torstai 20. heinäkuuta 2017

Kesäistä ihonhoitoa Nurmen kanssa

Virolainen luonnonkosmetiikka on yllättävän suosittua ja tunnettua, vaikka kyseessä on pieni maa. Mutta samaa sympaattisuutta ja luonnonläheisyyttä on Nurmen tuotteissa, joita valmistetaan perheyrityksen voimin. Mutta miten olen hoitanut ihoani Nurmen tuotteilla? Puhdistusta ja kosteutusta, siinä on kaiken a ja o.


Kasvosaippuat eivät ole ykkösvalintojani, mutta kesällä ihoni kestää tehokkaampaa putsausta. Nurme Facial Cleansing Bar saippua vaahtoaa hyvin ja siitä jää sormiin kevyen öljyinen tunne. Kasvosaippua sisältää runsaasti erilaisia öljyjä, jotka auttavat ihon kosteuttamisessa. Tällä saa ihon erittäin puhtaaksi, ja hieman natisevaksi. Ei silti tullut sellaista fiilistä, että naama kuivui rusinaksi ja pitäisi heti syöksyä kohti voidepurkkia. Kasvosaippua ei kuitenkaan ole kuivan ihon tuote, vaan enemmänkin normaalin tai rasvaisten kasvojen juttu. Mustan värinen saippua tuoksuu raikkaan luonnolliselle ja siitä tunnistaa kevyesti oliivin sekä kukkaset.


Nurmen Kamomilla kasvovesi tulee söpön pienessä ja käteen istuvassa 100 ml pullossa, joka kestää minulla 2-3 kuukautta. Noin kympin hintaan saa laadukkaan spraypullon. Kasvovettä käyttäessä ensireaktio voi olla ihmetys. Eikö suihke osunutkaaan kasvoille? Ahaa, tämä onkin näin hienoa sumua. Siksi tätä voi helposti suihkia liikaa ja pullo kuluu nopeammin loppuun. Koska kyseessä on puhdistavia ominaisuuksia sisältävä kasvovesi, niin toki tätä voi käyttää myös vanulapun kanssa. Silloin näkee onko kasvot huonosti puhdistettu, jos vanulappuun jää meikkiä. Kamomillan tuoksu ei ole suosikkini, mutta tässä tuoksu on sopivan kevyt. Kaikille sopivaksi kuvailtu tuote tuntuu mukavan kevyeltä iholla, eikä se ole siis yhtään kuivattava.


Olen käyttänyt useita erilaisia öljyjä, mutta jojobaöljy on ollut pitkään to-do-listalla sen mielenkiintoisten ominaisuuksien takia. Jojobaöljy muistuttaa ihon omaa rasvaa, joten on mahdollista että kasvojen talituotanto vähenee, koska iho saa öljystä tarpeeksi kosteutusta.

Nurmen jojobaöljy on kevyen juoksevaa, ja imeytyy ihoon todella nopeasti, joten se sopii vaikka meikin alle. Sanoisin, että jojobaöljy on etenkin sekaihon sekä rasvaisen ihon tuote. Toki tätä voi muutkin käyttää, mutta etenkin rasvoittuva iho pääsee hyötymään kiiltoa ja epäpuhtauksia hillitsevistä ominaisuuksista. Eikä pidä unohtaa öljyn kosteuttavuutta. Olen kuullut jojobaöljystä paljon hyvää ja ainakin omalla kohdalla odotukset täyttyivät. 


Sain jokin aika sitten kutsun Nurmen tehtaalle Tallinnaan, ja olisipa ollut hienoa päästä tutustumaan miten näitä kaunokaisia valmistetaan. Mutta näiden tuotteiden avulla sain hyvän ja miellyttävän kokemuksen Nurmen luonnonkosmetiikasta :)

Kaikki Nurmen jälleenmyyjät (ei mainoslinkki) voi katsoa täältä paikkakunnittain, joista tunnetuimmat kaupat ovat Ruohonjuuri, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Biodelly. Ilokseni huomasin, että listalla on myös useita Prismoja. Nurmen Facial Cleansing Bar ja Kamomilla kasvovesi maksavat noin 11 € ja Jojobaöljy 32 €.


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

  1. Saippua kuulostaa kyllä kieltämättä testaamisen arvoiselta! Mutta jaksaisikohan sitä käyttää niin pitkään kestävää putsaria, hehe. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiesin öljyisestä näppituntumasta, ettei tämä tule olemaan hurjan kuivattava saippua. Just kesään sopiva. Palasaippuat kestää kyllä kauan :D

      Poista
  2. Joitakin Nurmen tuotteita olen nähnyt jopa Prismassa, mikä on todella ilahduttavaa. Tutkailin kasvosaippuoita, mutta en sillä kertaa kuitenkaan ostanut, koska nyt on oma "keskusvarasto" aika täynnä kesän kosmetiikkashoppailujen jäljiltä ja toisekseen arvelin, että kasvosaippua ei sovi kuivalle iholleni. Mutta kasvoveden aion testata, se vaikuttaa kivalta tuotteelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prismasta löytyy vaikka mitä kivaa, kuten Signe Seebidiä, joka on toinen mainio virolainen merkki. Tämä kasvosaippua onkin puhdistavammasta päästä, mutta valikoimassa on monia ja varmasti kevyempiä saippuoita :)

      Poista
  3. Mua niin harmittaa, etten saanut kutsua koska olisi ollut kiva lähteä reissuun! Tosi kauniit kuvat olet jälleen ottanut tuotteista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on täältä pohjoisesta aina sen verran matkaa, ja matkustamiseen menee niin paljon rahaa kesällä, että oli pakko jättää tämä välistä. Kiitos :)

      Poista
  4. Oih, Nurmen tuotteet ovat ihania! Tykkäsin tuosta kasvovedestä, myös tuoksun puolesta. Hyvän pumppupullon olen säilyttänyt ja suihkin siitä vettä kasvoille. Myös kasvosaippuat oli yllättävän kivoja vaikka niitä ei osaisi itse valkata :) pitivät rasvoittuvan ihon hyvin kurissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin voisin säästää tämän pullon, koska se on niin hyvä. Ehkäpä pitäisi kesän jälkeen kokeilla jotain kevyempää saippuaa :)

      Poista
  5. Nurmeen en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta kasvosuihke kuulostaa lupaavalta 😊

    VastaaPoista
  6. Kannattaa tutustua, koska tykästyin kaikkiin kolmeen tuotteeseen. Kasvovettä ostan varmasti jatkossakin :)

    VastaaPoista