keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Uutta luonnonkosmetiikkaa purkeissa

En muista mistä bongasin Organic Kitchenin ekaa kertaa, ehkäpä Instagramissa. Mutta nämä kivat pikkupurkit tuntuivat heti tutustumisen arvoisilta. Mustista muovipakkauksista tuli vähän lushmainen fiilis. Organic Kitchen on Ecocert-sertifikoitu luonnonkosmetiikkamerkki, joka on paremmin tunnetun Organic Shopin sisarsarja.


Käytän käsivoiteita useamman kerran päivässä, joten sormeni hamuavat aina kohti uutta testattavaa. Girls Are Such Girls -nimellä kulkevaa käsivoidetta kuvattiin ravitsevan pehmeäksi, joten valitsin sen testiin. Voide on puolitäyteläistä, mutta iholla se tuntuu todella hoitavalta. Käsivoide ei imeydy aivan heti. Siitä jää hetkeksi ihoon sellainen samettinen pinta, joka jättää kädet suloisen pehmeiksi. Kosteuttavuudeltaan voide on minusta oikein hyvä ja se pehmittää ihon. Tuoksultaan tämä on tumman sitruksinen, joka tuo minulla mieleen vähän palaneen aromin, jos se kuulostaa yhtään järkevältä.

Tykkään purkkipakkauksista, mutta ehkä käsivoiteessa tuubi olisi kuitenkin kätevämpi säännölliseen käyttöön. Seuraavana esiteltävässä kasvonaamiossa purkki ei niin haittaa, koska naamiopurnukkaa ei käytä kuin kerran viikossa.


Käytän yleensä puhdistavia savipohjaisia naamioita, mutta kaipasin talveksi jotain hoitavampaa. Tomato Blush on hennon vihertävä naamio, joka lupaa virkistää, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Naamion koostumus on kermaisen voidemaista, joten sitä on miellyttävä ja helppo levittää iholle. Ohjeissa neuvotaan laittamaan naamiota ohut kerros, mutta itse mieluummin laitan vähän paksummin, jottei naamio kuivahda ihoon. Koostumuksensa takia naamio ei tosin alakaan kiristellä tai tuntua kuivalta. Vaikutusajan jälkeen iho tuntuu mukavan pehmeältä ja kirkkaammalta. Sitä lähdinkin hakemaan, joten naamio teki hommansa. Tomato Blush -naamiossa on ihana tuoksu. Se on vähän makea, mutta jollain tapaa raikas.


Purkeissa on ihan hyvällä suomen kielellä tekstit. Mutta kun alkaa tutkimaan purkin pohjaa ja inci-listaa, niin sieltä löytyykin käännöskoneella vedettyä tekstiä, kuten "varovasti hieroa mukaan kuiva iho puhtaana käteen" ja naamiota pidetään "lomaa varten 8-10 minuuttia" :D.

Organic Kitchen -tuotteita myy ainakin Sokos ja Ruohonjuuri. Valikoimissa on vartalokuorinta, vartalovoiteita, suihkugeelejä, kasvonaamioita, vartalovoiteita, jalkavoiteita, shampoita sekä hoitoaineita. Huomasin, että Ruohonjuuressa hinnat ovat noin euron edullisemmat kuin Sokoksella. Euro sinne tai tänne, mutta näin halvoissa tuotteissa kiinnittää tälläiseen huomion. Girls Are Such Girls -käsivoide maksaa 4,95 € / 100 ml ja Tomato Blush kasvonaamio 5,75 € / 100 ml Ruohonjuuressa. Hinnat ovat siis mukavan edulliset :)


8 kommenttia:

  1. Mun on tehnyt mieli ostaa näistä jotain testiin, mutta en ole osannut päättää:D Suloisia ja edullisia tuotteita ja kiva nähdä näitä joskus blogeissakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä perehdyin eka nettikaupassa valikoimiin, jotta osaisin valita oikeat tuotteet :D

      Poista
  2. Suloiset pakkaukset ja noin edulliset hinnat.
    Näitä on pakko päästä testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi kiva, että koko ajan tulee lisää ja lisää edullista luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  3. No mutta, onpas tosiaan Lush'maisia tulokkaita! :D Tomaattinaamio kuulostaa kivalta. Täytyypä kurkata nämä seuraavan kerran kun käyn Ruohonjuuressa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteita olikin yllättävän paljon, joten valittavaa riittää :)

      Poista