torstai 4. toukokuuta 2017

Essencen uusi nudepaletti

Essenceltä tupsahtelee uutuuksia niin nopeaan tahtiin, ettei meinaa pysyä perässä. En siis yhtään tiennyt mikä vaalea paletti kurkisti Essencen alahyllyllä. Ehkä poskipunia tai kesään sopivasti aurinkopuuteripaletti? Kannen alta paljastuikin luomivärejä. Sävymaailma oli sen verran kaunis, etten lähtenyt Essencen hyllyltä tyhjin käsin. Onko se edes mahdollista :D


Muodoltaan paletti on mukavan pitkulainen ja kapea. Minulla on aika vähän tilaa säilyttää meikkejä, ja meikkaan usein muualla kuin kotona, joten matkakokoiset luomiväripaletit ovat parhaita. Ennen ostamista pohdinkin, että mahtuuko tuote meikkipussiini (mahtui juuri ja juuri). Ehkä pitäisi vain ostaa isompi meikkipussi...


Get Picture Ready! -paletti salaa sisäänsä 7 luomiväriä enimmäkseen ruskean eri sävyissä. Vasemmalta alkaen on vaniljainen vaalea ja persikkainen sävy. Seuraavana tulee taupemainen ruskea, joka on vaaleudessa ja hohtavuudessa samaa luokkaa kahden edellisen kanssa. Toki värit erottaa toisistaan, mutta luomilla vivahde-erot ovat aika pienet. 


Parhaat värit löytyy paletin toisesta päästä. Vasemmalta alkaen on samettisen pehmeä, lähes mattainen kaakaonruskea. Sen jälkeen tulee kaunis kimaltava pronssinen sävy. Toiseksi viimeinen väri on viileän hohtava taupe, joka taittaa violettiin. Taaimmainen sävy on taas melkein matta tummanruskea. Tässä nelikossa pigmenttisyys on ihan kohdillaan.


Silmämeikissä hyödynsin paletin vahvuuksia eli tummia sävyjä. Toin valoa kulmaluulle shimmerisellä taupella.


Hintaa Get Picture Ready! paletilla on 6,25 €, joka tuntuu suorastaan kalliilta kun on kyse Essencen meikeistä. Tähän hintaan saa kuitenkin käyttökelpoisen nudepaletin, eikä yhdelle luomivärille jää hintaa kuin alle euron verran. 


12 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt ja varmasti laadukkaan oloinen hintaansa nähden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on just hyvä hintaansa nähden. En odota Essencen meikeiltä sellaista supervahvaa pigmenttiä, mutta toisaalta en edes tykkään liian vahvoista väreistä :)

   Poista
 2. Voihan vitalis, kun on nätti paletti. Mulla on hirveä hinku tuollaisiin taupen(kin) sävyisiin luomiväreihin. Toivottavasti en löydä tuota palettia lähi-Tokmannilta, muuten on melkein pakko ostaa sen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tästä oli testeri esillä, joten pääsi kokeilemaan sävyjä. Tuntuu, ettei aina löydy testeriä ja sitten pitää vähän sokkona ostaa :)

   Poista
 3. Onpa nätit sävyt paletissa - ja mikä hinta! Mulle tuo hinta tuntuu jopa liian halvalta, kun oon tottunut sijoittamaan kalliisiin paletteihin. Yhtään Essencen tuotetta en vieläkään omista, mutta jos jotain hankkisin, niin ehkä tämän, jos kerran pigmenttiäkin sävyistä irtoaa ihan kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä oli "kallis", koska essencen meikit maksaa yleensä sen pari euroa, mutta onhan tämä oikeasti tosi halpa :)

   Poista
 4. Todella kauniit sävyt, just sellaiset mitkä ovat omaan mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän aina tälläisiä nudeja, joten ostan aina samanlaisia sävyjä :D

   Poista
 5. Todella nätit sävyt paletissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle just sopivat värit, joilla tekee kivan luonnollisen meikin :)

   Poista
 6. Näyttääpä kauniilta ja pigmentti on tosiaan noissa tummemmissa sävyissä oikein hyvä :) Tosi kauniin meikin oot saanut tehtyä paletilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kotona jo vähän säikähtää, että onko tämä aivan turhake, kun vaaleat värit oli hentoja, mutta tummat onneksi toimi :)

   Poista