lauantai 24. maaliskuuta 2018

The Body Shopin löydöt

Vähän noloa myöntää, mutta The Body Shopin tuotteet ovat minulle hitusen tuntemattomia. Ostan jouluna kausituoksuissa olevia suihkugeelejä, mutta esimerkiksi ihonhoitotuotteet ja meikit ovat jääneet unholaan. Nyt korjaan tilannetta parilla mielenkiintoisella tuotteella.


Shade Adjusting Drops sävyssä Lightening on meikkivoidetta vaalentava tuote, mutta myynnissä on myös tummentava vaihtoehto. Tipalla vaalentajaa saa säädettyä meikkivoidetta itselleen sopivaksi. The Body Shopin sivuilla lukee, että tuote sisältää valkoisten ja pinkkien pigmenttejä, jotka taittavat meikkivoiteen keltaisuutta. Minulle sopii parhaiten kevyesti keltaiset meikkivoiteet ja pinkit pohjasävyt ovat kauhistus. Mutta yksi tippa ei kuitenkaan ole niin vahvaa, että se muuttaisi liian tumman (ja kellertävän) meikkivoiteen possun pinkiksi. 

Vaalentavien tippojen koostumus mietitytti. Kädelle levitettynä voide on hiukan tahmaista, ja se muuttikin meikkivoidetta vähemmän mattaiseksi, mutta esimerkiki peittävyys ei muuttunut.


Vasemmalta alkaen kädellä on Shade Adjusting Drops, Maybelline Fit Me Matte+Poreless sävy 105 ja viimeisenä samainen meikkivoide tipoilla vaalennettuna. Vaalensin sävyä aika kevyesti, mutta dramaattisempaa eroakin saa aikaan.



Korelaiseen ihonhoitoon kuuluu tärkeänä osana hoitavat essencet eli hoitovedet. Essencejä löytyy nykyään ihan länsimaisiltakin merkeiltä, kuten The Body Shopin valikoimista. Valintani kohdistui Drops of Youth Essence Lotioniin, jonka pakkaus on mieleeni. Lääkepullomaisen vihreä väri ja simppeli hopeinen etiketti, toimii!

Hoitovettä käytetään ihan ensimmäisenä tuotteena ihonpuhdistuksen jälkeen, eli ennen seerumeita ja voiteita. Sitä voi tavallaan kutsua pohjustustuotteeksi, jonka jälkeen iho on valmis vastaanottamaan essenceä seuraavat tuotteet. Essenceä voi käyttää pumpulilapun kautta tai käsin taputtelemalla. Minusta pumpuli imaisee turhan paljon ainetta sisäänsä, joten tykkään levittää tuotteen sormin. 


Drops of Youth sisältää esimerkiksi alppitähden, meripiikkiputken ja merifenkolin kantasolu-uutetta. Aika eksoottisia kavereita. Kaikki tuntuvat olevan oikeita anti-aging ainesosia esimerkiksi ihon suojaamisen, kiinteyttämisen ja uudistamisen kannalta.

Koostumukseltaan The Body Shopin essence on kevyen geelimäistä, joten se ei valahda sormien välistä karkuun ennen kasvoille taputtelua. Se antaa heti kosteutun fiiliksen, mutta annostelussa kannattaa olla kohtuullinen. Yllättävän pieni määrä riittää koko kasvoille, ja liiallisen käytön huomaa ihon nahkeudesta.

Minusta essencet ovat yksi kivoin osa korealaista kauneutta, jotka on helppo sujauttaa ihonhoitorutiineihin ja ne sopivat mielestäni jokaiselle ihotyypille. Korealaiset ihonhoitotuotteet keskittyvät kosteuttavien tuotteiden kerrostamiseen, enkä usko että kovin monikaan iho pahastuisi lisäkosteutuksesta.


Pitäisi käydä useammin The Body Shopissa ostamassa kosmetiikkaa, koska minulla meni aika kauan myymälässä pyöriessä ja sitä ennen nettikaupassa tutkien valikoimaa. Hyllyt olivat täynnä kaikkea mielenkiintoista!

Drops of Youth Essencen Lotion maksoi 17,90 € ja Shade Adjusting Drops kustansi 16,50 €.


10 kommenttia:

  1. TBS:n valikomista löytyy tosiaan paljon muutakin ihanaa kuin vain ne suihkugeelit ja vartalovoiteet<3 Hyvältä kuulostaa toi hoitovesi! Mulla on TBS:n E-vitamiinisarjan hoitovesi ja tykkään siitä tosi paljon :) Välillä tulee kerrostettua sitä kasvoille useampi kerros ennen muita tuotteita ja iho kiittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on tosi kiva, että valikoimissa on paljon korealaisesta kauneudesta saatuja vaikutteita, vaikka itsellä ajatukset ovat hieman jääneet niihin suihkugeeleihin :)

      Poista
  2. Myös mulla on aina jäänyt Body Shop tosi tuntemattomaksi. En osaa sanoa syytä, että miksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee TBS-tuotteista mieleen suihkarit ja vartalovoit, vaikka valikoimissa on tosi mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita, joihin kiinnostaisi tutustua :)

      Poista
  3. Mun innostus TBS:n tuotteisiin sijoittuu 90-luvulle, jolloin niitä tuli käytettyä laidasta laitaan sekä kasvoille ja kropalle. Sitten into hiipui, enkä ole niiden makuun enää päässyt. Satunnaisesti joitakin tuotteita tulee kokeiltua, mutta siinäpä se. Silmäympärysvoidepuikko on viimeisin, josta tykkäsin ja Vitamin E hoitonestekin oli ihan ok. Meikkejä en ole koskaan kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nostalginen suhde TBS-tuotteisiin. Tulee mieleen 90-luku, makea mansikan tuoksu ja ihanat tuotteet, jotka olivat lähes pikkutytön saavuttamattomissa, koska jo näytepullot olivat silloin liian kalliita :)

      Poista
  4. Noi vaalennustipat on ihan super kätevät! Muutaman asteen meikkivoiteen vaalennukseen sopii hyvin, mut jos laittaa liikaa tekee meikkivoiteesta tosi voidemaisen mikä ei taas pysy oikeen paikallaan. Drops of youthin tuotteet on yleisesti ottaen tosi hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pistänkin yleensä vain yhden tipan, ettei mattaisuus katoa. Hakusessa olisikin vaalentaja, joka ei muuttaisi meikkivoiteen luonnetta :)

      Poista
  5. Tykkään kovasti tuosta Drops of Youth lotionista, kosteuttaa ja siinä on ihana tuoksu ja sellainen koostumus josta erityisesti pidän. Tuo vaalennustippa todellakin kiinnostaa, ihan mahtava tuote ja olipa se edukas.

    Mukavaa pääsiäistä Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalennustipat ovat tosi käteviä, koska itselläni on tapa ostaa liian tummia meikkivoiteita :D.

      Hyvää pääsiäistä myös :)

      Poista