lauantai 16. joulukuuta 2017

Paras tuuheuttava shampoo ja kuivan hiuspohjan shampoo luonnonkosmetiikka - Urtekram

Sis.mainoslinkkejä.



Urtekram on varmasti monelle se marketeista tuttu luonnollinen merkki. Omia suosikkejani ovat merkin vartalovoiteet ja Nordic Berries shampoo, josta olen kirjoittanut täällä. Tästä innostuneena ostin lisää Urtekramin hiustuotteita kokeiluun, joista löysin ainakin toisen hyvän shampoon.
 


urtekram rasul tuuheuttava shampoo luonnonkosmetiikka
urtekram rasul tuuheuttava shampoo luonnonkosmetiikka



Rasul Volume Shampoo on jännä kaksiosainen tuote, kuten yläkuvasta huomaa. Pullossa on kiinteämpi ja nestemäisempi osa, joten tämä vaatii ravistamisen ennen käyttöä. Sataprosenttisen luonnollinen shampoo tuoksuu ihanasti minttupurkalle. Tuoksusta tulee myös mieleen savinaamioiden tuoksu, eikä ihme, koska rasul on saippuasavea.

Tiedättehän tavalliset volyymishampoot? Ne tuuheuttavat, mutta yleensä hiukset jäävät heinäisen rapsakoiksi, koska shampoot eivät sisällä juurikaan hoitavia ainesosia. Rasul shampoo on aivan toisenlainen. INCI-listan yläpäästä löytyy aloe veraa ja glyseriniä, joten tällä saa tuuuheutta ilman kosteuttavuudesta tinkimistä. Lisäksi tykkään shampoon jättämästä raikkaasta fiiliksestä, joten tällä saa hiukset hyvin puhtaaksi.

Urtekram Rasul shampoota myy Lyko* verkkokauppa. Pulloja on kaksi kokoa tarjolla 250 ja 500 ml.

urtekram brown sugar kuivan hiuspohjan shampoo luonnonkosmetiikka



Sokerihiirenä innostuin myös shampoosta, jonka kyljessä komeili teksti Brown Sugar. Kuivan hiuspohjan shampoo oli omalle hiuslaadulleni aavistuksen kevyt ja kaipasin enemmän pesevyyttä. Vika ei ole siis tuotteessa, vaan minulle sopimisessa. Kevyesti vaahtoavan shampoon sisältämä sokeri lupaa myös rauhoittaa ja vaikuttaa tulehduksia lievittävästi, joten tämä voisi olla herkkähipiäiselle sopiva tuote etenkin talveen.

Herkullisen niminen Brown Sugar shampoo tuoksuu sokerin sijaan aika paljon laventelille, jota löytyy INCI-listasta. Väriltään shampoo on kuitenkin ruokosokerin rusehtavaa. 

Urtekram Brown Sugar kuivan hiuspohjan shampoo löytyy Lyko* verkkokaupan valikoimista. Valittavana on 250 tai 500 ml pakkaus.

urtekram brown sugar kuivan hiuspohjan shampoo luonnonkosmetiikka
   
Urtekramin Ruusu Hemmotteleva Spray hoitosuihke sisältää hyaluronihappoa, jonka avulla tuote lupaa kosteuttaa hiuksia ja vähentää niiden kuivumista. Urtekram auttaa tasoittamaan hiusten pörröisyyttä ja tuo kevyttä painoa tukkaan. Kiharat hiukset varmasti pitävät näistä ominaisuuksista, koska suihke lisää hiusten hallittavuutta. Talviaikaan spray estää hyvin hiusten sähköistymistä, vaikka pitäisikin välillä pipoa päässä. Ruususuihkeesta saa myös kevyttä kosteuttavuutta, mutta nostaisin enemmän esiin näitä muita ominaisuuksia. 

Urtekram Rose Spray Conditioner on Lyko* verkkokaupan valikoimissa.

Urtekram Rose Spray Conditioner jätettävä hoitoaine

Hintaa näillä Urtekramin hiustuotteilla on noin 7 euroa. Jos lähtee etsimään Urtekramia ruokakaupoista, niin mielestäni Prismoissa on hyvät valikoimat.
 




*mainoslinkki.

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa jännältä! Mä olen useamman kerran pettynyt luomusampoisiin ja nyt löytänyt hyvän tasapainon tuotteista, jotka on mahdollisimman luonnollisia, mutteivät tingi lopputuloksesta - eli mukana on myös muutamia tarpeellisia synteettisiä ainesosia. Mutta hyvä tietää tästäkin vaihtoehdosta, hintaluokka on erinomaisesti kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun hiuksille moni luonnollisempi shampoo tuntuu liian kevyeltä, mutta toisaalta välillä on kiva pestä hellällä shampoolla. Mutta tässä on kaikki kohdillaan :)

      Poista
  2. Onpas mielenkiintoinen tuo Rasul! Melkein voisi jossain vaiheessa testata. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, kuulostaapa hyvältä etenkin tuo tuuheuttava shampoo! :) Urtekramin hiustuotteita en olekaan kokeillut, mutta tuon voisi hyvinkin laittaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meni pitkään että kunnolla aloin testailemaan Urtekramia, vaikka niitä saa ihan marketista, mutta merkiltä löytyy muutamia helmiä :)

      Poista