keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Essencen kesäkokoelmia

Essencen kesäkokoelmissa Cubanita ja Hip Girls Wear Blue Jeans iho hehkuu kauniisti. Cubanita -kokoelma tulee myyntiin Essencen sivujen mukaan heinäkuun lopussa, mutta tuotteita voi jo esikatsella täällä (en hyödy linkin klikkaamisesta). Hip Girls Wear Blue Jeans on juuri nyt myynnissä, joten esittelen tekstin lopussa myös siitä muutaman testiin saamani tuotteen, mutta aloitetaan Cubanitasta.


Moni kosmetiikkamerkki myy kesäaikaan kookoksen tuoksuisia tuotteita ja siltä tuoksuu myös Cubanita-kokoelman Jumbo Highlighter. 20 grammaa painava iso korostustuote on väriltään kultaan taittava ja näyttää kasvoilla kauniin tasaiselta hehkulta. Puuterissa ei ole glitteriä ja sen pigmentti on melkoisen hyvä. Koostumus on pehmeä, mutta silti pöllyämätön.


Cubanitan huulimeikeissä on kauniita ja hiukan tummiakin kesävärejä. Balmy Tint on viileä pinkki, joka lip tint-tyyliin värjää huulet eli sävy myös pysyy huulilla. Tällä tulee selvästi pinkit huulet, vaikka tuote näyttää ja tuntuu huulivoiteelta. Alempana olevassa kuvassa huulet ovat hiukan todellisuutta vaaleammat.

Wet Look Lip Lacquer on paksu huulilakka, jossa on tosi reilusti pigmenttiä. Vain yksi siveltimen veto riittää. Aika huikea huulituote, jonka kestävyys on tavallista huulikiiltoa parempi.


Yläkuvassa on huulilla Balmy Tint ja alhaalla on Wet Look Lip Lacquer.


Cubanita Baking & Banana Powder on keltaista puuteria, jota voi käyttää bakingiin tai muihin korostuskohtiin. Puuterin väri on nimensä mukaisesti keltainen eikä ihan vaalein, joten tavallisena kasvopuuterina en voisi sitä käyttää, vaikka tästä jääkin kiva mattapinta. En harrasta kasvojen muotoilua kevyttä aurinkopuuterin sipaisua enempää, joten tästä tuotteesta en osaa antaa sen kattavampaa arviota :)


Cubanita Cushion Eyebrow Ink on kokoelman yksi kiinnostavin tuote. Puuteri- ja vahatuotteet ovat tuttuja, mutta tämä on nestemäinen kulmaväri, jonka päällä on cushion eli tyyny. Erikseen myytävällä siveltimellä painetaan kevyesti tyynyä, josta tarttuu helposti väriä. Aluksi tuntui tosi hassulta värittää kulmia märällä siveltimellä, mutta siihen tottui äkkiä. Essencen kulmaväri sopii parhaiten tummille kulmille, mutta väriä voi saada hiukan vaaleammaksi vaikka pyyhkimällä sivellintä ennen kulmiin käyttämistä. Kulmaväri tarraa kiinni ihoon ja pysyy paikallaan päivän ajan.


Tässä näkyy eka kokeiluni Cushion Eyebrow Inkillä. Tykkäsin luonnollisesta lopputuloksesta, joka sopii minun tyyliini. En meikkaa kulmiani koskaan liian tarkoin viivoin.


Tässä näkyy vielä swatcheja. Ylärivissä on vasemmalta alkaen: Wet Look Lip Lacquer, Balmy Tint ja Jumbo Highlighter. Alarivissä on vasemmalla Baking & Banana Powder ja Cushion Eyebrown Ink vahvemmin sekä kevyemmin siveltynä.


Ja sitten vielä pari juttua Hip Girls Wear Blue Jeans-kokoelmasta. Illuminating Face Cream Gel on kevyt geelimäinen voide, joka imeytyy nopeasti ihoon. Tästä jää hienojakoista hohdetta kasvoille, joka antaa raikkautta vaikka meikkivoiteen alle tai sen sekaan. Ja mikseipä tätä voisi käyttää yksinään hehkutuotteena kasvoille tai vaikka koko vartalolle. Lasinen pumppupullo toimi aluksi vähän liian anteliaasti, mutta varovasti painamalla voi määrää säädellä.


Ennen näitä kokoelmia en omistanut Essencen siveltimiä, mutta nyt pääsin korjaamaan tilanteen myös Face Perfector Brushilla. Tykkään käyttää kasvopuutereille isompia siveltimiä, joten minusta tämä sopii hyvin esimerkiksi poskipunan sutimiseen. Siveltimen harjakset ovat synteettisen liukkaat, mutta värit tarttuvat siihen hyvin ja kokonaisuudessaan tämä tuntuu laadukkaalta tuotteelta hintaansa nähden.

Hip Girls Wear Blue Jeans -kokoelmassa on myös söpöjä kynsitarroja, jos haluaa sormiinsa vaikka yksisarvisia, joita on koristeena myös siveltimen varressa.


Minulla ei siis ole kaikkia kokoelmien tuotteita, ja vain osia etenkin jälkimmäisestä kokoelmasta. Joten kannattaa vilkaista vaikka Essencen sivuilta mitä kaikkea kivaa kokoelmat sisältävät :)



Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

16 kommenttia:

  1. essence kesäkokoelmat on aina viehättäviä ja somia:)
    Highlighter on minusta kiinnostavin, ja Wet Look Lip Lacquerin sävy on just minun lempparikesäsävyn oloinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä löytyy aina jotain mielenkiintoista, ja huulituotteet ovat etenkin essencen parhaimmistoa :)

      Poista
  2. Oi jes toi cushion-kulmaväri vaikuttaa TOSI lupaavalta! Oon rakastunut siihen aikaisempaan cushion eyelineriin ja välillä käyttänyt sitä mustasta sävystä huolimatta kulmissa. Toimii yllättävän kivasti. Toivottavasti on koostumukseltaan samanlainen kuin eyeliner!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt pääse vertailemaan näitä kahta, mutta muistini mukaan eyeliner ja tämä ovat hyvin samanlaisia ja kestäviä :)

      Poista
  3. Täytyypä käydä taas silmäilemässä essencen hyllyjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hip Girls Wear Blue Jeans oli ainakin Citymarketissa myynnissä, mutta en tiedä tuleeko valikoimat yhtäaikaa eri kauppoihin. Tokmannilla ei ainakaan viikko sitten vielä näkynyt uusia kokoelmia :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Se on nätti ja jos kookoksentuoksu innostaa, niin tämä on ehdoton hankinta :)

      Poista
  5. Poistin kommentin vahingossa, ja niitähän ei voi harmi kyllä palauttaa, joten kopioin viestin tähän :)

    Charming Nails on lisännyt kommentin tekstiisi "Essencen kesäkokoelmia":

    Kivoja tuotteita! Tuo kookoksen tuoksuinen highlighter kuulostaa ihanalta :) katselin just kaupassa Hip Girlsin tuotteita ja ostin mm. poskipunan. Harmi kun nuita kynsitarroja ei ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hoksannut katsoa oliko Citymarketissa näitä tarroja, mutta on jännä jos niitä ei olekaan myynnissä :)

      Poista
    2. Ainakin ständissä oli paikka niille tarroille ja hintakin. Varmaan ollut loppu :)

      Mie ostin kaksi kynsilakkaa ja tuon kasvotuotteen.

      Cubanitan huulituotteet vaikutti kivoilta, mutta nämä swatchit nähtyäni eivät vakuuta :(

      Poista
    3. Musta tämä lip lacquer on ainakin tosi laadukas, ja pigmenttiä on hyvin :)

      Poista
  6. Ihana teema tässä kokoelmassa! <3

    VastaaPoista
  7. Apua miten söpön näköinen kokoelma ja essencessä kyllä useimmiten kolahtaa myös hauskat pakkaukset. :) Ihanaa viikonloppua Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi söpöt pakkaukset eivät tarkoita huonoja tuotteita, vaan sisältökin on kunnossa :)

      Poista