sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Uudet luonnolliset naamiot

On mahtavaa kuinka nykyään voi ostaa luonnonkosmetiikkaa vaikka ruokakaupasta, ja nyt listalle voi laittaa yhden merkin lisää. Earth Kiss kasvonaamiot ovat sataprosenttisen luonnollisia uutuuksia, joita voit bongata vaikka Sokokselta ja ainakin isommista marketeista. Naamiot täyttävät vegetaristien standardit ja ovat eläinkokeettomia. Kaikista Earth Kiss naamioista löytyy savea, joka onkin erinomainen ainesosa kasvotuotteissa sen puhdistavien ominaisuuksien takia. Naamiot sisältävät myös shilajit-mineraalia, jota esiintyy Tiibetin vuorilla ja sen sanotaan olevan vaikutuksiltaan ihoa nuorentava.Vaalean värinen Detox Mud Pore Cleanse Mud Mask naamio on todella raikkaan tuoksuinen, ja siitä tulee mieleen minttupurkka. Voin kuvitella, että etenkin kesällä viilentävä naamio olisi aivan ihanan tuntuinen iholla. Kasvot näyttävät naamion jälkeen puhtaammalta huokosia myöden ja itselläkin on virkistäytynyt olo. Earth Kiss naamioiden taustalla onkin ajatus itsensä hemmottelusta kiireisen elämän keskellä, ja sitähän naamioiden käyttäminen parhaimmillaan on.


Moroccan Clay Pore Refine Mud Mask on väriltään maitosuklaan väristä ja tuoksuukin hiukan makealle. Naamiossa on runsaasti luonnollisia rakeita, joten samalla saa kuorittua ihon sileäksi. Parasta tuotteessa on kuitenkin huokosten pienentyminen, ja varmaan tämän ansiosta kasvoni eivät rasvoittuneet niin nopeasti kuin yleensä. Kesän lähestymisen takia koetankin nyt ottaa savinaamiot säännölliseen käyttöön, koska ne sopivat hyvin ihotyypilleni.

Molemmat savinaamiot kuivuvat melko nopeasti ja tuntuvat tiukan napakoilta iholla, kuten savinaamiot yleensäkin. Helposti jähmettyvästä koostumuksesta huolimatta naamiot liukenevat nopeasti pois lämpimällä vedellä huuhtelemalla.
Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask kangasnaamio on melko iso, joten naamio roikkui hieman leukapielistä. Kuvassa olin tosin laittanut naamion vähän liian ylös, koska leuka ei peity aivan kokonaan. Bambusta valmistettu naamio pysyi hyvin kasvoilla, mutta hemmottelun kannalta on paras vaikka makoilla sängyssä sen vaikutuksen ajan.

Vaikutusaika on 15-20 minuuttia, jonka jälkeen iho tuntui sileältä aivan kuin kuorinnan jäljiltä. Naamion sisältämä rhassoul-savi varmaan vaikuttaa siihen, että kasvoille jäi myös mattainen pinta ja iho oli tasaisen värinen. Tuoksukuvausta miettiessäni kurkkasin INCI-listaa, ja sieltä löytyy esimerkiksi laventeli- ja katajanmarjaöljyä sekä aloe veraa, jotka tulevat tuoksuina hyvin esiin. 


Earth Kiss sarjaan kuuluu yhteensä kuusi tuotetta, joista kaksi on kangasnaamioita. Hintaa naamioilla on 2,90 €. Yhdestä pussista riittää noin kolmeen käyttökertaan, mutta kangasnaamio on toki vain kertakäyttöinen. Naamiot toimivat hyvin ihollani, ja voinkin näitä suositella, jos etsit syväpuhdistavia, epäpuhtauksiin tepsiviä ja virkistäviä savinaamioita.


Tuotteet on saatu testiin.

16 kommenttia:

 1. Oi kivaa! Tykkään yksittäispakatuista naamioista, ne toimii kivasti reissussa ja pääsee testailemaan pikkurahalla uusia juttuja. Moroccan-versio kuulosti omaan korvaani houkuttelevimmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset naamiot on kyllä käteviä pikkupiristyksiä, ja voi helposti ostaa useamman kerralla :)

   Poista
 2. Kyselin pari kuukautta sitten maahantuojalta Earth Kissin vegaanisuudesta, ja kuulemnma mikään sarjan tuote ei ole vegaaninen laktoosipohjaisen säilöntäaineen vuoksi (vegetarian-merkintään laktoosi taas käy). Tiedätkö, onko näiden koostumusta muutettu aivan äskettäin?:)

  VastaaPoista
 3. Enpä ole kangasnaamioita koskaan edes kokeillut, joten se vaikutti näistä kiinnostavimmalta :) Juuri tuskailin loppuneet postauksessa, että mulla ehtii usein mennä kasvonaamoit vanhaksi ennen ehdin käyttämään ne pois. Nämä pienemmät pakkaukset oisivat kyllä hyvä ratkaisu siihen ongelmaan :D Herbinan kosteuttava naamio on vielä ostoslistalla, mutta jatkossa aion siirtyä näihin kerran-parin pakkauskokoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän ahkerasti naamioita, joten isompikin pakkaus kelpaisi, mutta nämä pussit tuskin ehtii kellään vanheta :)

   Poista
 4. Kangasnaamio kuulosti ehdottomasti kiinnostavimmalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamoita en olekaan juuri käyttänyt, ehkä niitä on yleensä kaupoissa vähemmän tarjolla :)

   Poista
 5. Nämä kuulostaa kivoilta! Täytyykin pitää silmät auki kaupoilla, jos näitä sattuis tulemaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että näitä löytyy aika hyvin ainakin vähän isommista kaupoista :)

   Poista
 6. Mielenkiintoisia ja naamiot tekee aina niin hyvää! Toisaalta, joskus huomaan,että liian tehokkaat, yön yli pidettävät saavat aikaan näppylöitä meikäläiselle, joten aina se ei toimi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiot ovat mun suosikkeja, jos haluan jotain nopeaa virkistystä kasvoille ja vaikutuksen huomaa heti :)

   Poista
 7. Onpas mielenkiintoisia naamioita! Mun täytyy testata tuota Pore Cleanse ja Pore Refine maskeja. Tykkään yksittäin pakatuista naamioista, koska niillä saa kivaa vaihtelua ihonhoitoon, eivätkä ne kirpaise kertaostoksena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näitäkin on kuusi erilaista naamiota, niin voi testata vaikka kaikki ja löytää ne itselle sopivimmat :)

   Poista
 8. Näitä täytyy kyllä testata :) Tuo Bambunaamio kiinnostaa muakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kiinnostuin näistä heti, koska luonnonkosmetiikka ja helposti saatavilla olevat naamiot herättivät heti mielenkiinnon :)

   Poista