maanantai 20. kesäkuuta 2022

Paras luonnonkosmetiikan shampoo

En ole aivan hirveästi käyttänyt Evolven luonnonkosmetiikan tuotteita, mutta tämä shampoo oli jäänyt mieleen. Superfood Shine Shampoolla on tosi hyviä arvosteluita, kun selailee eri verkkokauppoja. Piti se sitten itsekin lopulta klikata ostoskoriin ja testata.


Superfood Shine Shampoo on lyhyesti esiteltynä hellävarainen, mutta silti riittävän puhdistava shampoo. Tässä pesuteho perustuu kookospohjaiseen sulfaattiin, joka on perinteistä SLS-sulfaattia eli sodium laureth sulfatea hellempi vaihtoehto. 

Suosittaisin kokeilemaan kookospohjaista ja luonnonkosmetiikassa sallittua sodium coco-sulfatea, jos haluat kevyemmän pesutehon, hellemmän pesuaineen hiuspohjalle sekä hiuksille tai peset hiuksia hyvin ahkerasti.

Superfood Shine Shampoo vaahtoaa mukavasti, ja se on helppo levittää hiuspohjaan. Saan sillä liat irti hiuspohjasta, kunhan vaahdotan ja hieron sitä ajan kanssa päänahkaan. Minulla on helposti rasvoittuvat hiukset, mutta tämän shampoon kanssa en ole huomannut ainakaan tavallista nopeampaa rasvoittumista, vaikka shampoo onkin hellempää pesutehoa. Lopputuloksena on nätin ilmavat ja puhtaan tuntoiset hiukset, joissa on myös selvästi kiiltoa.


Näillä perusteilla olen todella tykästynyt Evolven Superfood Shine shampooseen. Tämä puhdistaa, mutta myös ennen kaikkea tuntuu oikeasti hoitavalta shampoolta.

Evolven shampoolla on hintaa noin 18 € ostopaikasta riippuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti