tiistai 21. lokakuuta 2014

Essence Rock Out!! poskipuna

Ostin Essencen uusimmasta Rock Out!! kokoelmasta poskipunan nimeltä Global icon. Muihin Rock Out!! kokoelman tuotteisiin voi tutustua Essencen sivuilla.


Nettisivuilla ollut kuva poskipunasta ei ole kovin totuudenmukainen, koska poskipuna on värimaailmaltaan paljon vaaleampi todellisuudessa. Oikeastaan hyvä näin, koska vaaleat sävyt näyttävät tyylikkäämmiltä. Monisävyinen poskipuna on mielestäni hurmaavan näköinen toisiinsa sekoittuvine väreineen. Violetti on selkeästi minun ja meikkitrendien suosikki tänäkin syksynä.


Poskipunasta löytyy vaalea ja vähän kirkkaampi pinkki, sekä hento violetti. Koostumukseltaan poskipuna on satiinisen hohtava ja miellyttävän pehmeä. Pigmenttiä poskipunasta lähtee tarpeeksi, joka on ihan hyvä, jotta väriä voi kerrostaa iholle. Vaikka värit ovatkin sekoittuneet osittain toisiinsa, niin poskipunasta saa kuitenkin montaa eri sävyä luotua. Itse käytän lähinnä oikeaa puolta, jolloin kirkas pinkki ja violetti sekoittuvat toisiinsa. Vasemmalla puolella saa taas vaaleampaa väriä aikaan.


Hintaa poskipunalla on 3.25 € Kosmetik4Less-nettikaupassa.

4 kommenttia:

 1. Oo, kappas vaan, en edes pysy essencen perässä, kun niiltä pukkaa uusia kokoelmia niin sukkelaan! Minäkin tykkään ihan hirveästi violeteista, liloista ja laventeleista poskipunista. Kaikkein aikojen suosikkini sen sävyisistä punista on Sigman Creme de Couture-kokoelman Blackberry Essence. Se raikastaa kasvoja kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Essenceltä ilmestyy koko ajan jotain uutta. Ei se haittaa, kun hinnat ovat niin alhaiset :). Muistankin jostain videosta, että kehuit tuota Sigman poskipunaa, ja nättihän se onkin.

   Poista
 2. Tuo näyttää kyllä tosi somalta. Paha vain etten (vielä) ole oppinut käyttämään violetin sävyjä poskipuniss, mutta noin edulliselta merkiltähän se on aina helpompi lähteä kokeilemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence poskipunassa on aika hento tuo violetti sävy, joten tällä olisi helppo kokeilla uutta väriä :)

   Poista