keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Hevosten hoitoainetta hiuksiin?

Jos hoitoaine on alunperin suunniteltu hevosten karheille jouhille, niin kai se tehoaa minunkin hiuksiin? Toki hoitoaine ei ole ihan samanlainen kuin mitä hevosille käytetään, mutta Mane ´n Tail tuotteiden idea on lähtenyt hevosten hoitotuotteista. Mane ´n Tail hiustenhoitomerkki on pienen klassikon maineessa rapakon takana, joten kehut olivat aika vakuuttavat. Tämän lisäksi ei tarvinnut kauaa miettiä Herbal Gro hoitoaineen ostamista, koska hintaa oli alle neljä euroa ja sillä saa 355 ml kokoisen pönikän. Vaalean mintun värinen hoitoaine lupaa lisätä kiiltoa ja vahvuutta sekä vähentää pörröisyyttä.


Suositeltu 1-2 minuutin vaikutusaika oli minusta liian lyhyt kaiken tuon saavuttamiseksi. Mutta vähän pidemmällä muhittelulla saa hyvän rakenteen hiuksiin eli kiiltoa, pehmeyttä ja luonnollista tuuheutta. Ei siis yhtään paha ostos, jota voi halvan hinnan takia lotrailla reilumminkin. Ammattilaiset aina sanovat, ettei hoitoainetta tarvitse kuin noin teelusikallisen verran. Mutta minun suihkulaboratoriokokemuksien perusteella väittäisin, että halvempien hoitoaineiden kohdalla määrä parantaa laatua.


Voisi ajatella, että pakkaus vetoaa ainakin hevoshulluihin, koska eihän joka purkin kyljessä näy laukkaavia hevosia. Pullon etiketissä on käytetty lukuisia eri fontteja, mutta silti tämä hauska retrotyyli viehättää minua. Mane ´n Tail hoitoaine oli hyvä löytö loistavalla hinnalla, jota uskon ostavani uudestaankin. Ja jos et tilaile iHerbistä, niin myös eleven.fi-nettikaupasta on Mane ´n Tail tuotteita, mutta tosin reilusti kalliimpaan hintaan.


6 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea tuotteen takana! :D Tätä voisi tilata kokeeksi seuraavalla kerralla iHerb-tilausta tehdessä.

  VastaaPoista
 2. Itse en ole hevoshullu mutta tota voisi testata 😃 Ja myös minun duihkulaboratoriotutkimusten perusteella halpoja hoitsikoita pitää läträtä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa, joka on tehnyt tämän havainnon. Mä joskus ihan kuorrutan hiukset naamiotyyliin hoitoaineilla :)

   Poista
 3. Pakkaus on muuten nasta, tykkään ^_^ Voisin veikata, että tää voisi toimia omissa hiuksissanikin :)

  VastaaPoista