keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kesäisiä uutuuksia by Dermosil

Pidän kosmetiikkamerkeistä, joiden valikoimiin tulee usein uutuuksia. Kosmetiikkafanin näkökulmasta on ihana odottaa mitä tällä kertaa tulee markkinoille. Dermosil on yksi tälläinen merkki, jonka kesän uutuustuotteet ovat nyt myynnissä.


Summer Dream -tuotenimen alta löytyy todella suloisia pakkauksia, jotka sisältävät kesäisiä ihanuuksia. Muistan, että Summer Dream -meikinpohjustaja on ollut aiemminkin Dermosilin kesävalikoimissa (mutta eri nimellä) ja myös pakkaus oli hyvin samanlainen.

Primer on tuubista puristettaessa hiukan vihertävä, mutta kasvoilla tuote on väritön. Kevyen voidemainen meikinpohjustaja ei blurraa ihoa, eikä sitä tosin luvatakaan. Tuote auttaa pitämään meikin paremmin paikallaan ja aurinkosuoja SPF 20 on tosi iso plussa. Meikinpohjustajassa on kosteuttavia ominaisuuksia, joten se voi olla paras normaalille tai kuivemmalle iholle. Mutta tätä voi käyttää ihan yksinään ilman kosteusvoidetta, jos iholla on taipumus kiiltää. Tulen tykkäämään kesällä tästä ominaisuudesta, koska silloin iholleni riittää kevytkin kosteutus.


Jos mietit voisiko tämä tai joku muu tuote sopia sinun ihollesi, niin kannattaa käydä Dermoshopin nettikaupassa. Sieltä löytyy asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja, joista olen saanut apua miettiessäni voisinko tykätä tuotteesta.


Käytän kesällä aurinkovoiteita, mutta joskus suoja voi kulua päivän aikana ja silloin iho kaipaa rauhoittavuutta. Tähän tilanteeseen Summer Dream Aften sun-voide on varmasti oikein toimiva. Voide sisältää hoitavia ainesosia, kuten glyseriiniä, sheavoita ja aloeveraa. After sun-voide olikin kosteuttava ja koostumukseltaan silti miellyttävän raikas. Vartalovoide vaikuttaa juuri siltä mitä haluan kesällä, mutta ilman sitä inhottavaa tahmaista oloa mikä voi jäädä paksuista rasvoista.

Jos pakkaus oli kesäisen herkkä, niin sitä on tuoksukin. Kukkasia, hedelmiä ja sitä kesäpäivän keveyttä.


Dermosilin kesäuutuuksiin kuuluu myös yksittäisiä luomivärinappeja, joista voi koota itselleen sopivimman väriyhdistelmän. Luomivärejä varten myydään erikseen paletti, johon sopii neljä eri sävyä. Luomivärinapit napsahtavat palettiin kiinni magneetilla, jolloin niitä on helppo irrottaa ja vaihtaa.

Paletissa on vasemmalta alkaen sävyt Lilac, Brown Sugar, Dark Brown ja Golden Apricot. Kaksi ekaa väriä ovat satiinisen hohtavia, Dark Brown on matta ja Golden Apricot on shimmerinen. Dermoshop-nettikaupassa on hyvät kuvat luomiväreistä, joten yllätyksiä ei tullut. Joskus kuvien perusteella valitut värit voivat olla täysin erilaiset livenä.


Kuten olen blogissa kertonut, niin tykkään sopivan pienistä luomiväripaleteista ja Dermosilin magneettipaletti on juuri näppärän kokoinen. Paletilla on pituutta vain reilut 8 cm. Myös luomivärinapit ovat suloisen pieniä ja painavat yhden gramman verran, mutta kyllähän luomiväriä saa aika reippaasti käyttää ennen kuin pohja alkaa pilkistämään. Magnetic-luomivärejä on tarjolla yhdeksän eri sävyä. Kaikki värit sointuvat toisiinsa, joten näillä saa aikaan klassisen tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Lilac, Brown Sugar ja Dark Brown olivat mukavan väririkkaita sävyjä. Golden Apricot oli kevyempi pigmentiltään ja siinä oli isompia glitterihippusia mukana.


Tässä oli vain osa Dermosilin uutuuksista, ja kaikki loput tuotteet voi vilkaista täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta). Summer Dream primer maksaa 6,50 €, Summer Dream After sun-voiteella on hintaa 5,90 € ja luomivärit ovat 3,50 € kappale. Paletti luomiväreille kustantaa 5,90 €.


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

  1. Mulla oli tuo primer pari vuotta sitten käytössä ja se oli kyllä aivan liian kosteuttava rasvaiselle iholle. Se toimiikin melkein paremmin pelkkänä aurinkosuojana meikittöminä päivinä, kun ei tarvi pelätä meikin liejuuntumista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin käyttää sitä ihan pelkästään kasvoille ilman voiteita, koska kesällä tämä kosteuttaa ihan tarpeeksi :)

      Poista
  2. Ihanan kuuloisia ja näköisiä kesätuotteita<3 Dermosililtä löytyy kyllä vaikka ja mitä ihanaa ja vielä edulliseen hintaankin! Noista luomiväreistä erityisesti Lilac olisi mun mieleeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin näiden ulkoasuun, joista selvästi tunnistaa kesän tunnelman. Hinnatkaan ei päätä huimaa :)

      Poista
  3. Tuotteilla on todella nätti ulkoasu:) Niitä katsellessa tulee hyvä mieli<3
    Käytin pari-kolme vuotta sitten Dermosilin meikinpohjustajaa (minäkään en muista mikä sen nimi silloin oli... ehkä joku Blossom tai sinnepäin?) ja pidin siitä todella paljon kosteuttavan ominaisuuden vuoksi. Harmi, että poistui sitten myynnistä. Tuo uusi vaikuttaa tosi kivalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan se ollut juuri tuo Blossom, ja luulen, että tämä on ihan identtinen tuote sisällöltäänkin :)

      Poista
  4. Ihana pakkaus tuossa after sun lotionissa. <3

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniisti olet kuvannut tuotteet :) Käytin Dermosilin tuotteita jokunen vuosi sitten, mutta jostain syystä ne ovat jääneet ihan unholaan. Täytynee korjata asia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään etenkin näistä Dermosilin kausituotteista, joista löytyy aina jotain mielenkiintoista. Mutta ihan vakkarivalikoimassakin on kivoja tuotteita, joista pidän etenkin kosteuttavista voiteista :)

      Poista