keskiviikko 8. lokakuuta 2014

NYX Love in Paris luomiväripaletit

NYXin luomiväripaletit ovat olleet suosikkejani hyvän pigmentin ja edullisten hintojen takia. Valitettavasti Love in Paris paletit eivät päässeet suosiooni. Arvostelussa on vasemmalla oleva Parisian chic ja oikean puoleinen Madeleines and Macaroons paletit.


Parisian chic on nimensä mukaisesti sävyiltään tyylikäs paletti, joka sopisi varmasti jokaisen meikkipussiin. Itse suosin eniten juuri tämän värimaailman mukaisia nude-ruskeita sävyjä.Parisian chic paletissa pigmenttisimpiä ovat alarivin kimaltavat ruskeat sävyt. Paletin mattaiset, etenkin vaaleat sävyt ovat hennosti näkyviä. Olen kerrostanut vaaleita sävyjä iholle useamman kerroksen, jotta ne näkyisivät paremmin. Paletissa on mattasävyjä viisi kappaletta ja kimaltavia luomivärejä on neljä.Madeleines and Macaroons on myös samaa neutraalia linjaa noudattava paletti lukuunottamatta alarivin punertavia sävyjä.


Madeleines and Macaroons paletissa on 6 mattasävyä, ja 3 kimaltavaa väriä. Paletin keskimmäinen, toisella rivillä oleva kultainen sävy on erittäin rakeinen väri. Swatchissakin näkyy sävyn rakeinen epätasaisuus.


Molemmissa paleteissa on sama INCI-luettelo:


Arvosanaksi paleteille antaisin 7.5. Sävyissä on paljon laatuvaihtelua pigmentin suhteen, ja etenkin mattasävyihin kaipaisin enemmän väriä. Toki hyvä luomivärinpohjustaja auttaa jonkun verran heikompia sävyjä näkymään paremmin. Laadun takia en näitä paletteja kovin usein käytä.

NYXiä myy useat eri nettikaupat. Hinta vaihtelee paljon sen mukaan mistä tilaa. Halvimmillaan Love in Paris paletteja myydään noin 8 euron hintaan ulkomaisissa nettikaupoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti