maanantai 27. maaliskuuta 2017

Miltä näyttää kosmetiikkabloggaajan kylppärissä?

Inspiroidun Fannin postauksesta sen verran, että nappasin lähes siltä istumalta kameran käteeni ja suuntasin kylpyhuoneeseen. Miltä näyttää kosmetiikkabloggaajan kylppärissä? Lähdetään katsomaan.


Kylppäri on melko iso suhteessa kotini kokoon. Ekassa asunnossani oli varmaan neljä kertaa pienempi kylpyhuone, jossa oli kaikki oleellinen muttei yhtään liikaneliötä. Yläkuva on otettu kylpyhuoneen puolivälistä vessanpöntön kohdalta. Vasemmalla on sauna, jonka käyttöasteesta kertoo kasa pulloja oven edessä :D. En ole todellakaan ahkera saunoja, ja käytän sitä ehkä pari kertaa vuodessa.

Ja suihkun ritilä on hiuksia täynnä, miten niitä kertyykin...


Tässä näkyy saunan edessä oleva kasa. Yksittäisiä saippuoita lähinnä Lushilta, shampoita, hoitoaineita, kasvonaamio ja Mossan ihana kasvoputsari.


Suihkun märältä lattialta löytyy lisää hiustuotteita, suihkugeelejä ja vartalokuorintoja. En malta käyttää yhtä tuotetta loppuun, vaan käytän kaikkia purnukoita iloisesti sekaisin.


Nyt otetaan askel taaksepäin ja siirrytään sisäänkäynnin viereen, jossa on "pyykkikaappi". Muutamat siveltimet ovat kuivumassa ja vieressä on tyhjien tuotteiden armeija, joka odottaa roskiin menemistä. Kaapista löytyy hiustenmuotoilutuotteita, Tangle Teezer ja deodorantit.


Oven oikealta puolelta näky on tälläinen: lavuaari (kuvasta pois rajautuneella peilikaapilla) ja lisää lattialla hengaavia purkkeja. Tässä on myös pari kuvaa peilikaapin uumenista. Ekana on vartalonhoitotuotteet, kasvojenpuhdistustuotteet ja lopuksi on sekalaisia, ehkä eniten kasvonaamioita.


Organic Shopin herkullinen vartalovoide ei mahdu kylppärin kaappiin, joten se on päätynyt lattialle lukuisten hiustuotteiden seuraksi. Samassa seurassa on myös yksi suihkugeeli ja pari Neutrogenan putsaria. Oikealla kurkkii kukkakimpun rippeet.


Lavuaarin reunalla on Toffee-käsisaippua (nam) sekä erilaisia kasvovesiä ja pari öljyä. Oikealla on blogissa vasta näkyneet Dermosil-putsarit ja testiin tulleet Biozellit.


Naulakossa on kaksi konjac-sientä, jalkaraspi/harja, hiuspanta ja käsipyyhe.


Jos asuntoni olisi oma, niin hankkisin varmasti lisää kaappitilaa, koska voitte kuvitella kommentit mitä saan vessassa vierailijoilta :D. Oma silmä ei enää huomaa purkkikasoja, mutta kyllähän ulkoasu olisi paljon siistimpi ilman pulloja siellä täällä. Mutta tälläistä se on varmaan monella muullakin kosmetiikkaharrastajalla. Meikit, kosteusvoiteet, seerumit ja käsivoiteet sekä kaikki muut löytyvät kylppärin ulkopuolelta. En halua säilyttää niitä kylppärin kuumuudessa.

Näyttikö kylpyhuoneen purkkimeri tutulta vai oletko minimalisti? :)


Osaa tuotteista on saatu testiin. 

37 kommenttia:

  1. Mää taidan olla aika outo kosmetologi/kosmetiikkabloggaaja, koska mulla on tosi vähä kosmetiikkaa/meikkejä:D Tykkään kyllä tosi paljon kokeilla uusia tuotteita, mutta sitten toisaalta inhoan kaikkea ylimääräistä/turhaa tavaraa meillä kotona, joten koitan olla ostamatta tavaroita/tuotteita,joita en tarvi. Se, kun joku tuote loppuu ja sen saa heittää pois, on jotenkin tosi ihanaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ennen selkeä järjestys kylppärissä, mutta blogin perustamisen jälkeen mopo lähti keulimaan. Saan tuotteita testiin ja itsekin tulee ostettua uutta. Mutta suurin syy tähän pullomäärään on varmaan into kokeilla uutta. En malta käyttää vaikka vain yhtä shampoota :)

      Poista
  2. Mahtava postaus:) Ilahdun aina kun törmään ihmiseen, joka ei sauno:) Mulla myös jäisi sauna kyllä tyystin muuhun tarkoitukseen kuin saunomiseen, jos eläisin yksin. Sehän olisi erinomainen varastotila:) Mäkin säilyttäisin purnukoita lattialla ainakin suihkutuotteet, mutta "kämppis" ei sellaisesta tykkäisi;) Purkkimeri on tuttu ja kiva näky:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksin asumisessa on etunsa :D. Olen kyllä miettinyt laittaisinko purkkeja saunan puolelle, jotta saisin vähän järjestystä tähän pullomereen.

      Poista
  3. No nyt on huikeeta! Ja mä luulin että mun kylppäri on paha!:D No ei vaan, tiedän että itse tuohon tottuu aika äkkiä. Ja kyllä meilläkin vieraat kauhistelevat välillä, varsinkin vanhassa asunnossa kun kaikki oli avohyllyillä. (Se on muuten kumma, en mä ikinä kauhistele kenenkään tykönä, että hui onpas sulla astioita, kirjoja, savikukkoja tai mitä nyt ikinä.. Miksi kosmetiikkaa saa niin avoimesti kauhistella? T: Mielensäpahoittaja:D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pullojen määrä oikein korostuu, koska asuntoni on muuten hyvin pelkistetty. En tykkää koriste-esineistä tai keräillä mitään, mutta kosmetiikan määrä onkin sitten hyvä vastapaino :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. On ainakin valinnanvaraa :D. Onneksi purkit vähenivät tänään parilla kappaleella, mutta eiköhän tilalle tule jotain uutta...

      Poista
  5. Apua sun kylppäri on mun ultimaalinen kauhu. :D :D :D Siis mulla ei ole kuin jotain viisi pulloa näkyvillä ja niistäkin neljä suihkutelineessä. :D Lattialle en ikinä pistäisi mitään, nyt inhottaa jo pelkkä vessaharjakin, et sen pitää olla lattialla. :D Lisäksi oon tosi tarkka siitä, että shampoita, suihkugeelejä ei ole 1-2 kerrallaan enempää auki, käytän aina loppuun, toista on sitten esim. muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella miltä kylppärini tuntuu siistimmästä ihmisestä. Myönnän että voisin tehdä pientä siivousta, koska nyt tilanne on aika paha :D

      Poista
  6. Kotoisat fiilikset purkkimerestä. :D Itse yrittänyt keskittää purnukoita kaappeihin piiloon, ja uusi pieni vaunu ihan vain kosmetiikalle tuli myös hiljattain hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaunu tai joku pikkukaappi voisi olla hyvä hankinta. Tai onhan mulla tuo pyykkikaappi, jonne voisin tehdä lisää tilaa :)

      Poista
  7. Kiva, erilainen postaus! 😍 Kunnon purkkimeri kyllä😂🙊 mulla aika usein samannäköistä, kun käytän kans montaa tuotetta samaan aikaan 🙈 Mut vaihtelu on niin kivaa ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voisi kuvitellakaan käyttäväni vaikka vain yhtä shampoota. Niitä pitää olla ainakin kaksi tai kolme :)

      Poista
  8. Ai vitsi miten kiva postaus! Pakko huomenna kuvata oma kylppäri :D

    VastaaPoista
  9. Haha, kyllä meidänkin kylppäristä purkkeja löytyy :D Shampoot ja suihkgeelit hengaavat suihkun luona olevalla "seinäulokkeella", kasvojen pesuaineet lavuaarin reunalla sekä pesukoneen päällä. Pesukoneen ylä on myös tosi paljon hiustökättejä. Ja sellaisen hyllykön yllä mulla on H&M:N ostetut isohkot, muoviset säkit joista löytyy lisää..hiustuotteita. Kasvojen ihonhoito ja meikit hengaavat makkarissa, mä pelkään että kasvorasvat jne. menevät pilalle vessassa. Me ollaan muuttamassa ihan omaan kotiin ja tulevassa kodissa onkin sitten vessassa astetta fancympi peilikaappi mutta vähän pelkään, etten uskalla laittaa sinne mitään :D Koska vessan/kylpyhuoneen trooppinen ilmasto :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina vähän kauhistelen, jos joku säilyttää kasvovoiteita tai meikkejä kylppärissä. Mutta mulla ne ei edes mahtuisi tuonne :D. Uuteen asuntoon muuttamisessa on se hyvä juttu, että tulee karsittua tavaraa ja aloitettua vähän kuin tyhjältä pöydältä, jolloin voi helpommin päättää että kylppäri myös pysyy siistinä :)

      Poista
  10. Oi miten ihana määrä purkkeja ja purnukoita! Mulla ei oo kylppärin lattialla tai lavuaarin reunalla tms. oikeastaan mitään (paitsi käsisaippuat), kun kissat on sen verran kiinnostuneita kaikesta mahdollisesta, etten halua niiden armoille kosmetiikkaani jättää :D Onneksi kaappeja ja muita löytyy kylppäristä kiitettävästi ja saan kaiken mahtumaan niihin. Voisinkin ehkä toteuttaa itse myös tällaisen postauksen! Vaikkei multa läheskään yhtä suurta purkkimerta löydykään kuin sulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappitilan puute on musta selvä ongelma ainakin uudemmissa asunnoissa, mutta mulla on ongelma myös pullojen määrässä. Olisi hauskaa, jos tekisit oman postauksen :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Joo, en kauheasti siistinyt kuvia varten. Tälläistä kylppärissäni on oikeasti :D

      Poista
  12. Oi ei, älä heitä purkkeja roskiin! Tee niistä ensin loppuneet-postaus? :)
    Meillä ei ole mitään purkkeja lattialla. Suihkussa säilytän purkkejani suihkun muovitasolla ja nurkassa olevassa ritilähyllykössä. Olen päättänyt, että niihin on kaiken suihkutavaran mahduttava ja uutta ei avata ennen kuin tilaa tulee :D Tuon vuoksi mulla kyllä loppuukin usein kaikkea ja loppuneet-postauksia on hirveän työlästä tehdä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sen työläyden takia en ole tehnyt loppuneet-postauksia pitkään aikaan, ehkä voisin harkita sellaista. Se on hyvä periaate, ettei ota uusia käyttöön ennen loppumista, koska muuten käy kuten minulla :)

      Poista
  13. Aikamoinen purkkimeri! :D Itse olen enemmän minimalisti ihon- ja vartalonhoidossa sekä hiusasioissa. Niissä mulle riittävät ne muutamat toimivat tuotteet, joskin välillä on kiva testata uutta. Meikkien kohdalla oonkin sitten kaikkea muuta kuin minimalisti, vaikkakin yritän pitää kokoelman kohtuullisena. Omasta mielestäni se on erittäin kohtuullinen, mutta kaverit eivät ole samaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina etsinnässä ne entistä paremmat tuotteet, jotka sitten päätyvät kylppäriin vaikka olisi viisi muutakin hoitoainetta tai shampoota. Hoksasin muuten että mulla on tosi paljon hiustenhoitotuotteita, niistä voisin tehdä pientä karsintaa :)

      Poista
  14. Sinuun verrattuna mulla menee heikosti. :D

    VastaaPoista
  15. Mietin tuon ekan kuvan kohdalla, että ootko nostanut nuo putelit tuohon saunan oven eteen tätä postausta varten, mutta sittenhän sen selvisikin :D Mullakin oli ihan liian vähän säilytystilaa kaikille mahdollisille kylppärissä majaileville tuotteille, kunnes ostin Jyskistä sellaisen liikuteltavan laatikkosäilytyshomman, johon saikin jemmattua runsaasti tuotteita piiloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt miettinyt jotain järjestelymahdollisuuksia, mutta ehkä helpoin tapa olisi vain karsia pullojen määrää :)

      Poista
  16. Olipas ihana postaus ja ihana nähdä, että muillakin! :-)

    VastaaPoista
  17. Tutulta näyttää, meillä hyllyt tursuaa samalla tavalla pulloja. Ihana tuo Organics shopin Caramel Cappuccino ja kauniit kylppärinlaatat. Lattioilla en uskalla purkkeja pitää, vaan suihkun jälkeen nuolen joka vesipisaran lattioilta ja seinistä, nämä on niitä hometalo tragedian jäämiä, että kaikki kosteus pois. Mutta muutoin näyttää kyllä täydellisen kotoisan tutulta. <3

    Ihanaa sunnuntaita Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tärkeää, että lattian kuivaisi aina pesun jälkeen. Mulla onkin suunnitelmissa vähentää pulloja lattialla, ettei olisi niin sottuista :)

      Poista
  18. Ihana postaus :D Sulla on jotenkin tosi viihtyisän näköinen kylppäri, kyllä mä vaan mielelläni tutkisin noita purkkeja lähempääkin :). Mä säilytän kylpyhuoneessa vaan kaiken mikä mahtuu peilikaappiin tai tiskialtaan viereen, koska lattiatilaa on rajallisesti. Kaikki muut tuotteet löytyykin sitten ympäri kämppää, joko yöpöydältä, meikkipöydältä, tietokonepöydältä tai silityslaudan päältä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä riittää tutkimista, ja tuli itsellekin yllätyksenä, että mitä kaikkea kylppärissä onkaan :D. Säilytystila on ikuinen ongelma, koska jostain syystä nykyään rakennetaan tosi vähän kaappeja asuntoihin.

      Poista
  19. Insightful and inspiring. Saunas have quite a few perks. I need to check out it. The place to go?  saunajournal.com

    VastaaPoista