maanantai 11. joulukuuta 2017

Lushin jellynaamiot

Jellykasvonaamio? Ei tarvitse kertoa enempää! Tämä oli ajatus, kun kuulin Lushin syksyn uutuuksista :D. Olen aiemmin ihastunut Lushin jellysuihkugeeleihin, jotka ovat ihanan leikkisiä, mutta kasvonaamio kuulosti vähintään yhtä hauskalta. Käytän kasvonaamioita monta kertaa viikossa, joten näin jännät uutuudet oli pakko kokea.


Birth Of Venus lupaa pehmentää, raikastaa ja kosteustasapainottaa ihoa. Sisällyksenä on esimerkiksi ruusun terälehtiuutetta, laventelia ja kamomillaa, jotka ovat tuttuja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Ehkä yllättävin ainesosa on tuore merivesi, johon ei ihan joka päivä törmää kosmetiikassa. Tuoksultaan Birth Of Venus on tosi miellyttävä. Siitä tunnistaa jo mainitut ainesosat, jotka voivat olla joskus hieman tunkkaisia, mutta kokonaisuutena tuoksu on raikas.

Birth Of Venus, kuten muutkin Lushin jellykasvonaamiot sisältävät merilevähyydykettä sekä kaoliinisavea, jota on monissa puhdistavissa naamioissa. Silti Birth Of Venus (tai seuraavana esiteltävä naamiokaan) ei kuivattanut ihoa lainkaan. Pidin näitä välillä reilusti yli suositellun 10 minuuttia, eikä ihoa kiristänyt. Sen sijaan Birth Of Venus kosteutti ja rauhoitti ihoa, kuten luvattiin. Yleensä olen tottunut siihen, että ihoa ravitsevat naamiot ovat voidemaisia eikä niitä pestä pois. Mutta hyytelömuotokin toimii :)


Jellynaamiot ovat siis koostumukseltaan kiinteitä, joten niitä ei voi kaapaista sormella. Sen sijaan naamiosta nipistetään irti sopivan kokoinen pala. Naamion tekstuuri rikotaan kuivissa käsissä voidemaiseksi, ja hierotaan kasvoille 5-10 minuutin ajaksi. Käsien kannattaa olla tosiaan kuivat, koska pikkuisenkin märät sormet hankaloittivat jellyn muuttumista tahnamaiseksi.


Saisiko olla papaijaa sisältävä jälkiruoka eikun siis naamio? Just To Clarify -naamio on hyvä etenkin kirkastusta kaipaavalle iholle, koska se sisältää kahdenlaista kuorintaa. Papaijamehun entsyymit puhdistavat ja kuorivat kemiallisesti sekä bambu kuorii mekaanisesti. Bambujauhe on todella hienojakoista, vähän kuin pienen pientä hiekkaa. Tämän ansiosta kuorinta tuntuu sopivan tehokkaalta, ja ihosta tulee mukavan sileä. Iho saa siis kirkastusta monella eri tavalla, ja sen huomaa myös kasvoilla. Iho näytti pesun jälkeen tasaisemmalta ja heleämmältä. 

Just To Clarify tuoksuu hedelmäisen mehukkaalle. Minulla tuli mielikuva sitruunatäytevohveleista, joita meillä oli usein kotona, kun olin lapsi. Naamiosta löytyykin runsaasti sitruksia, kuten bergamotti-, sitruuna- ja greippiöljyä. Ja nuo mustat pallerot, jotka kuvaavat papaijan siemeniä ovat agar agar-helmiä, jotka tehdään merilevästä.


Lushin uusia Jellykasvonaamioita on yhteensä viisi erilaista, ja ne löytyy täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta). Naamiot ovat säilöntäaineettomia ja säilyvät huoneenlämmössä 4 kuukautta. Hintaa naamioilla on 13,95 € / 65 g.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Ai hitto tuo Just To Clarify näyttää HERKULLISELTA! Kiinnostais kyllä siis muutenkin :D

    VastaaPoista
  2. Musta nää ovat jotenkin symppis ja hauska idea, erilaiset koostumukset kiehtoo aina. Just to Clarify olisi takuulla sellainen, mistä pitäisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jellykoostumus on musta aina jotenkin jännä, esimerkiksi niiden suihkugeelien kanssa on hauska leikkiä :)

      Poista
  3. Voi vitsi näitä täytyy päästä koittamaan! Just To Clarify kuulostaa juuri sopivalta mun iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just To Clarify tekee varmasti hyvää jokaisen iholle sen kirkastavuuden takia :)

      Poista
  4. Itselläni on näitä jellynaamioita kolme, Just To Clarify, jonka ostin itse, ja The Birth Of Venus ja Fomo, jotka sain Lushilta testiin. Kaikkia kolmea on nyt tultu kokeiltua, ja omaksi suosikikseni muodostui tuo kuoriva Just To Clarify, jonka käytön jälkeen kasvojen iho kirjaimellisesti hehkui! Aivan uskomaton tuote. Itseni myös yllätti se, että noinkin pienehköt purnukat riittävät ihan supermoneen käyttökertaan, sillä pieni määrä jellynaamiota riittää erinomaisesti koko kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just to Clariy on kyllä tosi hyvä naamio ihon heleyttämiseen. Mun on pitänytkin ottaa nämä tehokäyttöön, jotta ehdin käyttää naamiot loppuun 4 kuukauden sisällä, joten ovat tosiaan riittoisia :)

      Poista
  5. Tuota JTC:tä täytyy kyllä päästä testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin mun suosikki näistä kahdesta, tosi hyvä tuote ihon kirkastamiseen :)

      Poista
  6. Hei, eksyin sun laserleikkaus postaukseen ja jäin miettimään, miten sun silmät voi nykyään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Laserista on nyt melkein kolmisen vuotta, ja näkö on pysynyt yhtä hyvänä kuin leikkauksen jälkeen, eli ei ole laseille tarvetta. Pidän laserointia yhtenä parhaana päätöksenä, vaikka hintaa olikin se pari tonnia ja voihan sitä joskus tarvita vielä ikänäön takia lasit. Ainoa miinus on, että nyt viimeisen vuoden aikana silmäni ovat alkaneet kuivua. Oli minulla aiemminkin helposti vuotavat silmät, mutta laserointi voi pahentaa silmien kuivumista ja minulla se tuntui tapahtuvan näin jälkikäteen. Mutta käytän mieluummin kerran päivässä silmätippoja kuin olisin lasit päässä :)

      Poista
  7. Mulla on just kasvoilla Bunny Moon eli se kostuttava näistä ^_^ <3

    t. Martina

    VastaaPoista