maanantai 22. kesäkuuta 2015

Lumene Matt Control Oil-free meikkivoide

Omistan varmaan kohta kaikki Lumenen meikkivoiteet, mutta tämä viimeisin ostos taisikin olla paras. Hankin Matt Control Oil-Free meikkivoiteen, sekä sille kaveriksi Beauty Base Matifying & Pore Minimizing primerin.


Yleensä ostan aina vaaleimman sävyn meikkivoiteista, mutta Lumenella vaalein sävy on usein punapohjainen. Valitsin siis sävyn 1 Classic Beige / Kultahiekka, joka on keltapohjainen eli minulle paremmin sopiva väri. Kyseessä on mattameikkivoide, joka estää ihon kiiltämistä tavallista pidempään ja peittää todella hyvin. Ihonpinta jää luonnollisen kauniiksi eikä liian meikatun näköiseksi. Mattakosteusvoiteen päälle laitettuna meikkivoide saattaa hieman kuivahtaa paikalleen, jolloin levitys kannattaa tehdä nopeasti.


Meikki pysyy todella hyvin paikallaan, kun laitan alle vielä Lumenen mattaprimerin. Primer on valkoista ja hyvin silikonista, joka häivyttää huokoset nätisti muttei täydellisesti. Parasta on kuitenkin rasvaisuuden estäminen, jolla saan pari tuntia lisää kiillottomuutta kasvoille.


Lumenen CC voiteen sävyyn Light verrattuna mattameikkivoide on vaaleampi. Kuvassa CC on vasemmalla ja Matt Control oikealla.


Olen käyttänyt molempia tuotteita jo keväästä alkaen. Etenkin meikkivoiteesta on tullut suosikkini, jonka takia muut meikkivoiteet ovat unohtuneet. Matt Control meikkivoide löytyy esimerkiksi Bangerheadin* nettikaupasta. Molemmat tuotteet maksavat noin 14 euroa.

*mainoslinkki.

6 kommenttia:

 1. Lumenella on kyllä hyviä meikkivoiteita, vuosien saatossa ollut monta suosikkia. Hinta/laatusuhde kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä suosikkini tähän asti kokeilemistani Lumenen meikkivoiteista :)

   Poista
 2. Noita kumpaakaan en ole testannut, mutta tuo pore juttu kiinnostaisi kovasti. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Mitä kosteusvoidetta käytät matta meikkivoiteen alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen kiiltoa estävät voiteet ovat käytössä, esimerkiksi nämä:

   http://kivipuuteri.blogspot.fi/2015/06/lumene-blur-silottava-ja-huokosia.html

   http://kivipuuteri.blogspot.fi/2015/03/lumene-bright-now-vitamin-c-voidegeeli.html

   Molemmat ovat hyviä voiteita, mutta ehkä tuo ylempi on vähän tehokkaampi ihon mattana pysymiseen :)

   Poista