perjantai 17. lokakuuta 2014

The Body Shop Glazed Apple suihkugeeli

The Body Shopin Glazed Apple on merkin uusin kausisarja. Heti ekaa kertaa näkiessäni tuotevalikoiman tiesin, että minun on pakko saada tämä suihkugeeli. Eilen sitten kävin The Body Shopin liikkeessä ja nappasin pullon mukaan kassalle ilman mitään tuoksutteluja. Olin niin varma, että pidän tästä. Ja tottahan se oli. Glazed Apple suihkugeeli on omenaisen kirpeä makealla piristeellä. Tuoksun makeus tulee Reilun yhteisökaupan hunajasta.


Veikkaanpa, että tämä suihkugeeli tulee olemaan syksyn ihanin tuoksultaan. Paitsi, että kohta ilmestyy kaikkien muiden merkkien joulukokoelmat, joten mielipide voi vielä muuttua.

Ostaessa kaksi Glazed Apple tuotetta saa kaupan päälle saman sarjan matkakokoisen vartalovoin. Suihkugeelin saa 30.10 asti hintaan 6.50 €.


2 kommenttia:

  1. Mäkin ostin tämän ja saman sarjan käsivoiteen tänään! :) Jännä kyllä tykkäsin siitä edt:n tuoksusta vielä enemmän. Se oli jotenkin kirpakampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin itsekin käsivoiteen ostamista, jotta saisi sen kaupan päällisen mutta en usko, että se olisi tarpeeksi kosteuttava minulle. Mutta tuoksu olisi ainakin hyvä :)

      Poista