keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Nuuhki näitä! & Other Stories

H&M:lla on pitkä linja vaatteiden myymisessä, mutta merkin kosmetiikkatuotteita leimaa pieni halpismaisuus vaikka uudistuksen jälkeen ulkoasu on selvästi parempi. & Other Stories kuuluu saman yrityksen omistukseen, mutta on hintatasoltaan selvästi korkeampi (siis ainakin vaatteiden suhteen). En tiedä merkin meikkien laadusta, mutta vartalonhoitotuotteet tarjoavat ihania tuoksuelämyksiä. Blogeissa ei ole juurikaan vilkkunut & Other Stories kosmetiikkaa, mutta niitä kannattaa käydä nuuhkimassa.


Méditerranéen Body Soufflé

Makeita hedelmiä ja kukkasia yhdistämällä saadaan aikaan Méditerranéen Body Soufflé. Tuoksu voi olla pikkuisen too much, mutta jos olet makeiden tuoksujen ystävä, niin tässä ihana vartalovoide. Tuoksu ei ole kuitenkaan yksioikoinen hubbabubba-tuoksu, vaikkei niissä mitään vikaa ole :). & Other Stories tuotteiden tuoksut ovat moniulotteisia, ja niistä voi tunnistaa useita vivahteita. Vartalovoiteen koostumus on "whipped body cream", joten se on kevyen kuohkea, kosteuttava eikä liian tuhti. Tällä saa todella pehmeän ihon.


Moroccan Tea Body Lotion

Raikasta piparminttua, sitruunaa ja teetä. Aah, voisin nuuhkia tätä koko ajan. Vartalovoide tulee pumppupullossa, joka on ihan ykkönen nopeaan ihon rasvaamiseen. Minun pitää hankkia tätä tuoksua lisää, koska myynnissä on myös Moroccan Tea vartalokuorinta, käsisaippua, body soufflé ja vartalotuoksu. Body souffléen verrattuna tämä vartalovoide on koostumukseltaan ja ehkä myös kosteutukseltaan aavistuksen kevyempi. Mutta tämä on sellainen voide, jota käytän jos haluan pukea vaatteet pikaisesti päälle suihkun jälkeen. 


Kannattaa vilkaista & Other Storiesin nettikauppa tai myymälä Helsingissä, koska itse hullaannuin näihin tuoksuihin. Ja eri tuoksuja riittää lisää vaikka millä mitalla! Méditerranéen Body Soufflé maksaa 12 € ja Moroccan Tea Body Lotion 9 €.


8 kommenttia:

  1. Tuo body soufflé kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on tosi kiva koostumus ja kosteuttaa hyvin talven kuivattamaa kroppaa :)

      Poista
  2. Mä yleensä tykkään vähän sellaisista luksusta henkivistä pulloista, mutta tuo vartalovoidepullo on kyllä söpö! :) Täytyy käydä nuuhkimassa joskus, vaikka yleensä aika harvoin käyn vaatekaupoissa kiertelemässä :D

    VastaaPoista
  3. Oih nämä näyttää ihanilta. Mukavaa uuttavuotta Maija <3

    VastaaPoista
  4. Mä en ole näistä kuullutkaan, mutta vaikuttavat tosi lupaavilta ja pakkaukset nättejä! Pitääpä tutustua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei ole tosiaan kovin paljoa blogeissa näkynyt, joten ajattelin vinkata :)

      Poista