torstai 2. lokakuuta 2014

Syyskuun loppuneet

Viime kuussa loppui seuraavat tuotteet:


Mariderm Kirkastava kuorintavoide
Laadukkaan ja painavan oloinen pakkaus. Tuotteessa on kätevä pumppu, mutta pumpun tulppa ärsytti. Tulppa piti aina laittaa paikalleen käytön jälkeen, jottei sisältö kuivu. Tulppa oli myös hankala saada irti. Kuorinnan rakeet olivat punaisia ja olivat tarpeeksi pieniä, jotta kuorinta olisi tehokas. En tiedä onko Mariderm merkkinä enää olemassa, eikä hinnastakaan ole mitään hajua, ehkä parin kympin luokkaa.

Clarins Be Long mascara
Livboxin mukana tullut ripsarinäyte toimi erityisesti kesähelteellä, eikä varissut luomille. Harja erotteli ripset hyvin. En kuitenkaan ostaisi itse, koska parempiakin ripsivärejä saa paljon halvemmalla.


Vichy Idealia päivävoide
Jos kasvovoide maksaa yli kolmekymppiä, niin olettaisin että purkki pysyy paremman näköisenä käytössä. Etikettitarrat ovat rumasti kuluneet ja korkkiin tuli halkeama pienestä pudotuksesta lattialle. Muuten painava ja laadukkaan oloinen pakkaus. Itse kasvovoide oli hyvä. Käytin tätä yövoiteena, joten kosteuttavuus oli riittävä. Myynnissä esimerkiksi apteekeissa, koko 50 ml.

Olay Regenerist 3-point Treatment Cream
Tästä tuli viime vuonna näyte Livboxin mukana. Tykästyin voiteeseen niin, että ostin lahjapakkauksen, jossa oli mukana Olayn seerumeita ja tämä pikku purkki. Voide oli todella ravitsevan oloista ja käytin tätä ohjeen mukaisesti silmänympäryksille ja kaulalle. Voisin ostaa uudestaan.


Angry Birds by Lumene Blueberry hand cream
En ostanut tätä vihaisen linnun takia vaan ihan suosituksesta. Käsivoiteen kosteuttavuus olikin hyvä ja imeytyi nopeasti. Tuote sisältää esim. sheavoita ja manteliöljyä. Tätä ei taideta enää myydä, ehkä jostain alesta voi löytää. Mustikan tuoksu oli herkullinen.

Crabtree & Evelyn La Source Hand therapy
Metallinen pikkutuubi on ylellisen kaunis. Käsivoide ei kuitenkaan minua erityisemmin vakuuttanut, ihan kiva muttei ehkä netistä tilaamisen arvoinen. Valmistajan mukaan tuoksun pitäisi olla merellisen raikas, ja minustakin tuoksuvaikutelma oli puhdas. Hinta tälle oli 6.5 €, koko 25 g.


Andalou Naturals Pore Minimizer kasvovesi
Kasvovesi lupaa pienentää ihohuokosia ja vähentävän ihon rasvoittumista. En mitään tälläistä huomannut, mutta tykkäsin raikkaasta tuoksusta ja viilentävästä tunteesta. Tuotetta myydään iHerbissä noin 8 euron hintaan, koko 178 ml.

The Body Shop Bluberry shower gel
Body Shopin suihkugeelit ovat aina varmoja valintoja, eivät kuivata ihoa ja tuoksuvat hyvälle. Hinta 8.5 €, koko 250 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti