torstai 3. maaliskuuta 2016

Mahtavat nudevärit Essenceltä

Nudesävyt ovat suosikkejani luomiväreissä, joten Essencen To Die For nelikko näytti minua kovasti houkuttavalta. Ja koska hintakin on vain sen parisen euroa, niin tietenkin tämä nelikko päätyi kokeiluun. Jos kyseessä olisi ihan tuntematon merkki, niin voisin suhtautua näin halpaan luomiväripalettiin epäillen, mutta Essencen tuotteista löytyy aina välillä tähtituotteita.



Eikä tarvinnut pettyä yhtään, koska paletin luomivärit ovat koostumukseltaan samettisen pehmeitä. Kermainen olisi hyvä sana kuvaamaan Essencen värejä, eikä ole tietoakaan pöllyävästä halpislaadusta. Pigmenttiäkin To Die For paletissa on hyvin, kuten kuvasta ehkä voikin huomata. Tämä on näppärä pikkupaletti vaikka matkakäyttöön.



Essencen Eyeliner Pen pelotti minua hiukan, koska käytän rajauksiin vain tavallisia kyniä, enkä ole tottunut terävän tarkkoihin tusseihin. Pari ekaa käyttökertaa menikin vähän harjoitellessa.

Jos eyeliner lupaa olla extra longlasting, niin kyllähän se odotuksia herättää. Omalla kohdallani en voi aivan hehkuttaa pysyvyyttä. Pari kertaa kävi niin, että toisessa silmässä rajaus pysyi hyvänä, mutta toiselta luomelta rajaus oli kadonnut osittain. Rajaus on kuitenkin mukavan helppo tehdä, koska tussi on pehmeä ja pigmenttiä on hyvin.


Vaikka liner ei pysynyt minulla sataprosenttisen varmasti, niin voisin kuitenkin uskoa, että ehkä vähän kuivemmilla luomilla Essencen tussiliner kestäisi paremmin. Ja jos tämä ei olekaan toimiva, niin rahanmenetys ei ole kuin reilut kaksi euroa. Olen ostanut molemmat tuotteet Kosmetik4Lessin nettikaupasta.

24 kommenttia:

  1. Essencen tuotteet ovat ihan mahtavia. Kerralla voi ostaa vaikka säkillisen, kun hinnat ovat edulliset. :)
    Mikään rajaus harvemmin pysyy, mutta alle primeriä ja pysyy. Itse vannon Urban Decayn legendan nimiin - ei ole sitä voittanutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD on myös mun suosikkiprimer, mutta edes sekään ei saanut rajausta pysymään :)

      Poista
  2. Minä olen ihastunut kovasti Essencen tuotteisiin, laiselleni nuukalle arkimeikkaajalle laatu on ihan riittävän hyvä eikä hinta itketä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halpa hinta on kyllä hyvä, ettei hutiostokset haittaa ja silti voi löytää näin hyviä tuotteita :)

      Poista
  3. Oi kun näyttää hyvältä toi liner! :) ite oon jo tovin käyttänyt noita tussimalleja mutta toi näyttää ihanan teräväkärkiseltä! Saa varmaan supertarkkaa jälkeä :3

    VastaaPoista
  4. Voisin kyllä testailla tuota eye lineria, sillä jälki näyttää täydelliseltä ja hintahan ei isoa lovea lompakkoon tee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä löytyykö tätä lineriä Suomesta, mutta varmasti vastaavia on, jos ei viitsi netistä tilata :)

      Poista
  5. Hyvältä näyttävät :) harmi jos eyeliner ei pysy...itse laitan aina primerin ja luomivärin, sen päälle eyeliner. Luottomerkit pysyvät mutta onhan se aina riski testata uusia. Sain Lumenen Mystic rajaustussinkin leviämään kerran mutta kyllä se jatkossa pysyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin teen tuolla samalla tavalla, mutta en nyt hirveästi yllättänyt ettei tämä lineri pysynyt. Parin euron hintaan ei aina odota valloittavaa laatua, mutta joskus yllättyy positiivisesti :)

      Poista
  6. Mullla lähti elämäni ensimmäiset Essencen tuotteet mukaan nyt matkalta ja ainakin dippi liner oli ihan superi. Odotan innolla ripsarien testailua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essence on aivan huippu merkki, jotan ennen ostin Saksan reissuilta ja tuolta nettikaupasta, mutta on mahtavaa että Suomestakin tätä nyt saa. RIpsiväritkin ovat olleet loistavia :)

      Poista
  7. Mulla on kokemusta muutamista luomiväreistä enkä voi moittia :) Kermainen on hyvin kuvaava ilmaisu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän vaihtelevia kokemuksia Essencen luomiväreistä, mutta tämä on ollut paras tähän asti :)

      Poista
  8. Luomiväripaletti vaikuttaa oikeasti hyvältä! Käyttissävyt :)

    VastaaPoista
  9. Onpas kyllä pigmenttiset nuo luomivärit! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :). Tykkään esitellä blogissa näin halpoja mutta silti laadukkaita värejä, koska edullinen hinnan ei tarvitse tarkoittaa huonoa pigmenttiä :)

      Poista
  10. Tosi kivat sävyt tossa luomiväripaletissa :) Mä tykkäisin käyttää nimenomaan tollasia tussieyelinereita, mutta ne tuntuu kuivahtavan aina ihan supernopeasti mulla. Toivottavasti toi pysyy hyvänä ja käyttökelpoisena pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuntuu, ettei tussit aina kestä kovin pitkään ja tämäkin taisi pysyä hyvässä kunnossa noin kolmisen kuukautta :)

      Poista
  11. Mäkin tykkään Essencestä kovasti. Ajattelin tilat noita mainitsemastasi nettikaupassa. Onko turvallinen ja miten kauan kestää tulla ja paljonko on postikulut tai onko jotain ylä -tai alarajaa tilauksessa ? ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut monta kertaa Kosmetik4less nettikaupasta ja moni muukin sitä käyttää, joten uskallan sanoa, että sieltä voi turvallisesti ostaa. Paketin saapumisessa menee noin reilu viikko. Postikulut ovat 6,90 €. Paketti tulee Saksasta, joten tullirajoja ei tarvitse miettiä. Voi tilata ihan niin pienen tai ison tilauksen, ei ole siis mitään ylä- tai alarajoja :)

      Poista