maanantai 6. lokakuuta 2014

Deep Steep Grapefruit Bergamot body butter

Deep Steep Grapefruit - bergamot vartalovoi päätyi aikoinaan ostoskoriin kauniin yksinkertaisen pakkauksen ja luonnollisten ainesosien takia. Kosteusvoidetta tulee niin paljon käytettyä, joten koetan suurimmaksi osaksi lotrata vain luonnonkosmetiikan vartalovoiteilla.


Deep Steep Body Butter on koostumukseltaan tavallista voidetta paksumpaa, mutta silti sopivan notkeaa, jotta voide on helppo levittää iholle. Vartalovoiksi tämä imeytyy ihoon riittävän nopeasti, vaikka kosteuttavuus onkin tavallista voidetta tehokkaampi. Voide sopii etenkin talvikäyttöön ja kuivalle iholle hyvän kosteuttavuuden takia.


Grapefruit - bergamot vartalovoin tuoksu on melko voimakkaan sitrusmainen. Kirpeä tuoksu jää iholle leijailemaan pariksi tunniksi käytön jälkeen. Tuotteen tuoksu perustuukin aitoihin luonnonmukaisiin ainesosiin.

Kokoa tuotteella on 177 ml. Nettikaupoissa hinta vaihtelee noin 5-15 euron välillä. Itse tilasin tuubin iHerbistä 5 euron hintaan. Muita Deep Steep vartalovoituoksuja ovat Passion fruit - guava, Lavender - chamomile, Honeydew - spearmint, Rosemary - mint, Brown sugar - vanilla ja Tangerine - melon.


Tässä vielä tarkemmin tietoa tuotteesta Deep Steepin sivuilta:

* No Parabens * No Sodium Lauryl Sulfate * No Mineral Oil
* No Artificial Fragrances * No Chemical Preservatives
* Gluten Free * Not Tested On Animals * Vegan

2 kommenttia:

  1. Mä sekosin juuri iHerbistä ja riemastuin löydettyäni Deep Steepin tuotteita sieltä niin edulliseen hintaan! Tilasin sen ihanan valkopuna-pakkauksisen minttuisan jalkavoiteen, hunaja-minttu-vartalovoiteen ja vielä jonkun kolmannen, jota en nyt muista. Yksi on siis vielä matkalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iHerb on kauppa johon jää koukkuun :). Valikoimat ovat laajat, hinnat edulliset ja iso osa tuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Deep Steepin ne minttutuotteet ovat olleet minunkin ostoslistalla, mutta en ole vielä tilannut. iHerb tilaus on tännekin taas matkalla, ties monesko kerta...

      Poista