maanantai 4. syyskuuta 2017

Jolie Box syyskuu 2017

Olipa hyvä tuuri, että satuin olemaan kotona, kun ovikello soi. Sieltä saapui postikusti mukanaan tuore syyskuun Jolie Box, jonka sain testiin. En tällä hetkellä tilaa mitään kauneuslaatikkoa, mutta onneksi ei tullut kuukautta ilman yllätystä. Jolie Box on siis luonnonkosmetiikkaa sisältävä yllätyslaatikko, joka ilmestyy ilahduttamaan kerran kuussa.


Teemana on kasvojenhoito, ja sehän minulle passaa. Jos jotkut kauneustuotteet kiinnostavat, niin kyllä se on ihonhoito. Yksi purnukka pomppaa heti esiin, joten aloitetaan siihen perehtymisestä.


Isla Apothecaryn Refine + Radiate Beautifying Face Mask pakkaus näyttää kauniin hehkuvalta. Naamio lupaakin olla kaunistava ja ihoa kirkastava. Tässä sanotaan olevan epäpuhtauksia ja talia hillitseviä ominaisuuksia, sekä myös kosteuttavia vaikutuksia. Kuulostaa juuri minun iholle suunnitellulta tuotteelta. 

Naamion syksyinen väri tulee tuotteen sisältämästä kurkumasta ja santelipuusta. Kyseessä on siis jauhemainen naamio, jota voi sekoittaa veteen, hunajaan, kukkais- tai kasvoveteen. Islan naamiolla on hintaa 26 €.


Suosin kevyitä puhdistustuotteita kasvojen pesun ekassa vaiheessa niiden hellävaraisuuden takia. Samaa odotan Patykan Rosewood Velvet Cleansing Milk puhdistusmaidolta, jonka kerrotaan olevan samettinen ja kuivattamaton puhdistustuote erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Tuote sisältää mm. kamomillaa, karitevoita, seesami- ja jojobaöljyä ja tuoksuna on toki ruusu. Tätä muuten käytetään kuivalle iholle, joten pitääpä muistaa se. Patykan puhdistusmaito maksaa 26 €.


Ekovistan Konjac-sienet ovat jo entuudestaan tuttuja, ja näitä kuluu aina, joten tämä tulee tarpeeseen. Mukana tuli Green Tea-versio, jonka sanotaan olevan kaikille ihotyypeille sopiva. Käytän konjac-sientä joka ilta, koska koen saavani näillä ihon paremmin puhtaaksi meikistä ja samalla tulee tehtyä kevyt kasvokuorinta. Sieni siis kastellaan, jolloin sen koko kasvaa ja sieni pehmenee mukavaksi ihoa vasten. Tämän jälkeen alan pyöritellä sientä kasvoille, joille olen laittanut puhdistustuotetta. Ekovistan konjac-sientä ei näyttänyt olevan Jolien nettikaupassa, mutta hintaa tällä on noin kympin verran.


Mukana tuli myös kaksi pussukkaa. Ensivilkaisulla katsoin, että ahaa näytteitä, mutta L'atelier des Délices Anti-Puffiness Eye Care Patches silmänympärysnaamio on ihan täysikokoinen tuote. Naamiolla pitäisi saada tasoitusta silmäpusseille ja vähemmän tummemmat silmänaluset. Minulla ei ole suurempia ongelmia tällä alueella, mutta luulen saavani naamiolla ainakin virkistävän vaikutuksen. Hinta 10,50 €.

Neal´s Yard Remedies -merkiltä tuli Frankincense Hydrating Cream näytepussi. Tämän sanotaan olevan ravitseva, ja ikääntymisen merkkejä vähentävä voide, joka sisältää paljon öljyjä ja yrttiuutteita. En ole koskaan käyttänyt merkin tuotteita, joten mieluusti testaan hoitavan oloisen näytepussukan. Täysikokoinen voidepurkki maksaa 39,50 €.


Syyskuun boxin arvo on yli 70 €. Jolie Boxin voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden pituisena pätkänä. Jos tilaa vaikka kolme kuukautta boksia, niin yhdelle laatikolle tulee hintaa 26,33 €, eli tässä kuussa sai reilusti yli arvonsa verran. Pidin syyskuun Jolie Boxista, koska mukana tuli laadukkaita luonnonkosmetiikkamerkkejä, eikä mitään turhaa ja tarpeetonta. Kaikki tuotteet lähtevät kokeiluun, koska tämän kuun teema osui juuri minun kiinnostuksiini :)


Jolie Box on saatu testiin. En hyödy linkin klikkaamisesta.

14 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita, Patykan puhdistusmaitoa en ole koskaan kokeillut ja se herätti heti kiinnostuksen. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaa eniten tuo naamio, mutta toki Patyka houkuttaa jo ihan merkkinä :)

      Poista
  2. Isla Apothecary naamio näyttää kiinnostavalta. Mulla tulee siitä mieleen kaviaari, jostain syystä;) Merkistä en ole ennen kuullut.
    Olisi kiva kokeilla jotain Patykan tuotetta, mutta en ole toistaiseksi raaskinut ostaa ja toisaalta en tiedä mistä aloittaisin tutustumisen.
    Tyylikäs boxi kokonaisuutena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä ainakin vähän kaviaarin väriä, mutta tuoksu onkin jouluisen mausteinen. Mustakin tässä oli tyyliä ja jopa pikkuisen luonnonkosmetiikan luksusta :)

      Poista
  3. Kaikki kyllä ihan mielenkiintoisia ja kivoja, ainakin hintansa arvoinen sisältö on. Edelleen toivoisin kuukauden tilausmahdollisuutta, tuo kolme kuukautta on liian arvokas kerralla maksettavaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäisin tilata kuukauden kerrallaan, mutta ehkäpä boksin hinta nousisi sitten, koska nyt tiedetään boksien tilaajat monta kuukautta eteenpäin :)

      Poista
  4. Aika villin värinen tuo naamio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sisältää vain kolmea ainesosaa, eli kurkumaa, santelipuuta ja kookosta, joten väri on villin luonnollinen :)

      Poista
  5. Herkulliset kuvat :). En malttanut olla kurkkimatta, vaikka oma boxini on vasta matkalla. Näyttää niin hyvältä, tuskin maltan odottaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä sain tämän varmaan extranopeasti, koska se tuotiin kotiin asti :)

      Poista
  6. Tosi mielenkiintoisen oloinen boksi tässä kuussa :)

    VastaaPoista
  7. Todella kivanoloisia tuotteita! Erityisesti Patykan puhdistusmaitoa olisi hauska päästä itsekin testaamaan :) Sopisi varmasti hyvin mun kuivalle iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että etenkin talvella tulen tykkäämään Patykan puhdistusmaidosta, kun iho kuivuu entistä enemmän :)

      Poista