torstai 1. joulukuuta 2016

Lushin makea joulu

Joulukuun ensimmäinen päivä on täällä, ja mikä olisikaan parempi aika tutustua Lushin joulutuotteisiin. Lushin joulu on aina kaikista suloisin ja tuoksuvin! Nämä tuotteet herättävät yhtäkkistä halua mennä suihkuun vaikka kaksi kertaa päivässä.


Snow Fairy Body Conditioner on pakkohankinta tähän karkkituoksuun ihastuneille. Hattarainen herkku tuoksuu mielestäni paremmalle kuin perinteinen Snow Fairy suihkugeeli. Se on toki ihana, muttei saanut sukkiani pyörimään jaloissa kuten monilla bloggajakollegoilla. Snow Fairy Body Conditioner sisältää kirsikkauutetta (sitä ei löydy perus-Snow Fairystä), joka varmaan tekee tuoksusta niin hyvän. 

Nimi Body Conditioner viittaa mielestäni hiukan vartalovoiteeseen. Mutta kyseessä on suihkussa käytettävä tuote, joka huuhdellaan iholta pois. Snow Fairy sisältää mango-, avokado- ja kaakaovoita sekä oliivi- ja manteliöljyä. Ainesosat jättävät iholle pienen tahmeuden, mutta se kertoo vain tuotteen hoitavuudesta. Voiteen päällä on pieni tupsaus kimalletta, joka kruunaa Snow Fairyn söpöyden. 100 g purkki maksaa 16,95 € ja 225 g 29,95 €.


Tiesin haluavani tämän heti, kun näin pari kuvaa instassa. Sugar Plum Fairy huulivoide lupaa antaa hieman pigmenttiä ja hienoista kimalletta. Mielestäni huulivoiteen kimalteen huomaa vain puikossa, muttei kuitenkaan huulilla. Sävy on aivan täydellinen violettinen luumu, joka on yksi suosikkiväreistäni. Huulivoide tuntuu myös hoitavalta, mutta huikea sävy on huulivoiteen se juttu. Sugar Plum Fairy huulivoide maksaa 9,95 €.


Salt & Peppermint Bark vartalokuorinta oli tuote, jonka sain yllätysnäytteenä ja onneksi sain. En ollut kiinnittänyt tähän mitään huomiota Lushin nettisivuilla, mutta minttusuklainen kuorintapala on syötävän hyvä tuoksultaan. Tämän nimi voisikin olla vaikka Mint Chocolate, joka minusta kertoisi tuotteen parhaan puolen. Salt & Peppermint Bark on aivan täydellinen talvituoksu, jonka käytön jälkeen tekee mieli juoda kaakaota.

Kuorintapalat ovat usein liian karheita iholleni, joten tykkäsin käyttää tätä murentamalla palasen ja hieroin sen käsistäni vartalolle. Hinta 13,50 €.


Maistuisiko suihkusmoothie kiinteässä muodossa? Lushin valikoimissa on paljon kiinteitä tuotteita, kuten shampoita, hoitoaineita ja kylpypommeja, mutta en ole ennen käyttänyt kiinteää suihkusaippuaa. Candy Cane Roulade näyttää polkakarkilta, ja tuoksussa on kevyen makea minttuinen tuoksu. Smoothie sisältää myös esimerkiksi seetripuuta ja soijamaitoa, jotka hieman taittavat mintun tuoksua. Suihkusmoothie on kivan pehmeä, joten sitä on miellyttävä hieroa iholle. Silti smoothie kuluu aika hitaasti, joten ei tarvitse pelätä, että se sulaa veden alla. Hinta 12,95 €.


Kaikki esitellyt kaunokaiset kuuluvat Lushin joulun limited edition-valikoimaan, joten jos joku tuote kiinnosti, niin kannattaa kipaista hakemassa omansa (netti)kaupasta. Kaikki Lushin joulutuotteet löytyvät täältä (en hyödy klikkauksesta mitenkään).


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Munkin mielestä Snow Fairy Body Conditioner tuoksuu paremmalta kuin suihkugeeli :) Mut en myös ole tuoksun fani. Peppermint Bark ja Candy Cane tuoksuvat molemmat taivaalliselta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iso kirsikkafani, joten se tekee tästä niin herkullisen. SF body conditioner taiteilee just siinä överimakean ja ihanan makean rajalla :)

      Poista
  2. Snow Fairy vartalonhoitoaineen tuoksu on aivan superihana, mulla on siitä näytepurkki. .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo pienempi koko, eli 100g, ja sekin on tosi riittoisaa. Pieni nokare riittää pitkälle :)

      Poista
  3. Ihan superihania kaikki!! <3 on se lush vaan i-h-a-n-a! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lush on sellainen kauppa, josta voisi ostaa mitä vain ja aika suurella todennäköisyydellä olisin aivan onnesta mykkyrässä :)

      Poista
  4. Minusta nuo jotkut tuotteet näyttävät ihan marmelaadeilta;) Aivan passeleita jouluun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä onkin hyviä joululahjavinkkejä, jos kauniit tuotteet ja herkulliset tuoksut ovat mieleen :)

      Poista
  5. Peppermint bark on aivan ihana, harmi että se kuluu niin älyttömän nopeasti. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Ja sitä pystyi myös murentamaan käsin, mutta minulle se on vain hyvä puoli :)

      Poista
  6. Salt&Peppermint bark on niin ihana! Hamstrasin sitä viime vuonna kolmella palalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se oli ihan uusi tuote, enkä tiennyt että se oli jo viime vuonna valikoimissa :)

      Poista