lauantai 25. lokakuuta 2014

Himalaya Herbals kosteus- ja monikäyttövoiteet kokeilussa

Himalaya Herbals on merkki, jonka tuotteet ovat tulleet minulle tutuiksi blogien kautta. Mutta saako halvalla hyvää tämän tuotemerkin kohdalla?

Ostin Intensive Moisturizing Cream kosteusvoiteen ja Multipurpose Cream tuubin.


Intensive Moisturizing Cream tulee melko littanassa purkissa, mutta silti tässä on tavallisen kasvovoiteen verran tavaraa, eli 50 ml. Voide lupaa olla ravitseva, suojeleva ja hoitava iholle vehnäalkio- ja manteliöljyn voimin. Voidetta voi käyttää koko vartalolle ja kasvoille.


Itse käytin voidetta kasvoille ja käsiin. Voide toimi molempiin käyttötarkoituksiin hyvin ja kosteutti ihoa. Käytän tätä yövoiteena, koska päiväksi tämä on liian tuhtia minulle. En usko voiteen sopivan meikin alle, paitsi ehkä todella kuivalle iholle. Tuoksua on vaikea kuvailla, mutta se ei ole perinteinen kasvovoide vaan siinä on hieman vahvanpuoleinen haju. Tuoksua en kuitenkaan haistanut enää voiteen levityksen jälkeen.

Kosteusvoide maksoi 2.70 €, purkissa on 50 ml.


Multipurpose Cream on nimensä mukaisesti monikäyttöinen voide eri iho-ongelmiin. Olen käyttänyt voidetta lievään ihottumaan sekä sheivauksen jälkeen rauhoittamaan ihoa, jottei tule sisäänpäinkasvaneita karvoja. Näissä tapauksissa voide on toiminut onnistuneesti.


Kuten alta olevasta kuvasta selviää, niin voiteella on rauhoittavia ja antiseptisiä vaikutuksia. Molemmat väitteet voin allekirjoittaa mielihyvin. Voiteen tuoksu on yrttinen.Multipurpose Cream on todellinen löytö erilaisiin ihoärsytyksiin. Tuubin koko on 20g, hinta alle 3 €.

Himalaya Herbals tuotevalikoima sisältää  mm. kasvoveden, puhdistusmaidon, silmämeikinpoistoaineen, huulirasvoja ja erilaisia kasvovoiteita muovi- ja lasipurkeissa. Lasipurkissa olevat kasvovoiteet ovat esittelemääni kosteusvoidetta kalliimpia, hintaa oli noin 7 euroa. Prismasta löytyy edellä mainittu laajempi valikoima tuotteita. S-Marketissa olen nähnyt ainakin näitä parin euron kosteusvoiteita.

2 kommenttia:

  1. Näitä katselin itsekin viime kauppareissulla, tosiaan nyt vasta huomasin että noita myydään Prismassa! Olen merkiltä kokeillut vain hammastahnaa, josta sain näytteen I love me -messuilta, mutta se jo oli kokonaisuudessaan niin mielenkiintoinen tuote, että jäi himo ehkä kokeilla merkiltä jotain muutakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin löytyy merkin hammastahna granaattiomenan maussa. Sitä en ole nähnyt Prismassa, vaan tilasin sen iHerbistä. Kannattaa kyllä kokeilla lisää Himalayaa, edullinen ja toimiva merkki :)

      Poista