torstai 12. heinäkuuta 2018

Paras vartalonkuorintavoide - Organic Shop kokemuksia

Teksti sisältää mainoslinkin.


Muistan kun näin ekaa kertaa Organic Shopin tuotteita. Miten voi olla parin euron hintaista luonnokosmetiikkaa, jotka ovat oikeasti hyviä. On siis selvää, että olen käyttänyt merkin tuotteita heti siitä asti, kun nämä Suomeen saapuivat. Sain testiin muutamia tuotteita, joista kasvotuotteet olivatkin ihan uusi juttu minulle :)

organic shop suihkugeeli vartalonkuorintavoide kasvokuorintavoide kasvonaamio
organic shop  kasvonaamio

En tiedä miksi en ole aiemmin kokeillut Organic Shopin kasvonaamioita. Valikoimissa on esimerkiksi mutaversioita, jotka ovat hyviä epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sea Depth Puhdistava mutakasvonaamio sisältää levää, meren mutaa ja ravitsevia hivenaineita. Naamio on voidemaisen pehmeää ja hyvin iholle levittyvää. 

Tuoksu on mieto, ja sitä saikin aika tarkasti nuuhkia, mutta on siinä jotain merellistä raikkautta kenties levän takia. Naamio tekee juuri sen mitä odottaakin puhdistavalta mutamaskilta. Iho raikastuu, puhdistuu ja tasoittuu. Mutta hinta tekee tästä entistä houkuttavamman, vain kolme euroa! Siihen hintaan tämä on aivan ohittamaton diili :)



organic shop kasvojen kuorintavoide kasvonaamio

Ginger Cherry Uudistava kasvokuorinta tuoksuu ihanan makealla kirsikalle kuten toivoinkin. Organic Shopilla on myös kirsikkainen käsivoide, joka on yksi suosikkini tuoksun takia. Kuorintavoide lurpsahtaa tuubista melko kevyen juoksevana, mutta seassa on kuitenkin reilusti luonnollisia rakeita. Kasvot saa siis sileäksi, ja näin iho ottaa paremmin vastaan vaikka kasvovoiteet ja muut hoitotuotteet.

organic shop kasvojen kuorintavoide

Jokaiselle merkillä tulisi olla se THE tuote, jota suositella. Organic Shopilla ykköstuotteen valinta on helppo. Sokerikuorinnat ovat aivan hurmaavia, ja tuoksut saavat pään pyörälle. Hyvä ettei suuhunkin voisi lusikallinen eksyä. Sicilian Orange silottava vartalokuorinta ei ole poikkeus. Tuoksu on appelsiininen, mutta sitruksen raikkaudella piristettynä. Kuorintateho näissä sokerikuorinnoissa on omaan makuuni aivan bueno. Sokerikiteet tuntuvat iholla juuri hyvältä, jotta kroppa tulee puhtaan pehmeäksi.



organic shop vartalonkuorintavoide

Mintun tuoksuinen Fresh Shower Gel Minty Rain suihkugeeli kuulosti ajatuksena virkistävältä ja sitä se olikin. Tuoksu on oikein kunnolla minttuisa, joten tässä saa vastinetta rahalle. Tämä on todella raikas suihkusaippua helteisen päivän jälkeen, joita nyt tuntuu piisaavan.



organic shop suihkugeeli

Nämä kaikki Organic Shopin tuotteet maksavat alle viisi euroa, joten kaupassa voi tehdä vaikka pienen luonnonkosmetiikkahaalinnan. Organic Shopin tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta, Stockmannilta ja Ruohonjuuresta.

Kätevästi tuotteet saa ostettua House of Organic* verkkokaupasta.


Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

10 kommenttia:

  1. Mulla on usein Organic Shopin hyllyillä sellainen fiilis, että haluan kaikki kun ne on noin halpoja! Nämäkin kaikki kuulostaa ihanilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juuri on parasta, koska hinnat ovat niin edulliset että voi ostaa reilumman satsin testiin :)

      Poista
  2. Mun suosikki Organic Shopilta on Coffee & Silk kasvonaamio. Aika vähän tulee kuitenkin käytettyä Organic Shopin tuotteita, vaikka ne ovatkin todella edullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on lähes aina kylppärissä OS-sokerikuorinta, joten niitä kuluu tasaista tahtia. Mutta nyt esim. tämä suihkugeeli on ollut ihan suosikki hellepäivinä :)

      Poista
  3. Jostain syystä ei tule näitä hirveästi hankittua nykyään, vaikka nämä ovat oikeasti hyviä ja vieläpä edullisia. Täytyypä kunnostautua! :D Esim. shampoot ovat olleet oikein hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut vaan yksi OS-shampoo, eli se kiiltoa lisäävä ja se on tosi hyvä. Näissä on todella laatu kohdillaan :)

      Poista
  4. Jostain syystä mullakin on melkein kaikki muut OS:n tuotteet jäänyt huomioimatta paitsi vartalokuorinnat. Pitäisikin tutustua muihinkin tuotteisiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinnat ovat varmasti niitä suosituimpia, mutta valikoimaa on yllättävän paljon :)

      Poista
  5. Sokerikuorinnat on huippuja, tällä hetkellä suosikkini on se sitruunaruoho :)
    Kirsikkakasvokuorinta oli omalla okhdalla huti, tuoksu oli kamala!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, näin ne tuoksumieltymykset vaihtelee, koska mä tykkäsin siitä :D

      Poista