tiistai 30. syyskuuta 2014

Kulmakarvat ja näpyt kuriin e.l.f-tuotteilla

e.l.f on merkkinä hyvin edullinen kosmetiikkasarja, jonka valikoimissa on muutamia suosikkituotteitani.


Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara on nimensä mukaisesti geeli, jolla saa kulmat ja ripset pysymään halutussa muodossa. Ripsiin en ole tuotetta kokeillut, koska koen sen tarpeettomaksi ripsivärin käyttämisen takia. Olen siis ripsigeelinkin käyttänyt kulmiin, enkä huomaa mitään eroa varsinaiseen kulmageeliin verrattuna. Tuote tekee tehtävänsä, eli pitää kulmat koko päivän paikallaan.


Molemmat geelit ovat värittömiä ja kummassakin päässä on samanlainen harja. Sisältöä on vain 2.5 ml, joten geelin käyttää aika nopeasti, mutta halvan hinnan takia se ei haittaa. Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara maksaa parisen euroa netistä ostettuna.


Toinen kokeiltavan arvoinen tuote on Zit Zapper, joka nitistää näpyt. Zit Zapper nopeuttaa näppyjen katoamista jo parin käyttökerran jälkeen. Tuote sisältää mm. salisyylihappoa, teepuuöljyä ja taikapähkinää. Tuotteessa on roll-on pää, jolla saa aineen levitettyä juuri oikeaan kohtaan.
Suomessa jotkin apteekit myyvät e.l.f:iä, mutta en tiedä myydäänkö tätä kulmageelituotetta apteekeissa. Zit Zapper ainakin löytyi valikoimista viimeksi, kun vilkaisin ja hintaa oli 3.5 €. Netissä molempien hinnat ovat 2 euron paikkeilla.

Zit Zapperin koko on reilut 6 ml. Säilyvyydeksi luvataan kuitenkin vain puoli vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti