lauantai 11. lokakuuta 2014

Sleek Oh So Special luomiväripaletti

Sleek Oh So Special on sävyiltään ykkösvaihtoehtoni Sleekin luomiväreistä. Paletin värimaailma on maanläheinen hempeällä twistillä. Tykkään myös kauniista pahvipakkauksista, jotka säästän ja joissa säilytän paletit.


Paleteissa tulee mukana muovilipare, johon on merkitty sävyjen nimet. Ylärivin vasemman puoleisen sävyn nimi on Bow, joka ei kuvasta oikein erotu. Pahoittelut, että kuvissa näkyy kaikkea pientä pölyä, jota oli aivan mahdotonta saada putsattua pois.


Palettini on vanhempaa mallia, jossa luomivärien pinnat ovat vohvelikuviota. Nykyään pinnat ovat sileät.


Ylärivin swatcheista suosikkini on vaalea Bow, koska se sopii joka meikkiin kirkasteeksi. Myös sini-harmaa Glitz passaa hyvin vihreille silmilleni. Valitettavasti Glitz näyttää kuvassa todellisuutta harmaammalta.


Alarivin sävyistä pidän eniten väristä Gateau, toinen vasemmalta, joka on kaunis ruusukultainen sävy. Paletin ainoa inhokkini on lämpimän ruskea The Mail, kolmas vasemmalta, jota en koe minulle sopivaksi.


Sleek paleteissa on erinomainen pigmentti ja luomivärien laatu. Hinnat ovat noin 10 euron luokkaa.

2 kommenttia:

  1. Tämä on top3-suosikeissani Sleekin paleteista! Ihana paletti. Mä en saanut noin nättiä pahvipakkausta tämän paletin mukana :o Minäkin säästän kaikki pahvit ja säilytän paletit niissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut tämän paletin jo jokin aika sitten, joten pakkauskin on varmaan muuttunut, kuten luomivärin pinta :)

      Poista