maanantai 7. helmikuuta 2022

Eyenlip ja Frudia - korealaiset huulivoiteet

*mainoslinkki

Ostan aika harvoin muita huulivoiteita kuin Acon Lip Ceratia, joka on ollut vuosia suosikkini. Nyt kuitenkin päätin loikata korealaisten huulivoiteiden pariin. Testiin päätyi Eyenlip Honey Luster Lip Sleeping Mask ja Frudia Blueberry Hydrating Honey Lip Balm.

Eyenlipin huulivoiteen nimi viittaa yökäyttöön, eli se on vähän kuin yönaamio huulille. Mutta toki sitä voi päivälläkin käyttää. Koostumus on sopivan täyteläistä, josta jää huuliin runsas kiilto. Tunne huulilla on tahmainen, mutta itseäni ei ole koskaan pieni tahma haitannut. Ei tämä sentään liimaa huulia yhteen inhottavasti.

Tehoaineeksi mainitaan hunaja sekä kookosöljy. Huulivoiteen tuoksu onkin kevyen miellyttävä hunaja. Onneksi näin, koska kookoksesta en niin välitä.

Kokonaisuudessaan sanoisin, että tykästyin aika paljonkin tähän huulivoiteeseen tai huulihoitoon, kuten sitä myös tällä nimellä myydään. Pidän sen hoitavuudesta ja sopivan liukkaasta tunteesta huulilla. Ainoa miinus tulee siitä, että tätä pitää tilata netistä.


Frudian huulivoiteesta olen lukenut paljon hyvää. Kyseessä on söpö pieni purnukka mustikkaisen makeassa tuoksussa. 

Ostin huulivoiteen, vaikka yleensä vältän purkkipakkauksia niiden epähygieenisyyden takia. Toki käytän tätä vain kotona, jolloin sormet ovat kohtuullisen puhtaat.


Minulla jäi tästä huuliin vahainen fiilis, joka ei tunnu miellyttävältä. Frudia ei myöskään tuntunut kosteuttavalta, joten tämä taisi mennä huti-osastolle.

Positiivisia puolia ovat kiva tuoksu sekä pitkä kesto. Pysyvyys huulilla on hyvä, joten huulirasva ei karkaa nopeasti karkuun.

Moni on tästä tykännyt, mutta itse en valitettavasti innostunut Frudian mustikkaisesta huulivoiteesta.
Sen sijaan Frudian Mango* huulivoide on kiva, mutta siitä ensi postauksessa lisää.


Eyenlip Honey Luster Lip Sleeping Mask* ja Frudia Blueberry Hydrating Honey Lip Balm* maksavat molemmat 5,90 € Bearelin* nettikaupassa.

Bearelilla* on tänä viikonloppuna 18-20.2 ILMAINEN TOIMITUS.

*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Minulla on tuosta Fruidasta se granaattiomena-versio joka myös viilentää ja "turvottaa" huulia. Se on ollut kyllä ihan suosikki tässä helmikussa, sillä pidän sen hennosta pigmentistä, joka tuo punaa huuliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei mulla tämä toiminut vaikka moni tykkää hurjasti Frudian huulivoiteista :)

      Poista