maanantai 13. lokakuuta 2014

Garnier Fructis Densify tuuheuttava shampoo ja hoitoaine

Joskus tulee ostettua tuote ihan vaan ulkonäön perusteella. Garnier Fructis Densify hiustuotteet olivat niin pirteän väriset, joten nämä uutuudet lähtivät testiin.


Densify tuotteet lupaavat tehdä hiuksista tuuheammat ja paksummat. Hiukset tuntuvat shampoon huuhtelun jälkeen todella nahkeilta ja hiuksia on vaikea sormin haroa. Onneksi hoitoaineen jälkeen hiukset ovat sileät, jottei tukka ole kuivuttuaan ihan takussa. Hiusten kuivuttua huomasin hieman normaalia tuuheamman lopputuloksen. Kuivat hiuslatvat kuitenkin saattoivat olla osasyyllisenä tuuheutuneeseen vaikutelmaan. Tuuheuttavat hiustuotteet eivät ole parhaita kuiville hiuksille, mutta välillä niitä tulee kuitenkin kokeiltua.

Densify-sarjaan kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi Lengths Plumper Serum.


Hoitoaineen INCI-listalla on neljäntenä "parfum/fragrance". Itse pidän aina negatiivisena puolena, jos tuoksuja laitetaan runsaasti tuotteeseen. INCI-listan yläpäähän toivon hoitoaineen osalta kosteuttavia ainesosia, mutta harvoinpa tuuheuttavien tuotteiden on tarkoitus myös kosteuttaa. Densify tuotteissa on kuitenkin miellyttävä omenainen tuoksu.

Hoitoaineen sisällys:


Markettituotteissa on paljon vaihtelua esim. INCI-listojen ainesosien laadun suhteen. En ole mikään pro sisällysluettelojen tulkitsemisen kanssa, mutta esimerkiksi googlaamalla ainesosia oppii. Joissakin kohdin pärjää ihan logiikalla, kuten yllä mainittujen tuoksujen määrän vertailussa. Hoitoaineessa parfum oli INCI-listalla neljäs, kun taas shampoossa se on viimeinen. En siis lähde tekemään analyyseja sisällöstä, jätän ne ammattilaisille ja jatkan omatoimista tutustumista tuotteiden INCI-listoihin.

Tykkään kokeilla kauppojen uutuuksia, koska ne ovat helposti saatavilla, hinnat ovat edulliset ja välillä löytyy tosi hyviä tuotteita. Esittelen blogissa siis jatkossakin perusmarkettituotteita (Doven ja Lorealin uutuudet odottavat jo vuoroaan), mutta luomumpaan suuntaan koetan vielä enemmän mennä. Käytän aika lailla sekaisin markettitavaraa ja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Shampoon INCI:

Hintaa Garnier Fructis Densify shampoolla ja hoitoaineella on noin 3 euroa. Hoitoaineen koko on 200 ml, ja shampoo 250 ml.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti