lauantai 4. lokakuuta 2014

Maybelline Baby lips vs. Rimmel Keep calm

Maybellinen Baby lipsit ovat varmasti kaikille jo tuttuja, mutta Rimmelin vastine on jäänyt pienemmälle huomiolle.


Värinäytteet ranteella, vasemmalla Maybelline ja oikealla Rimmel. Maybelline Baby lips ei tarvinnut montaa kerrosta näkyäkseen iholla, mutta Rimmeliä on laitettu useampi kerros. Rimmelin sävy näkyy paljon paremmin kädellä kuin huulille laitettuna.


Baby lips on sävyssä Cherry me. Huulivoiteesta lähtee tarpeeksi sävyä ja huulille jää mukavan liukas tunne, mutta tämä kuluu nopeasti pois huulilta. Tuoksussa on selkeästi kirsikkaa. Tykkään myös pakkauksen pirteästä oranssista väristä. Baby lipsejä on Suomessa tarjolla 3 värillistä ja 3 väritöntä vaihtoehtoa.


Rimmel Keep calm on sävyssä Rose blush. Sävy on hennon punertava, eikä juurikaan erotu huulilta. Tuoksu on keinotekoisen makea. Huulivoiteena tämä tuntuu enemmänkin kuivattavan kuin hoitavan huulia. Puikon kyljessä lukee Keep calm and play. Minuun keep calm-jutut eivät ole koskaan kolahtaneet, mutta teksti sopii brittiläisen kosmetiikkamerkin tuotteeseen. Purkin ulkonäkö ei iske minuun myöskään värien käytön osalta. Korkissa on jo pari halkeamaa vaikka en ole tätä montaakaan kertaa käyttänyt, joten laadusta tulee miinusta. Keep calm huulivoiteita on tarjolla 5 värivaihtoehtoa, joista yksi oli mielestäni niin vaalea, ettei siitä lähde mitään väriä.En ole täysin ihastunut Maybellineenkään, mutta se voittaa monelta osin Rimmelin huulivoiteen. Hintaa molemmilla on 3.90 €.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti