keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Lyko.fi verkkokauppa + ihanaa kosmetiikkaa kevään odotukseen

Kaupallinen yhteistyö Lykon kanssa

Tuotteet on saatu testiin

*mainoslinkki

Lykon verkkokauppa* on yksi suosikkini kosmetiikan verkkokaupoista. Ihan jo valikoimien laajuuden puolesta olen tilannut useita kertoja Lykolta. Sieltä saa melkeinpä kaiken kosmetiikan olipa kyse hiuksista, meikeistä tai ihonhoidosta. 

Valitsin Lykolta alkavaan kevääseen kiinnostavaa kosmetiikkaa. Näissä on monipuolisesti tuotteita esimerkiksi hiustenhoitoon, iholle ja pari meikkituotettakin.


SOAP & GLORY IHANUUKSIA

Tiesin, että nappaan ensimmäisenä ostoskoriini Soap & Gloryn* tuotteita. Olen viimeksi ostanut merkin tuotteita ulkomailta. Olin siis todella iloinen, kun huomasin Lykon myyvän Soap & Gloryn ihania vartalonhoitotuotteita.

Pirteän virkistävä Call Of Fruity vartalokuorinta* sisältää jojobajyviä ja kookospähkinän kuorta, joilla ihon saa sileäksi. Kuorinta ei ole kaikista raastavin, mutta tässä on omaan makuuni riittävästi rakeita.

Vartalokuorinnan tuoksu on makean hedelmäinen. Tuoksussa on myös hibiskuskukkaa, joka vie ajatukset jonnekin palmujen ja hiekkarannan ääreen. Koostumus on sopivan paksuhko, joten kuorinta ei karkaa käsistä. Vartalokuorinnan sanotaan olevan viilentävä, mutta itse en tätä huomannut. Toki se voi olla ihosta riippuvaista.

Otin testiin myös Call of Fruity vartalovoiteen*, joka tulee isossa 500 ml pumppupullossa. Tuoksu on sama kuin vartalokuorinnassa, eli hiukan makea sekoitus hedelmiä ja kukkia. Vartalovoide imeytyy nopeasti ja tuntuu hoitavalta. Se ei siis jätä tahmaa ihoon, vaan suihkun jälkeen voi nopeasti pukea vaatteet päälle.




VÄRIÄ KASVOILLE - KIMCHI CHIC

Kevään odotus inspiroi minua ottamaan testiin pari meikkituotetta, joilla saa väriä kasvoille. KimChi Chic* on uusi värikäs meikkisarja, joka herätti kiinnostukseni.

KimChi Chic Thailor Blush* sävyssä Pinky tulee ensinnäkin suloisessa pakkauksessa. Sydämenmuotoinen rasia on ihastuttava. Lisäksi poskipunan väriyhdistelmä on kaunis sekä käytännöllinen. Sävyssä Pinky on kaksi vaaleanpunaista mattasävyä. Fiiliksen mukaan käytän näitä erikseen, tai sekoitan molempia yhteen. Saan siis yhdestä poskipunasta kolme eri väriä.

KimChi Chic poskipuna on silkkisen pehmeä, ja antaa mukavasti pigmenttiä. Sivellintä ei siis tarvitse hinkata, vaan sävy näkyy hyvin kasvoilla.



SÖPÖ SÄVYLLINEN HUULIÖLJY

NYX Professional Makeup* on varmasti kaikille tuttu ajan hermolla olevista kohtuuhintaisista meikeistään.

NYX #Thisiseverything Lip Oil Sheer* on huuliöljy, mutta tätä voi käyttää myös hoitavan huulikiillon tapaan. Tuote sisältää esimerkiksi ruusunmarja- ja jojobaöljyjä. Huulille tästä ei silti jää liian rasvainen tai tahmainen tunne, vaan luonnollisen kevyt fiilis.

Sävy Blush antaa nätin läpikuultavan sävyn, joten tätä voi lisätä ilman peiliin vilkaisua. Sävy Blush on kauniin vaaleanpunainen, joka korostaa huulia ilman vahvaa väriä. Juuri sopiva sellaiseen meikkiin, kun haluaa näyttää luonnollisen raikkaalta. Sävyn antamisen lisäksi NYX auttaa myös huulten kuivuuteen.




HIUKSIA KAUNISTAVA SHAMPOO

Redken Extreme Shampoo* on ollut pitkään "haluan kokeilla" -listallani. Hiuksissani on hiukan katkeilua nähtävissä, johon shampoon pitäisi auttaa ja vahvistaa hiuksiani. 

Näin parin viikon käytön jälkeen en toki voi vielä huomata katkeiluun muutosta, mutta hiukseni tuntuvat ja näyttävät terveemmiltä. Shampoo jättää hiukseni pehmeän hoidetuiksi, joten jatkan Redkenin käyttöä hyvillä mielin. Täältä löydät kaikki Redkenin hiustuotteet*.

PEHMEÄT HIUKSET SEERUMILLA

Ida Warg* on merkki, joka kiinnosti minua kivojen pakkaustensa takia. Näissä on jotain todella simppeliä ja modernia, sekä värivalinnat ihastuttavat. 

Ida Warg Moisture Hair Serum* on voidemainen tuote, jossa tuoksuu vanilja ja karamelli. Tästä tulee jokin leivos mieleen. Hiuseerumi siloittaa ja hoitaa hyvin kuivia latvojani, jotka kaipaavat kosteutta. Seerumi ei ole runsaallakaan annostelulla lähmännyt hiuksiani, joten siitä tulee iso plussa.

HOITAVA HIUSNAAMIO

Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment* on 97 % luonnollinen tuote. Hiusnaamio lupaa tepsiä kuivien ja pörröisten hiusten hoitoon. Hiusnaamiossa on paksu koostumus, joten sitä ei tarvitse paljoa hiuksiin. 

Minulla ei ole kovin paksut hiukset, joten siksi tämä silikoniton hiusnaamio herätti kiinnostukseni. Se ei ole hiusta lyttäävä, mutta silti kosteuttaa hyvin. Hiukset ovat sileämmät kuin aiemmin, joten se kertoo hiusten saaneen tarpeeksi hoitavuutta. Plussaa annan kohtuullisesta hinnasta.




HOITAVA LUONNONKOSMETIIKAN KASVOVOIDE

Antipodes* on mielestäni laadukas luonnonkosmetiikkamerkki, jolta löytyy muutamia kulttituotteita. Vanilla Pod Hydrating Day Cream* on hyvin kosteuttava päivävoide, joka todella vie kuivuuden mennessään. Voidetta ei tarvitse paljoa kerrallaan, koska sen kosteutus on intensiivistä. Hennostikin käytettynä kasvovoide hoitaa hyvin ja imeytyy ilman tahmaa. 

Kuivalle iholle tämä olisi varmasti hyvä päivälläkin, mutta sekaiholleni käytän tätä myös tehokkaana yövoiteena. Tuoksun voisi ajatella nimestä päätellen olevan vanilja, mutta se on enemmän raikkaan luonnollinen.

BAKUCHIOLIA SILMÄNYMPÄRYKSILLE

Bybi Beautyn* suosittu Eye Plump Overnight Eye Cream* sisältää bakuchiolia, eli luonnollista vastinetta retinolille. Mukana on myös esimerkiksi hyaluronihappoa, joten Eye Plump Overnight Cream lupaa runsaasti kosteuttaa ja täytelöittää silmänympärysihoa. 

Odotin hiukan paksumpaa koostumusta, mutta tästä huolimatta Bybi tuntuu hoitavalta ja ravitsee ihoa. Tämä auttaa myös ohutta silmänympärysihoa näyttämään raikkaammalta, eikä kevyet juonteet niin erotu, kun iho on kosteutettu.




KOSTEUTTAVAT LULULUN KANGASNAAMIOT

Ihonhoidolla jatketaan. Lululun* on on todella söpö japanilainen merkki, jonka Premium Sheet Mask Hokkaido Melon* tulee seitsemän kangasnaamion pakkauksessa. Kangasnaamioita ei ole yksittäispakattu, joten tämä säästää muoviroskan kertymistä. 

Naamiot ovat ihanan kosteita, joten ne eivät kuivu iholla paperisen kuiviksi. Iho tuntuu naamion jälkeen mukavan hoidetulta, joten en ole turhaan lukenut kehuja Lululunista. Kasvot saavat tästä nopean helpotuksen kuivuuteen. 

Kangasnaamioiden tuoksu on kevyen meloninen, eikä sitä huomaa maskin ollessa kasvoilla. Naamioista on tarjolla eri vaihtoehtoja, jos melonin tuoksu ei ole suosikkisi.

HALPAA IHONHOITOA

Revox* on edullinen ihonhoitomerkki. Merkki muistuttaa The Ordinarya, mutta on jopa tätä halvempi hinnoiltaan. 

Revox B77 Salisylic Acid* on minun iholleni oikea täsmätuote. Salisyylihappo eli BHA kuorii kevyesti ihoa, joka auttaa esimerkiksi kirkastamaan kasvoja. Saan salisyylihapon käytöllä mustapäät haalemmiksi, joten tämä tehoaa hyvin ihohuokosiin. Revox Salisylic Acid ei kuitenkaan ärsytä ihoani. Käytän tätä kasvoveden jälkeen ennen kosteusvoidetta. Aurinkovoide kannattaa muistaa salisyylihappoa käyttäessä.




TÄYTELÄINEN KÄSIVOIDE JA RAPARPERIA VARTALOLLE

CCS Hoitava käsivoide* on iso 200 ml tuubi tuhtia voidetta. Oikeastaan voide ei ole koostumukseltaan hurjan paksua, mutta sen sisältö on. Rasvapitoisuus on 22 %, joten tämä ei ole runsaammin käytettynä sellainen pikavoide kuivuuteen. Käytän tätä voidetta, kun istun vaikka sohvalla telkkarin ääressä eikä tarvitse tehdä käsillä mitään. Ohjeissa suositellaankin tätä etenkin yön yli käyttöön. Uskon, että todella kuivakätisille CCS käsivoiteesta on erityistä iloa.

Original Source* on kivan edullinen merkki, jolta löytyy ihania suihkugeelejä. Olen näitä ennenkin käyttänyt ja nyt testiin pääsi Sweet Rhubarb & Raspberry*. Tuoksu on sopivan makea, mutta pienellä happamuudella. Tämä merkki on kiva löytö Lykon valikoimista, jolla piristän suihkussa käyntejäni.





Lykon verkkokaupasta* löytyy siis todella kivoja tuotteita etsitpä oikeastaan mitä tahansa kosmetiikkaa. Toivottavasti tästä tekstistä löytyi inspiraatiota, kun ensi kerralla suuntaat kosmetiikkaostoksille :)

*mainoslinkki


1 kommentti:

  1. Mie tilasin myös silloin tuota samaista Soap & Glory -sarjaa, nyt käytössä suihkugeeli ja tuoksuu kyllä iholla paremmalta kuin purkista tuoksuteltuna :D Mukavan hedelmäinen, hieman karkkimainenkin jopa.

    Original Source on myös kiva merkki, itse tilasin sitä silloin Superdrugilta, mutta koronan aikaan huomasin, verkkokaupan menneen kansainvälisesti kiinni.

    VastaaPoista