maanantai 26. kesäkuuta 2017

Hyvä shampoo ja vartalovoide - Urtekram Nordic Berries kokemuksia

Sis.mainoslinkin.


Vähän aikaa sitten kirjoitin Urtekramin uudesta Morning Haze-sarjasta, ja nyt pukkaa lisää marjaisia tuotteita. Ensialkuun voisi kehaista Nordic Berries-pakkausten ulkoasua. Viininpunainen on suosikkivärini oliivinvihreän ohella, joten etiketti on ainakin meikäläisen mieleen. Väristä ja tuotteiden sisältämistä marjoista tulee hiukan syksyiset vibat, mutta se ei hidasta kesätunnelmaa.

Urtekram Nordic Berries shampoo vartalovoide hoitoaine jätettävä hoitoaine

Nordic Berries -sarjan tuotteet sisältävät vitamiini- ja antioksidanttipitoisia marjoja, kuten tyrniä, mustikkaa, karpaloa ja ruusunmarjaa. Tuotteissa siis hyödynnetään pohjoisen marjoja, joiden luvataan korjaavan ja ravitsevan ihoa sekä hiuksia.

Aloitetaan tutustuminen shampoosta, joka on tuoksultaan happaman marjaisa, kuten koko muukin sarja. Shampoo vaahtoaa hyvin, ja sitä on helppo levittää hiuspohjaan. Se pesee hiukset puhtaaksi kuivattamatta, ja saan ilmavuutta tukkaan. Tällä tuli kivan raikas fiilis. Sellainen ei-luonnonkosmetiikkamainen tunne, vaikken tarkoita, että luonnolliset shampoot olisivat yleisesti huonoja.



Urtekram Nordic Berries shampoo

Nordic Berries hoitoaine tulee muista tuotteista poiketen tuubissa, joka on helppo puristaa tyhjäksi. Hoitoaine on vähän paksumpaa voidetta, joten tuubi on sille hyvä pakkausmuoto. Tämä toimii parhaiten, kun sen jättää ohjeiden mukaan 2-3 minuutiksi vaikuttamaan. Siinä ajassa hoitoaine ehtii tehota, ja hiukset saavat kosteutusta. Yhdessä käytettynä Nordic Berries shampoo ja hoitoaine eivät saa aikaan päätä myöten menevää tukkaa. Hiukset ovat toki hoidetut, mutta saan hiuksiin jämäkkyyttä ja rakennetta. Hiussuortuvat laskeutuvat kauniisti alas ja ovat ojennuksessa.

Urtekram Nordic Berries

Jos hiuksissa on pörröisyyttä, niin jätettävä hoitoaine on hyvä idea. Nordic Berries-sarjassa on spraypullossa tuleva jätettävä hoitoaine, joka silottaa hiuksia ja pistää ne kuriin. Tämänkin kohdalla voisin puhua jämäkkyydestä, joka saa kutrit pysymään ruodussaan eikä yksittäisen haivenet pörräile ilmassa. Spraypullo toimii hyvin ja suihkeen saa suunnattua haluamaansa kohtaan.

Urtekram Nordic Berries jätettävä hoitoaine

Hiustuotteissa on enemmän happamat marjatuoksut, mutta vartalovoiteessa myös makeus pääsee esiin. Tämä tuoksuu niin hyvälle ja raikkaan luonnolliselle. Olen käyttänyt useamman pullon Urtekramin vartalovoiteita, joten tiesin tykkääväni tästäkin. Nordic Berries-vartalovoide on kosteuttava, mutta silti koostumus on helposti levittyvä ja ihoon nopeasti katoava. Pumppupulloa myöten tämä on oikein miellyttävä tapaus, joka voi jatkossakin koristaa kylppäriäni.



Urtekram Nordic Berries vartalovoide

Urtekramin Nordic Berries-sarja on luonnonkosmetiikkaa, joka on myös eläinkokeeton ja vegaaneille sopiva. Sarjaan kuuluu lisäksi suihkugeeli, käsisaippua ja deodorantti. Hinnat ovat esimerkiksi Sokoksella 5-8 euroa.

Urtekram Nordic Berries tuotteita voi ostaa Lyko* verkkokaupasta. Kaikki Urtekram tuotteet löytyy täältä*.


Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

16 kommenttia:

  1. Just tänään laitoin tilaukseen tästä sarjasta käsisaippuaa ja suihkugeeliä! :) Muistaakseni jossakin kaupassa vähän nuuskin tuoksua, mutta mitään muistikuvia siitä ei jäänyt. Odotan siis mielenkiinnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä näissä oli happaman marjainen tuoksu, mä ainakin tykkäsin siitä :)

      Poista
  2. Tuotteiden värimaailma on tosi pirteä. Tuollainen tymäkän punainen sävy on huomiota herättävä:) Shampoo kuulostaa yllättävän hyvältä. Omat kokemukset Urtekramin shampoista ei ole kovin iloiset, mutta aina voi antaa uuden mahdollisuuden:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee värivalinnasta syksyiset fiilikset, mutta hyvällä tavalla. Shampoo oli kyllä mainio :)

      Poista
  3. Näyttääpä muuten todella kivan pirtsakoilta. Oma todella kuiva ja atooppinen kropan iho rakastaa luonnonkosmetiikkaa, joten nämäkin on pakko ainakin tuoksutella. <3

    Kivaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on todella mun mieleen, ja sisällötkin toimivat, jos päädyt näitä kokeilemaan. Kivaa viikkoa myös :)

      Poista
  4. Hmm, tuo hiussuihke kuulostaa myös kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urtekramin hiussuihkeista tämä on ehkä suosikkini, ainakaan se ruusuversio ei tuntunut toimivan :)

      Poista
  5. Minua vähän hämmentää tuo Urtekramin tapa tehdä joka sarjaan oma spray-hoitoaine. Yksi kunnollinen riittäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on täysin totta :D. Urtekramilla on paljon hyviä tuotteita, mutta monen muun sarjan sprayt ovat aika kevyitä eikä niistä ole jäänyt mitään mieleen.

      Poista
  6. Utekaramin Body Lotionit on ihan parhautta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hyviä ja olenkin käyttänyt merkin vartalovoiteita useamman pullon :)

      Poista
  7. Mun on pitänyt tsekata se Morning Haze -sarja, Urtekramilla on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urtekramilta on tullut monta uutuutta, joten näissä on testattavaa. Morning Haze sarjasta nostaisin esiin etenkin käsivoiteen ja vartalovoiteen, ja tästä sarjasta shampoon sekä vartalovoiteen :)

      Poista
  8. Kieltämättä noi on todella herkullisen näköisiä ulkoasultaan<3 Kivan oloisia tuotteita muutenkin ja voin vain kuvitella miten hyvältä noi tuoksuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on juuri sopivan luonnollinen ja kevyen marjaista, eikä liian vahva :)

      Poista