lauantai 20. toukokuuta 2017

Urtekramin uudet apteekkituotteet

Urtekram on tanskalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jota on myyty pitkään esimerkiksi ruokakaupoissa. Mutta nyt Urtekram on tehnyt loikan apteekkikosmetiikan maailmaan Morning Haze -sarjalla. Nykyään vilkaisen aina mitä uutuuksia apteekin kauneuspuolelta löytyy, koska enää apteekkikosmetiikka ei tarkoita vain hajusteettomia rasvoja. Urtekramin uutuussarja on yksi syy lisää käydä tutustumassa apteekkien laajaan kosmetiikkavalikoimaan.


Morning Haze -tuotteissa on esimerkiksi karpalo- ja hillauutetta sekä hyaluronihappoa. Hienostuneet pakkaukset sisältävät tyylikkäät tuoksut, joista havaitsen pientä mausteisuutta. Tunnistan tuoksusta myös mainitut marjat, kuten karpalon kepeän happamuuden, vai johtuuko se siitä että tiedän niitä olevan sisällössä :D. Tuoksut eivät ole liian läpitunkevia, vaan hellivät aisteja juuri miellyttävästi.

Tuoksusta pääsee nauttimaan esimerkiksi suihkugeelin muodossa. Morning Haze suihkugeeli ei pese ihoa liikaa, vaan puhdistaa vartalon ilman kuivattamista. Suihkugeeli tuntuu pehmeältä käsissä ja siinä on sopivasti tekstuuria, joten se ei valahda suoraan lattialle.


Olin juuri lukenut Morning Haze Cream Deosta huonon arvostelun, joka vaikutti minun odotuksiini. Mutta mitä tapahtuikaan. Unohdin koko päiväksi mitä deodoranttia olin käyttänyt, koska kainaloissa ei tuntunut tapahtuvan mitään erikoista. Alumiinittomat dödöt eivät estä hikoilua, joten koko päivää ei välttämättä pärjää ilman pientä kosteuden tunnetta. Mutta Urtekram vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, jos arvostaa luonnollista sisältöä eikä vaadi antiperspirantin ominaisuuksia.


Morning Haze käsivoide näyttää hiukan epätasaiselta tuubista puristettaessa, vaikka se on ihoon hierottaessa paksun pehmeää ja hoitavaa. Käsivoide ei ole pika-apu kuivuuteen, koska siitä jää hetkeksi nahkea pinta ennen ihoon sujahtamista. Mutta jos malttia riittää, niin tässä on käsivoide, jonka kosteuttavuuden tuntee pitkään.


Urtekramin Morning Haze -sarjaan kuuluu näiden tuotteiden lisäksi shampoo, hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitosuihke, vartalovoide ja käsisaippua. Hinnat ovat noin 6-10 €. Tuotteiden kaunis ulkoasu antaa jo vinkin, että tässä on tyylikästä ja hellivää vartalonhoitoa. Morning Haze -sarja on saatavilla vain apteekeista, joten kannattaa kurkata näkyisikö näitä seuraavalla apteekkivisiitillä :)


Tuotteet on saatu testiin.

11 kommenttia:

  1. Apteekki-Urtekramien ulkonäkö on tyylikäs, kiva, että valkoisen kaverina on muuta kuin sinistä tai vihreää;) Olen näitä silmäillyt apteekkireissulla, muttei ole ollut vielä tarvetta ostaa mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on hillityn tyylikäs, joten se eroaa muista värikkäämmistä Urtrekramin sarjoista :)

      Poista
  2. Mä tykkään näistä brändin uusista pakkauksista, vanhat ei kolahtaneet ja brändikään ei silloin niin kiinnostanut. Varsinkin vartaloemulsioita tekisin mieli kokeilla, koska niitä kehutaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urtekram on mulle tuttu merkki vuosien takaa, mutta näissä oli heti sellaista erilaisuutta ja hienostuneisuutta, joka nostaa pisteitä :)

      Poista
  3. Mä oon myös tykännyt näistä sarjan tuotteista (paitsi esim. dödöä en ole uskaltanut testata). Mieto mutta pienesti mausteinen tuoksu on hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on jännä ja tuntuu, että kaikki kuvailee sitä hiukan eri tavalla, mutta mausteisuus tulee ainakin esiin :)

      Poista
  4. Moi!
    Mä tykkään tosi paljontuosta vartalovoiteesta! Myös hiussuihke kiinnostaa mutta en ole varma, tulisiko tuosta hajusta sitten yliannostus. Oletko muuten koittanut kookos sarjan hiussuihketta tai suihkutettavaa öljyä? Kiinnostaisi tietää, minkälaisia ovat. Tuleeko öljystä liian tahmainen ja onko suihke tarpeeksi ravitseva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En ole harmi kyllä kokeillut kookos-sarjan tuotteita lainkaan, mutta olisi kiinnostavaa testata :)

      Poista
  5. Mielipiteeni Urtekram Morning Haze shampoosta. Käytetty yli 2 vuoden aikana. On liiankin pesevä shampoo, kesällä helteiden aikana tämä shampoo on jees. En ostaisi uudelleen.

    Ps. Morning Haze shampoon parasta ennen jälkeen voi käyttää vielä 6 kuukautta, mutta sitten tuli stoppi kun haisi oudolta, siis vanhaksi mennyt.

    VastaaPoista
  6. Kauniit purkit. Täytyisi myös hieman käydä shoppailemassa uusia apteekkituotteita. Itse tykkään ostaa sieltä, sillä ne ovat usein allergiatestattuja ja hyviä herkälle iholla. Toki muitakin kokeilen. Tämä merkki lähtee varmasti testiin, uskon että sisarenikin olisi kiinnostunut.

    VastaaPoista
  7. Näitä en ole kokeillutkaan. Olen kyllä aina kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita. Ehkäpä selvittelen, onnistuuko meidän kaupungissa apteekkituotteiden tilaus kotiin - Voisi samalla katsoa, onko heillä näitä tuotteita saatavana. Kiitos suosituksesta. https://www.tapiolanapteekki.fi/

    VastaaPoista