sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Petal Fresh Aloe & Pomegranate kasvokuorinta

Petal Fresh Age Defying Facial Scrub Aloe & Pomegranate päätyin ostokoriini, kun huomasin sen joitain viikkoja sitten iHerbin uutuuksissa. Käytän kasvokuorintaa joka päivä, joten kyllähän näitä kuluukin tasaista tahtia.


Kasvokuorinta lupaa puhdistaa ihohuokoset vähentäen ihon rasvoittumista, mutta en kyllä huomannut rasvoittumisen suhteen vaikutusta suuntaan tai toiseen. Age Defying-termi tulee esille siinä, että kuorinnan sisältämät vitamiini A ja granaattiomenan uute häivyttää kasvojen pieniä ryppyjä. Itse en kuorinnan vaikutuksista ryppyihin osaa sanoa, mutta kyllähän kasvojen säännöllinen kuorinta kirkastaa niin nuorta kuin vanhempaakin ihoa. Kuorinta on parabeeniton ja eläinkokeeton, sekä keinotekoisista tuoksuista ja väreistä vapaa.


Kuorinta on käytössä oikein miellyttävä. Tuoksu on sopivasti makea, mutta varmaan kuorinnan sisältämä aloe vera loiventaa tuoksua, ettei se mene ällömakean puolelle. Kuorinnan sisältämät rakeet ovat pieniä ja niitä on paljon, joten ihon saa tehokkaasti putsattua kuolleista ihosoluista.


Petal Fresh Age Defying Aloe & Pomegranate kasvokuorintaa myydään ainakin iHerbissä, jossa tuotteen hinta on 3,15 €. Tuotteen koko on 200 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti