tiistai 30. syyskuuta 2014

Korres shampoo ja hoitoaine

Korres on luonnollisiin ainesosiin suurilta osin perustuva kosmetiikkamerkki. Hankin Korresia mielenkiinnosta näihin luonnollisiin ja hyväksi kehuttuihin kreikkalaisiin tuotteisiin.


Hoitoaine Almond and Linseed tuoksuu vahvasti makealle mantelille. Vahva tuoksu saattaa hieman jäädä hiuksiin pesun jälkeen, mutta se ei ole minua häirinnyt. Hoitoainetta suositellaan pitämään 1-2 minuuttia hiuksissa. Jo parissa minuutissa hoitoaine tekee hiuksista ihanan pehmeät ja silkkisen näköiset. Tuote onkin tarkoitettu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. 92.2 prosenttia hoitoaineen ainesosista ovat luonnollisia.
Tässä vielä lista siitä mitä hoitoaine sisältää tai ei sisällä (kuva Korresin nettikaupasta):


Hoitoaineelle ostin pariksi Korres Aloe and Dittany shampooon. Shampoo on tarkoitettu normaaleille hiuksille. Hiukset tulevat puhtaiksi, mutta shampoo tuntuu hellävaraiselta eikä kuivata hiuksia. Joten tämä sopii hyvin myös kuiville hiuksille, ja yllä mainitun hoitoaineen kaveriksi. Tuoksua kuvailisin aika lailla samanlaiseksi kuin hoitoaineessa, muttei niin makea. 84.8 prosenttia shampoon ainesosista ovat luonnollisia.

Hoitoaineen koko on 200 ml ja shampoo 250 ml. Hintaa näillä on nettikaupasta riippuen noin 12 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti