keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sleek Creme to powder

Sleek Creme to powder on voidemainen meikkivoide kiinteässä muodossa. Olen näitä jo useamman purkin käyttänyt, joten voin reilusti sanoa tykkääväni tästä.


Creme to powderia voi helposti kerrostaa ja näin saada peittävyyttä iholle tarpeen mukaan. Peittokyvyksi luvataan "medium to full coverage", ja voin aika lailla olla samaa mieltä. Tuote peittää todella hyvin verrattuna moneen muuhun meikkivoiteeseen ja uskon, että tämä peittää isommmatkin ihovirheet. Iho jää mattapintaiseksi meikin levittämisen jälkeen, joten Creme to powder sopii parhaiten rasvaiselle tai sekaiholle. Kuivaihoiselle en tätä suosittelisi, koska meikkivoide tarttuu rumasti kiinni, jos on kuivia kohtia ihossa. Rasvaisen ihonkin alle kannattaa laittaa primer, jotta Creme to powderin levittäminen iholle sujuisi näppärämmin.


Omistan tuotteen sävyssä Linen, joka on keltasävyinen ja vaalein sävy valikoimasta. Sävy sopii todella vaaleille ihosävyille. Kesällä Linen on minulle liian vaalea, mutta talvella tykkään käyttää tätä peittävyyden takia. Tuotteessa on aurinkosuoja SPF 15.


Tässä näytteet meikkivoiteesta, ylemmässä on reilusti tuotetta ja alempana kevyempi hipaisu.


Rasiassa on peili ja erillinen lokero mukana tulevalle meikkisienelle. Meikkisieni on mielestäni perus hyvä ja toimiva meikkivoiteen levittämiseen.


Erillinen lokero on hygieeninen suoja meikkisienelle, kunhan sienen muistaa tarpeeksi usein pestä.


Miinusta voisin antaa tuotteen pienestä koosta tai siitä, että tämä ainakin tuntuu kuluvan suht nopsaan. Mnulla Creme to powder kestää alle pari kuukautta päivittäisellä käytöllä.


Sleek Creme to powderia on tarjolla 30 (!) eri sävyä, joten jokaiselle varmasti löytyy oikea väri. Creme to powderin hinta on noin 10 euroa, kokoa on 9 g.

2 kommenttia:

  1. Heippa, ootko huomannut tätä voidetta käyttäessäsi että ihohuokoset tukkeutuisivat tai saisit siitä finnejä helposti? Mehiläisvaha vähän epäilyttää, mutta ehkä sitä ei ole kovin paljon tässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole mitään tälläistä huomannut ja olen useamman purkin tätä käyttänyt. Toki jokainen iho reagoi tavallaan :)

      Poista