keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Essence Hello Autumn kokoelma

Essencen Hello Autumn -kokoelma kolahti minuun luonnollisilla sävyillään. Ostin alla olevan luomiväripaletin ja mielenkiintoisen poskipunan, joka löytyy postauksen lopusta.


Luomiväripaletin nimi on Keep calm & go for a walk (3.75 €). Paletti on yhdistelmä vaaleita ja vihreitä sävyjä, mukana on myös yksi lämmin ruskea ja musta väri.


Pidän etenkin paletin vasemman puoleisesta vaaleasta sävystä sekä vihreistä väreistä. Kaikki paletin sävyt ovat hohtavia. Musta väri sisältää myös pieniä kimalteita. En odottanut luomiväripaletilta kummoista pigmenttiä, mutta kyllä näistä lähtee hyvin väriä.


Hello Autumn- kokoelman yllätystuote oli Colour adapting powder blush (2.45 €). Poskipuna näyttää lähinnä vaaleanpunaiselta korostuspuuterilta, mutta käytössä väri reagoi ihon ph-arvoon.



Poskipunaa kannattaa laittaa varovasti, koska puuteri ei muutu heti pinkiksi. Sävy syvenee iholla pikkuhiljaa. Varmaan kaikki tämän poskipunan ostaneet ovat ensimmäisellä käyttökerralla saaneet melkoiset pelleposket, kuten minäkin.


Ostin tuotteet Kosmetik4Less nettikaupasta. Essencen tuotteet ovat edullisia, mutta minusta enemmänkin kuin hintansa arvoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti