keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Pumpulilaput nro. 1

Pumpulilappuja kuluu päivittäin pari kappaletta, joten ei ole ihan sama millaisia käytän. Onneksi olen löytänyt suosikkini, jota hankin aina uudestaan. Lidl ei ole lähikauppani, joten hamstraan pumpulilappuja aina pussikaupalla siellä käydessäni. Syynä tähän on tarkkuuteni näiden kasvojenpuhdistuksen apuvälineiden suhteen. Koetan aina kaupoissa tihrustaa näkyykö lappusten reunassa tikkauskuviota, joka tarkoittaa että pumpulilapun puolikkaat ovat kiinni toisissaan. 


En tykkää lapuista, joiden välistä tulee pumpulimössöä esiin. Ehkä tämä on outoa, mutta saan suorastaan kylmiä väreitä sellaisen höttöpumpulin koskemisesta. Lidlin pumpulilaput ovat riittävän pehmeitä ja hintakin on 120 lapun pakkauksella vain 1,09 €, joten näitä on pakko olla aina kaapissa.

28 kommenttia:

 1. Lidlin vanulaput on kyllä parhautta, kun eivät rikkoonnu käytössä juurikin tuon ompeleen ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin melkoisen iloinen, kun löysin nämä silloin joku vuosi sitten. Tuntuu, ettei tälläisiä pumpulilappuja ole kovin helppo löytää :)

   Poista
 2. Täytyykin napata pari pakettia noita mukaan, kun seuraavan kerran käyn Lidlissä. Mä oon käyttänyt nyt jo aika pitkään ihan vaan Euroshopperin lappuja, ja muakin kieltämättä ärsyttää, kun se pumpuli tunkee sieltä välistä ulos. Noi näyttää ainakin tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole ainoa, jota pumpulin ulos tunkeminen ärsyttää. Itse en voi sietää sitä :D

   Poista
 3. Kiva kun muistutit noista Lidlin lapuista. Pitääkin laittaa ostoslistalle. Täydensin juuri Keskiseltä pumpulilappuja, mutta Liiteri on lähempänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa hauska käydä Keskisellä, koska se vaikuttaa niin legendaariselta kaupalta! Suosittelen näitä kokeilemaan :)

   Poista
 4. Johanna <3 Lidlin vanulaput! :D

  Ehdottomasti parhaita.

  VastaaPoista
 5. Nää on vielä testaamatta kun itellä kuluu vanulappuja niin vähän, mutta seuraavana ovat listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä vain, jos pumpulilappuja kuluu vähän. Tuleepa vähemmän roskaa :)

   Poista
 6. Nää Lidlin laput on hyviä, ostan aina näitä jemmaan, kun käyn.

  VastaaPoista
 7. Nämä on kyllä ihan loistavia!

  VastaaPoista
 8. Se on kyllä ärsyttävää, kun höttöpumpulilappu hajoaa palasiksi. Käytän niitä silti, koska Lidl ei ole minullekaan lähikauppa. Ehkä pitää joskus testata näitä. :) Jotkut ihmiset eivät voi sietää esim. ajatusta pumpulin puremisesta, hassua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, mä en voisi purra pumpulia, tai no voisin, mutta jo ajatus saa irvistämään :D.

   Poista
 9. Nämä on kyllä parhaita vanulappuja! Olen käyttänyt niin kauan kuin muistan, ja aion käyttää niin kauan kun on saatavilla :) Myös merkin vanupuikot on hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä vääryys, jos nämä lopetettaisiin joku päivä. En ole vielä löytänyt yhtä hyviä korvaavia :)

   Poista
  2. Mun lähi-Lidlissä nämä oli nyt muuttuneet Cien Soft Make-up Pads -nimisiksi, mutta pikaisella tutkimuksella tuote on sama. Vähän meinas paniikki iskeä ;D Cien-pakkauksessa on 140 lappua ja hinta oli 1,19 €.

   Poista
  3. Melkoinen sattuma, että heti kun esittelen nämä blogissa niin nimi muuttuu ja varmaan pakkauskin on vähän erilainen :D. Hyvä jos tuote on kuitenkin sama.

   Poista
 10. Kiitos tuosta vinkistä. Pitääkin käydä siellä ostoksilla. Minulla on ollut Rainbow käytössä ja se ei ole kovin hyvä. Toisaalta, kyllä ne kaupaksi näyttää menevän, kun aina on loppu, kun itse niitä tavitsen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvat pumpulilaput menee varmasti aina kaupaksi, mutta mulle ei muut kelpaakaan näiden yllä mainittujen syiden takia :)

   Poista
 11. Komppaan niin satasella, aivan parhaat laput. Monen kaupan lapuista irtoaa höttöä ja tulevat nenään ja silmiin. Lidlin olen ostanut jo vuosia, parhaimpia ovat.

  Upeaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä, parempia en ole löytänyt. Kivaa viikonloppua myös :)

   Poista
 12. Oho, ei olisi tullut mieleenkään etsiä Lidlistä näitä vaikka siellä käydään joka ikinen lauantai! Pakko ostaa huomenna testiin, koska inhoan myös niitä lappuja joiste ne puolet aina irtoaa toisistaan ja menee myttyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten yhdessä yllä olevassa kommentissa mainittiin, niin pakkaus on tainnut vähän muuttua, mutta ilmeisesti tuote on muuten sama. Kannattaa kokeilla :)

   Poista