maanantai 29. syyskuuta 2014

Garnier Micellar Cleansing water

Misellivesien tullessa Suomen markettivalikoimiin olin ensin hieman skeptinen voiko kasvoveden koostumuksella olevalla tuotteella putsata kasvo- ja silmämeikin pois? No toki voi. Garnierin misellivesi on suosikkini, koska tässä on erinomainen hinta-laatusuhde. Tuotteella on hintaa noin 7.90 € ja kokoa 400 ml. Esimerkiksi Lorealin vastaava tuote maksaa saman verran, mutta sisältöä on vain puolet, eli 200 ml.Erityisen paljon pidän siitä, että tällä saa silmämeikin pois ilman, että silmiin jää mitään ainetta ärsyttämään. Esimerkiksi puhdistumaitoa käyttäessä silmiini tuntui aina jäävän jotain, vaikka huuhtelin silmät monta kertaa. Misellivesien etu on siinä, ettei niitä tarvitse huuhdella pois kasvoilta.Olen käyttänyt Garnierin misellivesipulloa päivittäin jo lähes neljä kuukautta, joten tästä kyllä riittää pitkäksi aikaa. Pullon kyljessäkin luvataan, että 400 ml = 200 käyttökertaa.

2 kommenttia:

 1. Tää on kyllä loistava tuote. Etenkin vielä verrattuna muihin misellivesiin, muut yleensä jääneet kirvelemään silmiin tai jättäneet lähmäisen olon iholle. Tämä ei ärsytä ja tuntuu todella puhdistavan ihon, kuitenkaan kuivattamatta! Plus hinta ja koko. Huh!

  Todella mielenkiintoinen blogi sulla (: Odotan innolla kyllä jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhteeltaan Garnierin misellivesi on kyllä paras mitä olen tähän asti kokeillut. Mielenkiinnolla testaan muitakin, koska olen niin ihastunut misellivesiin.

   Kiitos mukavasta kommentista :)

   Poista