keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

No Nothing - ärsyttääkö tuoksut?

Tiesitkö, että joka kolmas suomalainen on tuoksuherkkä? Itselläni ottaa henkeen esimerkiksi liian vahvan tuoksuiset pyykinpesuaineet (suosin tuoksuttomia) ja välttelen päällepuskevia hajusteita kosmetiikassa. En kuitenkaan luokittele itseäni tuoksuherkäksi, mutta pystyn samaistumaan tunteeseen. Kotimainen No Nothing hiustenhoitomerkki on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille, joten tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Lisäksi tuotteilla on Allergiatunnus.


Aloitetaan loogisesti tuotteesta, jota käytetään ensin eli shampoosta. Very Sensitive Moisture Shampoo on hellävarainen ja keveästi vaahtoava pesukaveri, jolla saa kuitenkin puhtaan tunteen hiuspohjaan. Käytän hyvin maltilla hiustenmuotoilutuotteita, joten päivittäiseen käyttöön en kaipaakaan kovin tehokkaasti pesevää tuotetta.

Very Sensitive Moisture Conditioner hoitoaine tuntui lähes katoavan hiuksiin, joten sitä piti laittaa aika paljon. Mutta shampooseen yhdistettynä pesutuloksena on näpsäkkää kiiltoa ja pehmeyttä. Luulin saavani jopa asteen vähemmän hoitavuutta, mutta onneksi sai yllättyä positiivisesti.


Koska tykkäsin hoitoaineen kosteuttavuudesta, niin odotin Very Sensitive Moisture Treatment tehohoidolta hiukan enemmän. Mutta toisaalta käyttöohjeissa annetaan hyvin laaja käyttöaika 2-15 minuuttia. Minun hiuksissani on selvä ero hoitavuudessa käyttääkö pari minuuttia vai varttitunnin. Muutamalla minuutilla tulos ei eroa juurikaan hoitoaineesta, mutta pidemmällä vaikutuksella saa hyödyt paremmin esiin. 


Olen viime aikoina löytänyt jätettävät hoitoainesuihkeet, ja innostuksissani olen kerryttänyt niitä useamman pullon verran. Mutta kyllä näitä kuluukin. Suihkutan hoitoaineita pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, ja aamulla pörröiseen tukkaan. Hiukseni pysyvät Very Sensitive Moisture Mistin avulla paremmin kuosissa, koska hiukset eivät ole sähköisen kuivat. Sen olen kuitenkin oppinut jätettävistä hoitoaineista, että niitä saa suihkia aika paljonkin, jotta huomaa vaikutuksen. Ennen pistin muutaman suhauksen, ja ajattelin ettei tuote toimi. Nestemäinen koostumus on luonnollisesti kevyempi verrattuna voiteisiin, joten pari suihkausta ei vastaa nokaretta voidemaista jätettävää hoitoainetta.

Pitää ehdottomasti kehaista kuinka hienojakoinen suihkesumu Very Sensitive Moisture Mist pullosta tuleekaan! Suihkepullohifistelijä tykkää :)


Keväisen keltainen Very Sensitive Multispray on ponnekaasuton pullo, jolla saa hyvin tukea muotoiluun. Suihkautan tätä aamulla päällishiuksiin, jotteivat nämä pörhentele päivän aikana epäsiististi. Siinä suihke toimiikin hyvin ja antaa pitoa ilman koppuraa kypäräkampausta. Multispray lupaa myös suojata ilmankosteudelta, lämpötyökaluilta ja haalistavia UV-säteitä vastaan.


Pitää myös mainita tuotteiden ulkoasusta, jotka ovat leikkisän raikkaat mutta kuitenkin uskottavan näköisiä kampaamotuotteita. 

No Nothing -tuotteita myy parturikampaamot sekä esimerkiksi Sokos. Tuotteet ovat mukavan edullisia, noin kymmenen euroa pullo. No Nothing -hiustuotteista löytyy valikoimaa esimerkiksi värjätyille, vaurioituneille ja tuuheutta kaipaaville hiuksille muotoilutuotteita unohtamatta.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

  1. Käytän tuoksuttomia kosmetiikkatuotteita ihan mielelläni vähäisiä määriä, enkä voisi kuvitella, että kaikki olisivat tuoksuttomia. Tietenkin jos olisi pakko tuoksuyliherkkyyden tai allergian takia, niin sitten asia on eri. Shampoo ja hoitoaine ovat kuitenkin sellaisia, joilta toivon jonkinlaista miellyttävää tuoksua, mutta ei mitään överiällöä kuitenkaan. Hiuksiin suihkutettavat aineet sen sijaan voivat olla tuoksuttomia, koska monesti juuri suihkutettavat tuotteet tuppaavat olemaan liian parfymoituja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en käyttäisi vain tuoksuttomia tuotteita, koska ei ole pakko. Mutta välttelen vaikka vartalovoiteita, joiden tuoksu jämähtää iholle vahvasti.

      Poista
  2. Tuntuiko shampoo mielestäsi kuinka pesevältä? Olen miettinyt tällaisten hellävaraisten/hajuttomien tuotteiden hankintaa, mutta pelkään, ettei shampoossa ole tarpeeksi pesutehoa tai hoitoaineessa hoitavuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä voi olla ehkä liian kevyt, jos haluaa kunnon pesutehoa. Kosteuttavat tuotteet kun eivät yleensä ole kovin vahvoja pesemään. Olisikohan No Nothing Volume-sarjan shampoo sitten pesevämpi :)

      Poista
    2. Käytän itse tuoksuttomia hiustuotteita jotka ovat hyvin peseviä ja niistä löytyy jopa syväpuhdistava DS sarjalta,joka ei tee kuivaksi mutta poistaa hyvin kaikki metallit ja muotoilutuotteet.
      Tuoksu ei tee pesevää vaan on mielihyvää tuottava juttu

      Poista
    3. Kiitos tuotevinkeistä. Se on ihan totta tuo viimeinen lause, että tuoksu on vain kiva tai no huono lisä ihmisestä riippuen :)

      Poista
  3. Erittäin allergisena koen olevani onnekas, etten ole tuoksuyliherkkä, sillä rakastan tuoksuja ylikaiken ja tuotteita valitsen myös tuoksujen mukaan, MUTTA on todella hyvä, että laadukkaita tuoksuttomia tuotteita löytyy markkinoilta ja vielä nuo purkit muuten on tosi somat.

    Kivaa päivää Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastun kosmetiikassa ihaniin tuoksuihin. Mutta se on tosiaan hyvä, että on tuotteita, joita käytän mielelläni oli tuoksua tai ei :)

      Kivaa päivää Tiia :)

      Poista