maanantai 2. toukokuuta 2022

Batisten yön yli puhdistava kuivashampoo

Batisten uusi Overnight Deep Cleanse on yön yli vaikuttava kuivashampoo, joka on ollut pieni hittituote tänä keväänä. Olen viime aikoina koettanut vähentää hiustenpesua, ja siihen tämä kuivashampoo on ideana lupaavan kuuloinen. 

Batisten vaikuttavat raaka-aineet hiili ja ruokasooda imevät hiuspohjasta rasvaa. Nämä lupaavat auttaa jopa rasvaistakin hiuspohjaa puhdistumaan ja pysymään raikkaana.

Batiste Overnight Deep Cleanse suihkutetaan tyveen, hierotaan ja jätetään vaikuttamaan hiuspohjaan. Eli ohjeet kuulostaa ihan samalta kuin tavallisen kuivashampoon kohdalla. Ainoa ero on siinä, että hiukset harjataan vasta aamulla eikä heti kuten tavallisen kuivashampoon kohdalla. 

Ekalla käyttökerralla olin hyvin skeptinen yökuivashampoon toimivuuteen. Hiukseni olivat melko rasvaiset ja tuntuivat myös jäävän sellaisiksi kuivashampoon käytön jälkeen. Mutta aamulla hiukset olivat selvästi raikkaammat ja suorastaan hoidetun sileän näköiset. Olin positiivisen yllättynyt lopputuloksesta.

Minulla on rasvoittuvat hiukset, joten iltaan mennessä piti hiukset kuitenkin pestä. Batiste pärjää minulla ainakin siis yhden yön avuksi. Tästä on kuitenkin siis selvää hyötyä, kun haluan skipata yhden pesukerran. 

En halua korvata kuivashampoolla liian usein tavallista vesipesua, koska en usko että se olisi hyväksi. Ainakin oma päänahkani alkaa nopeasti kutista, jos en tee oikeaa shampoopuhdistusta. Kuivashampoo alkaa kerrostua hiuspohjaan, joten liat on hyvä pestä tarpeen mukaan syväpuhdistavalla shampoolla.


Kokonaisuudessaan sanoisin, että olen tyytyväinen Batisten yön yli puhdistavaan shampooseen. En silti välttämättä koe, että kyseessä olisi jotenkin mullistavan erikoinen tuote. Periaatteessa kyseessä on tavallisen kuivashampoon ominaisuuksilla myytävä tuote, mutta nimi on hiukan erilainen.

Batiste Overnight Deep Cleanse löytyy vähintään isommista marketeista, ja hintaa on noin 6 euroa. Pakkauskoko on 200 ml.


1 kommentti:

  1. Mielenkintoinen tuote, kiitos jakamisesta! En ole pitkään aikaan oikein käyttänyt kuivashampoita mutta ehkä tämä voisi olla enemmän omaan mieleeni :)

    VastaaPoista