keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Marjaisaa tuoksua / Herbina

Herbinan valikoimat ovat melkoisesti uudistuneet, ja olenkin blogissa esitellyt esimerkiksi Energy Boost-sarjan ihanalta tuoksuvia ihonhoitotuotteita. Mutta nyt laitetaan tukka kuosiin, eikä Gloss-muotoilutuotteidenkaan marjaisaa tuoksua voi kuin kehua.


Gloss hiuskiinne lupaa voimakasta pitoa ja kiiltoa. Testailin paria kampausta ja pito oli riittävän hyvä. Tykkäsin siitä ettei hiukset jää kuivan korppuisiksi, vaan pinta pysyy pehmeän joustavana. Hiuskiinteen tuoksu oli jännä. Se on sekoitus perinteistä hiuslakkaa, mutta marjaisella twistillä. Tätä kolmikkoa testaillessa olenkin koko ajan vain nuuhkinut ja ihastellut.


Vaaleille ja tummille hiuksille sopiva kuivashampoo poisti rasvaisuuden ja toi ilmavuutta. Ei ehkä se tuuheuttavin kuivashampoo, mutta silti hyvä hiusten freshaamiseen. Kuivashampoon tuoksu tuntui tarttuvan voimakkaimmin hiuksiin, joten aina välillä nenään kantautui marjaisa tuulahdus.


Gloss muotovaahto on kuin siveltisi hiuksiin marjoilla mehustettua kermavaahtoa. Pito on vahva ja hiukset pysyivät paikallaan koko päivän. Itse suosin tätä, jos haluan todella tehokasta tukea tukkaan.


En ole ahkerin hiustenmuotoilija, mutta nyt on ainakin syy pistää tukka kuosiin, koska eihän näin kivoja purkkeja viitsi vain kaappiin jemmata. Sain pullot jo viime vuoden puolella Herbinan ja Livboxin järjestämän kisan kautta.

Ja mitä vasta bongasinkaan! Herbinalta on tulossa lisää ihanuuksia huhtikuun aikana. Pientä vinkkiä on annettu, että esimerkiksi mangon ja kookoksen tuoksua olisi luvassa. Tulossa on ilmeisesti niin vartalonhoitoa kuin hiuspurkkejakin. En malta odottaa :)


PS. Kiitos arvontaan osallistuneille! Nimimerkki sikurina oli onnekas voittaja ja paketti on jo postissa.

18 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä tuotteita, varsinkin kun kyseessä kuitenkin markettituotteet :) tuoksun perässä voisin itekin lähteä testailemaan hiuskiinnettä :) sun kuvat on aina niin ihania! Varsinkin tällä kertaa oikein superkeväisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herbinan pakkaukset ovat uudistuneet tosi kivan näköisiksi, ja tuotteetkin ovat hyviä. Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Hiuslakkaa olen kokeillut, tykkäsin siitä tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytänkin varmaan eniten hiuskiinnettä, koska sillä saan hiukset pysymään kurissa :)

   Poista
 3. Jossain on jotain näistä jemmassa, ihan pakko testata,miten olen sen unohtanut, koska rakastan marjojen, hedelmien jne. tuoksua hiustuotteissa ja lakassa varsinkin se on ilo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kaivella jemmoja, itse tykkäsin kovasti näiden marjaisasta tuoksusta. Vähän vaihtelua siihen perinteiseen muotoilutuotteiden tuoksuun :)

   Poista
 4. Mulla oli aikoinaan joku Herbinan hiuslakka, mutta se oli niin kamalan hajusta, ettei sitä voinut käyttää loppuun. En sen jälkeen ole uskaltanu Herbinan lakkoja käyttää, mutta eiköhän nämä ole jo muuttunut yli kymmenessä vuodessa, että jospa sitä joskus rohkaistuis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että joskus yksikin huono kokemus voi vaikuttaa vielä vuosienkin päästä. Mutta ehkäpä nyt uskallat kokeilla taas :)

   Poista
 5. Mulla on hajusteeton hiuslakka ja muotovaahto, niistä suosikkini on hiuslakka joka on kivan kuivan kevyttä, mutta silti tarpeeksi tehokasta :) Muotovaahto ei ehkä omiin hiuksiini toiminut optimaalisesti, mutta hyvä tuote sekin on-itse ehkä haluan muotovaahdolta luonnotonta tuuheutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajusteettomia en olekaan kokeillut, mutta on hyvä että Herbinalla on vaihtoehdot niille, jotka haluavat kunnolla tuoksua ja myös herkemmille on tuotteita :)

   Poista
 6. Minulla on tämä kuivashampoo joka on ihan miellyttävän tuoksuinen. Muotovaahto ei anna niin vahvaa tuuheutta kuin kampaamotuote mutta jos haluan marketista hyviä muotoilutuotteita: ostan Herbinaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marketti- ja kampaamotuotteiden välillä on luonnollisesti eroa, mutta Herbinalla on hyvä hinta-laatusuhde :)

   Poista
 7. Noi Herbinan purkit ja pakkauksetkin on nykyään niin nättejä, että ne tuotteet tekisi mieli ostaa melkein jo senkin takia :D Tästä kolmikosta mulla ei ole kokemusta, mutta voisin kyllä ostaa testiin nämä :) Innolla odottelen mitä uutuuksia Herbinalta on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herbinan pakkaukset ovat tosiaan niin houkuttavan näköisiä, että ihan jo sen takia ne houkuttavat minua. Toivottavasti uutuudet tulisivat pian kauppoihin :)

   Poista
 8. Herkullisen näköisiä pakkauksia, kuivashampoota pitää testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät purkit erottuvat todella edukseen, kannattaa testata :)

   Poista
 9. Mua on käyny kiinnostamaan ne Herbinan uudet kasvotuotteet,ihania uutuuksia ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan kaikkia Herbinan uusia juttuja, näkyisiköhän niitä jo kaupoissa :)

   Poista