D

      Poista
  6. Oi että nuo poskipunat! Aika herkkuja molemmat. :3

    VastaaPoista
  7. Voi että miten ihanat nuo poskipunat, juuri sellaiset joita ei millään edes raaskisi korkata. Ihanat sävytkin. Benecos on täysin uusi merkki, en ole käyttänyt. Sydämellistä ystävänpäivää Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua Benecosiin, tämä on ihana luonnollinen merkki. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle :)

      Poista