perjantai 24. lokakuuta 2014

Essence Cake Pops käsivoiteet arvostelussa

Olen niin tykästynyt Essencen käsivoiteisiin, joten pistin heti tilauksen menemään, kun Cake Pops käsivoiteet tulivat myyntiin. Käsivoiteita on tarjolla kolmessa tuoksussa: Vanilla & Cinnamon, Cookies & Almond ja Cherry & Coconut. Avatessani paketin yllätyin käsivoiteiden muuttuneesta koosta, koska käsivoiteiden pakkaukset ovat aiemmin olleet pitkulaisempia. Nyt tuubit ovat kasvaneet leveyssuunnassa. Pakkaus on mielestäni liian iso 100 millilitralle. Jo yhden käyttökerran jälkeen tuubi menee aika lyttyyn ja puolityhjän näköiseksi.


Vanilja ja kaneli eivät ole minun suosikkituoksuja, mutta tämänkin halusin silti kokeiluun. Kanelin tuoksu on voiteessa päällimmäisenä. Vanilja on vienosti taustalla.


Keksit ja manteli voiteessa molemmat tuoksut ovat esillä yhtä vahvoina. Cake Pops kokoelman tuoksuista tämä on suosikkini.


Kirsikka ja kookos käsivoiteessa haistan selkeästi imelän kirsikan. Tykkään enemmän raikkaasta kirsikasta, kuin tästä esanssisesta versiosta. Kookosta en osaisi tuoksusta nimetä, ellen sitä tietäisi.


Essencen syyskokoelman käsivoiteiden tuoksut eivät tällä kertaa olleet aivan minun makuuni. Viime vuonna yhdistyi tumma suklaa ja hedelmät, jotka olivat todella herkullisia. Cake Pops voiteiden tuoksu pysyy käsissä jonkin aikaa levityksen jälkeen.

INCI-listan yläpäässä on kosteuttavia ainesosia, kuten kookosöljy ja sheavoi.


Essencen käsivoiteissa yhdistyy mielestäni edullinen hinta, erinomainen kosteuttavuus ja kivojen kausikokoelmien vaihtuvat tuoksut. Voiteet ovat koostumukseltaan sopivan kiinteitä ja imeytyvät nopeasti. Vakiovalikoimaan kuuluvia käsivoiteita en ole vielä kokeillut, koska näitä limited edition voiteita ilmestyy aika ajoin.

Käsivoiteita myy esim. Kosmetik4Less-nettikauppa 1,95 € hintaan, kokoa tuubilla on 100 ml.

2 kommenttia:

  1. Keksit ja manteli kuulostaa hyvältä, mutta nuo muut ihan kauheilta :D. Kirsikka ja vanilja eivät todellakaan ole minun suosikkituoksujani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eivät nämä ole ihan minunkaan suosikkejani :D. Mutta kosteutusteho on niin hyvä, ettei se haittaa.

      Poista