torstai 29. kesäkuuta 2017

The Body Shop uutuuksia

Minulla tulee The Body Shopista mieleen vartalonhoito. Ihanat kausituotteet, suihkugeelit, täyteläiset vartalovoit ja hedelmäiset tuoksut. Sain kokeiluun neljä uutuutta, jotka ovat enimmäkseen vartalonhoitoon liittyviä mutta kuitenkin täysin uusia kokemuksia.


The Body Shopin Aloe Multi-Use Soothing Gel sopii kasvoille ja vartalolle, joten tämä on helppo kesätuote. Aloen ominaisuudet toimivat hyvin joka ihotyypillä ja etenkin rauhoittavuutta kaipaavalla herkällä iholla. Geeli tuntuu virkistävältä, joten tässä on passeli tuubi vaikkapa auringonoton jälkeen. Aloe vera geeli viilentää ihoa ja on kiireisenkin ihon kosteuttaja, koska sen imeytymisaika on lähes olematon. Jos kasvojen iho on kuivempi, niin tämä ei varmaan yksinään riitä. Mutta geeliä voi käyttää vaikka kuin rauhoittavana seerumina kosteusvoiteen alla.


Spa of the World on lähes luksusmainen sarja, jonka tuotteet voisi hyvin kuvitella kauneushoitolan tai kylpylän valikoimiin. Ethiopian Green Coffee Cream on kooltaan erittäin iso purnukka, joka sisältää Etiopian Kaffasta käsinkerättyjä kahvinpapuja. Nimi Kaffa viittaakin siihen faktaan, että aluetta pidetään yhtenä kahvin alkuperäispaikkana.

Vartalovoi tuoksuu puhtaan vihreälle, ja siitä tunnistaa ainakin oliiviöljyn. Iholle siveltynä tuoksu hieman pehmenee ja syvenee vahvemmaksi aistielämykseksi. Purkkipakkauksesta tulee mieleen paksut vartalovoit. Mutta tämä on notkean raikasta ja hyvin imeytyvää, ja silti se tekee ihosta erittäin samettisen. Green Coffee Cream on tarkoitettu ihon ongelmakohtiin, kuten lantioon ja reisiin. Eihän voiteilla kroppaa tasaiseksi siloitella, mutta toki iho pehmenee ja näyttää kauniimmalta.


Jos vartalovoide ei riitä, tai jos tykkää käyttää pelkästään öljyjä, niin tässä on toinen hyvä Spa of the World -tuote. Sarjan nimi kuvaa sitä kuinka tuotteissa käytetään ainesosia ympäri maailman ja näin tuetaan esimerkiksi paikallisia osuuskuntia. Thai Makrut Lime Firming Oil sisältää marulaöljyä, joka tulee Pohjois-Namibiasta. Marulaöljyn kerrotaan olevan erittäin tehokas ihon pehmentäjä ja kosteuttaja.

Öljy tulee muovipullossa, jossa on sopivan pieni reikä suuaukossa, joten öljyä ei lorahda liikaa ulos. Thai Makrut Lime Firming Oil öljyn tuoksussa on samaa kuin vartalovoiteessa, mutta tästä tunnistaa myös pirtsakan limen. Tässä on aivan upea yhdistelmä, koska raikkaan vehreät ja sitruksiset tuoksut ovat niin minun juttu. Jos välttelet öljyjä vartalonhoidossa sen takia, että niistä jää rasvainen tunne pitkäksi aikaa, niin tällä ei jää. Öljy katoaa ihoon yhtä nopeasti kuin vartalovoide.


White Musk L´Eau on tuoksultaan yhtä kepeä kuin mitä pakkaus antoi ymmärtää. En tarttuisi kaupassa vaikkapa täysin mustaan hajuvesipulloon, vaan suuntaisin kohti kirkasta lasia ja vaaleita värejä. White Musk on kevyt ja iloinen kesäpäivän kukkaistuoksu. Se on yhdistelmä päärynää, jasmiinia, kieloa, ruusua ja myskiä. Myski on The Body Shopin periaatteiden mukaisesti synteettistä eikä eläinperäistä.


Kirjoitin aiemmin The Body Shopin vetoomuksesta, jolla halutaan lopettaa kokonaan kosmetiikan eläinkokeet. The Body Shop on täysin eläinkokeeton merkki, jonka aiemmat vetoomukset ovat saaneet paljon hyvää aikaan. Jos haluat olla mukana eläinkokeiden lopettamiseksi, niin käy toki kirjoittamassa vetoomus The Body Shopin myymälässä tai nettikaupassa täällä. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

Laitan tähän vielä tuotteiden hinnat. Aloe Multi-Use Soothing Gel 18,50 €, Ethiopian Green Coffee Cream 28,90 €, Thai Makrut Lime Firming Oil 19,90 € ja White Musk L´Eau 30 ml 20 €.Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Mulla on toi parfyymi ja olen kyllä tykännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri sellainen raikas ja kevyt, joten minäkin pidän siitä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on! Ja juuri syistä, jotka kuvailin, eli raikas ja silti tosi hoitava :)

   Poista
 3. Katselin just eilen yhtä aloe vera kasvogeeliä, mutta sen säilyvyysaika on vain 2 kk, niin jätin ostamatta. Mahtaakohan TBS:n geelissä olla edes hieman pidempi säilyvyys? Voisi olla mulle passeli tuote, jos hyvin käy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on 12 kuukautta säilymisaika avaamisesta, 2 kuukautta kuulosta tosi lyhyelle :)

   Poista
 4. Myski-fanina täytyy käydä tuoksuttamassa tuota tuoksua ^_^

  VastaaPoista
 5. Aloe geeli kuuluu oikeastaan mun perusvarustukseen eli aion kyllä TBS:n versiotakin kokeilla :) Kivan ja raikkaan näköinen tuubi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käytän joka kesä aloeveraa, ja tämä on oikein raikas ja kevyt geelituote :)

   Poista