maanantai 2. toukokuuta 2016

Haluatko tuuheutta hiuksiin?

Unelmieni hiukset olisivat ehdottomasti sileät, tuuheat ja eloisan näköiset. Tässä tuleekin pari tuotetta, joilla voi lähteä näitä ominaisuuksia tavoittelemaan. Living Proof on kampaamomerkki, jonka takana on inspiraatio uusien ja innovatiivisen hiustuotteiden valmistamisesta, joiden sisältö ei tukeudu silikoneihin ja öljyihin. Living Proof hiustuotteet lupaavat säännöllisesti käytettynä tehdä hiuksista kauniin terveet, ja purnukat sopivat myös käsitellyille hiuksille. Ehkäpä jotkut vakuuttaa se, että monen tukkaidoli, Jennifer Aniston on yrityksen osaomistaja.


Instant Texture Mist on ravistettava painoton suihke, joka tuo hiuksiin tuuheutta ja uudelleenmuotoiltavan rakenteen. Suihkeessa on PBAE-molekyylia, joka lupaa tehdä jokaisesta hiuksesta paksumman ja kampaus pysyy silti ilmavana. Tuuheutta suihkeella saakin reilusti, mutta en osaa sanoa paksuneeko yksittäiset hiuskarvat. Mutta kampaus pysyy kivan pehmeänä eikä tukka ole sellainen inhottavan koppurakuiva. Parhaan lopputuloksen saa ehdottomasti pikkuisen märillä hiuksilla ja föönillä kuivatessa, jos on supertuuhea tukka hakusessa. Muotoilutuotteen suihkaus ei ole aivan hienoisinta sumua, mutta suihketta tulee jo muutamalla painauksella riittävästi.


Tämä tuote on noussut suosikikseni. Restore Instant Repair on voidemainen hoitoaine, joka vähentää hiusten katkeilua ja saa murtuneet hiukset näyttämään paremmalta. Jätettävä hoitoaine sulkee kaksihaaraiset ja muut harottavat latvat. Hoitoaine on kuin peitevoide, jolla saa hiukset näyttämään heti kauniimmilta. Ja toki Restore Instant Repair myös nimensä mukaisesti hoitaa hiuksia eikä vain piilota vaurioita. Itse tykkään sipaista tätä pesun jälkeen kevyen kosteisiin hiuksiin, jolloin hoitoaine pehmentää ja siloittaa hiukset kauniiksi. Jos lähtökohtana on kaksihaaraisia ja kuivuneet latvat, niin lopputuloksena on silkkisen sileät hiukset.


Living Proof osoittautui laadukkaaksi kampaamomerkiksi, johon tykästyin ja olen käyttänyt molempia purkkeja lähes päivittäin. Riittoisuuden takia uskon, että tuotteet myös kestävät aika kauan säännöllisessäkin käytössä. Instant Texture Mist maksaa 27 € / 148 ml ja Restore Instant Repair 28 € /118 ml.


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. No hitto, kuulosti hyvältä kunnes sitten törmäsin hintaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin voisi hinta hirvittää, mutta nyt kun tiedän tämän olevan näin hyvä tuote, niin voin sen maksaa :)

   Poista
 2. Onpas hyvän kuuloset tuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin tuo hoitoaine on aivan loistava. Viikonloppuna se jäi kotiin ja voi että, kun kaipasin hiuksiin hoitoaineen tuomaa sileyttä :)

   Poista
 3. Living Proof on tosi mielenkiintoinen brändi, itsellä ei ole kokemuksia tuotteista, mutta Instant Repair kuulosti kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut ainakin nämä pari tuotetta vakuuttivat täysin ja voin jatkossakin kokeilla muuta sarjan valikoimaa :)

   Poista
 4. Nämä odottavat testaamista ja enemmän ja enemmän kiinnostun, kun luin nyt tämän. Täytyy muuten tuoksutellakin tuotteet, sitäkään en ole vielä tehnyt. Jennifer Aniston on kyllä hiusidoleitten idoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksusta en maininnutkaan tekstissä, koska se oli mielestäni aika perinteinen. Sellainen miellyttävä eikä liian voimakas. Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 5. Tuuheus kelpaa aina! Fanitan jätettäviä hoitoaineita, joten pistän tämän mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätettävät hoitoaineet ovat mun suosikkeja, koska niillä voi helposti lisätä hiuksiin kosteutusta ja tässä tapauksessa etenkin korjaavuutta, jos tavallisen hoitoaineen jälkeen tuntuu hiukset vähän kuivilta :)

   Poista